Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kızlarr slmm dün sabah 88,80 dim bu sabah 88,20 yim sabah kavtaltıdaa domates az peynir bir çatal bal bir çatal kuşburnu ve bir haşlanmış yumurta öğlende bir tabak lahan çorbası bol acılı 5 adet lahana sarması ve 6 kaşık dünden kalan keşkekk

Kızlarr slmm dün sabah 88,80 dim bu sabah 88,20 yim sabah kavtaltıdaa domates az peynir bir çatal bal bir çatal kuşburnu ve bir haşlanmış yumurta öğlende bir tabak lahan çorbası bol acılı 5 adet lahana sarması ve 6 kaşık dünden kalan keşkekk

Sabah ekmek ye 1 veya 2 dilim cavdr ya da tam bugday oglen keskek cok fazla olmus ve de hergun tartilma stres olur haftada 1 tartil yarin tarti gunu mesela cumalari sabah ac karnina tartiliyoruz bildirim yapabilirsin

Canım yaaa ben hergün tartılmayı çok seviyorumm yani verince hoşuma gidiyorrr bakalımm akşam ne yiyecemm bol salata yapimm diyorumm yanınada ne çrbası yapsamm evde kondisyon bisiklretim var beni yeni aldım ama kullanamadım bir türlü

triendy seni tebrik ederim valla süpersin. seni görünce hırslandım bende 1 doğum yaptım ama önümde kese gibi kaldı :KK43: tam onu nasıl eriticem diye düşünürken başarı öykülerine girdim ve bana ilham verdin bakalım nekdar sürcek gerçi :KK1: 2 aydır diyet yapmaya başladım bi yapıyom bi bırakıyom 86yla başladım bu sabah aç karnına 80.3 çıktım ama çok zor gidiyo yaa 82de takılmıştım 2gündür kendimi aç bıraktım öle gitti inş. geri gelmez...
bende artık aranıza katıldım kabul edinnn beni :KK9: inş. benimde kilolar gider ve öle güzel karnım olur sanada maşallah diyim nazar değmesin :nazar: :nazar:

cevabın için cokk tsk edrmm trendycimm :)) inan her kelimeni tek tek not alıorum sürekli biraz daha bilgileniorum dedigin herseye uymaya calışıorum yazz gelio artıkk kilo vermem lazımm bi an önce senin gibi çıtır olmak istiorum :)) makarna tarifin iyi oldu gerçektende yagsız kötü oluo öle yaparım bundan sonra.. cnm birde evde kurabiye börek falan cok yapılıo malumm listede yazıodu sabah ekmek yerine kahvaltıda yenebilir die bunuda istedgimizde yiyebilirmiyiz sabah yoksa haftada yine 1 2 defa mı ekmek yerine yenmeli ??? hmmm biberiye cayını ilk defa duydum marketlerde satılıo mu yoksa aktardanmı alabilirmm cnmm çörek otunu bnde denemeye kalktım ama yutamadımm :KK43:(

Nie kendime dur diyemiyorum.Bugün herkes aaa nasıl verin ,bizede söyle felan dediler die mi şımardım.Bide oturup menü yazdım zayıflamak isteyen bi misafire.Sanki kendim o menüleri tastamam uyguluyormuş gibi:KK4:Hani bugün meyve,hani yeşilçay,hani ara ögün:KK4:Hani yogurt hani ara ögün nerde?Türk kahvesi ara ögün mü:KK59:Uygulasanda kısa zamnda versen işte o zamn şımarsan:KK12:Verdik 5-6 kilo ohhh saldım çayıra mevlam kayıra.Millet kaç kilolar veriyor ve almıyor.Önemli olan evdeyken degil önünde kaç çeşit tabak verken iradenle 1 tanesinden yemek.Offff çok kıgınım kendime, irademe:85:göbegin tabi gitmez böyle giderse.Bikini gydiginde hiç kat olmasın istiyosun ama herşeyi götürüyosn maşşallah.Bu gidişle göbegin kat kat merdiven gibi olurda görürsün gününü:KK30:Hadi topla kendini b:KK30: çeki düzen ver.Bunları daha önceden :KK30:ok yedin ve tadlarını biliyorsun.Bi süre yemezsen ölmezsin dimi:KK45:

