Nie kendime dur diyemiyorum.Bugün herkes aaa nasıl verin ,bizede söyle felan dediler die mi şımardım.Bide oturup menü yazdım zayıflamak isteyen bi misafire.Sanki kendim o menüleri tastamam uyguluyormuş gibi
Hani bugün meyve,hani yeşilçay,hani ara ögün
Hani yogurt hani ara ögün nerde?Türk kahvesi ara ögün mü
Uygulasanda kısa zamnda versen işte o zamn şımarsan
Verdik 5-6 kilo ohhh saldım çayıra mevlam kayıra.Millet kaç kilolar veriyor ve almıyor.Önemli olan evdeyken degil önünde kaç çeşit tabak verken iradenle 1 tanesinden yemek.Offff çok kıgınım kendime, irademe:85:göbegin tabi gitmez böyle giderse.Bikini gydiginde hiç kat olmasın istiyosun ama herşeyi götürüyosn maşşallah.Bu gidişle göbegin kat kat merdiven gibi olurda görürsün gününü
Hadi topla kendini b
çeki düzen ver.Bunları daha önceden
ok yedin ve tadlarını biliyorsun.Bi süre yemezsen ölmezsin dimi
Oyyy rahatladım biraz kızlar.Kendime çok kızgınım bugün.Misafirlerin gelmesinden korkar oldum.Gelecekler tabii ve bende yapacagım ama yemek zorunda degiim.Kimede zorla tıkmıyor agızıma.Kızlar buraya kasım ayıında yazmaya başladım.Bak zaamn nasl geçiyr anlamadan.Bi bakmışız yaz gelmiş.İnce kıyafetlerden,beyaz badilerden göbeklerimizin fırlamasını itemiyrsak güzel menüler çıkartmalıyız.Hyr demesini bilmeliyiz zaarrlı şeylere ve onları ikram edenlere