Oyyy rahatladım biraz kızlar.Kendime çok kızgınım bugün.Misafirlerin gelmesinden korkar oldum.Gelecekler tabii ve bende yapacagım ama yemek zorunda degiim.Kimede zorla tıkmıyor agızıma.Kızlar buraya kasım ayıında yazmaya başladım.Bak zaamn nasl geçiyr anlamadan.Bi bakmışız yaz gelmiş.İnce kıyafetlerden,beyaz badilerden göbeklerimizin fırlamasını itemiyrsak güzel menüler çıkartmalıyız.Hyr demesini bilmeliyiz zaarrlı şeylere ve onları ikram edenlere:KK36:

Canım bakla çektiiiii:KK52::KK56:Avcumu yalayayım bu satte yapcak bişi yk

Utandırmayın daha fazla:KK43:

Aynı benmde yanlarım sarktı ve göbegm buruştu.:KK14:Bi arkadaşünlülern diyetsyenine gtti adı aklıma gelmedi.Dedm göbegn nasıl gitti.En zro ve en son o gitti.Yagsız yemekleri yap ve şınav ve mekik dedi

dün anneme gittim ondan yazamadım:KK24:dünkü menüm :26:anneme gittimmi çözütüyorum:KK14:sabah iki dilim ekmek yanına reçel yoğurt peynir falan yediydim öğle bir katmer akşam birazcık karışık sarma ve yanına yoğurt yorummmmmmmmm:KK36:

semihh ohh götürmüsünn sarmlarrı miss:)))
,

yoldaşımm üzülme bkadar olurmuu :KK14:kıyaammm ikimiz senle kasımda başladık buraya arada yapmısın bir kaçamak :) sıkma canınııı birdakinee dahaaa fit olmak için sözde vermsin eee ne duruyosun daimaa ileri :):KK9:

bir yigin sey yazdim tam gondercektim elim bi tusa deydi yeni tabletlerden hedaye geldi ufff tukurcem simdi yaaa teknolojiymisss ben boyle teknolojiyi ara ogun niyetine yiyeyim pirt bu teknolojiye pirt hatta pirtlik yine yazarim kizlar ama yuruyuse gidem emi yarin dartu gunuu oyle faydali seyler yazmistimkii hepicinizde burdasiniz ama yaglarimda gobegimde duriiiioyusden ben onlari birakip gelem biiii optumyazarim yine :KK51:

sen niye yazmıyosun bakımm:KK53: menüüü

bir yigin sey yazdim tam gondercektim elim bi tusa deydi yeni tabletlerden hedaye geldi ufff tukurcem simdi yaaa teknolojiymisss ben boyle teknolojiyi ara ogun niyetine yiyeyim pirt bu teknolojiye pirt hatta pirtlik yine yazarim kizlar ama yuruyuse gidem emi yarin dartu gunuu oyle faydali seyler yazmistimkii hepicinizde burdasiniz ama yaglarimda gobegimde duriiiioyusden ben onlari birakip gelem biiii optumyazarim yine :KK51:

Ohhhhh..okuldan gelmiş erkencenek Sehraa hanım bide yürüyüş yapiyorrr ohgh:KK33::KK45:3 dk lik okula da kesin arabaya gidiyorsundur sen..yürüyerek git de yalarin erisin:KK35:Benim emekçi okul mesai arkadaslarım daha evlerine yeni geldi..seneye bende bu vaziyette olcam:KK37:Kesin 50 kilo olam 50

Triendy sen 63 kiloykende cok zayifmissin suan dusunemiyoru
Daha neyden vercen nerendekilo varda nerden vercen anlamadim zaten incecik olmussun:nazar:

X