Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

çoookkk acıktım...gidip bir tartılsam mı çok merak ediyorum. vallahi çatlıcamm...ama ben 60 olamıcam sanırım. hay ben bu sigaranın. demek ki dikkat etmesem sigarayı bıraktıktan sonra öküzvari birşey olacak mışım:KK43:((((((((((

sıgara iştahını keserr diye biliyorumm cnm acıkıyosan bitki çayı iç:)

[

herkeze iyi geceler,kendimi iyi hissetmiyorum hala,başım fena,ama kötü düşünmiycem:KK36:neysee:KK3::KK3::KK3:

60.2kg'yle başlamıştım nesfite,haftanın 4 bazen 5günü yedim ,2 bazen 3gün serbest günüm oldu eşimden ötürü,:KK37:2haftam bitti,e tabi aradaki 2-3gün serbest günlerdede nesfite devam etseydim daha iyi olabilirdi sonuç,ama buda iyi şimdilik devam ediyorum:KK56:

bugün
57.7kg yi gördüm:82::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

hadi bakalım çıtırı hatunnn istikrarla tam gaz gidiyosdunn:))):KK9:

ösge1989 bişi sorucamm.. kalçayı ve bel de ki yağları nasıl yakabilirim bi fikrin var mı. yani yürüyüş bunlara da etki eder mi en çok o pantolon giyince yandan firlayan o et parçaCIKLARI yok mu onlardan kurtulmak istiyorumm..

Valla spor ben yapamiyorum bebisten dolayi kendime dinlencek vaktim dahi yok ama senhaftanin 4 gunu 45 dk tempolu yuru kosma ama kosmak kas yapar hizli yurursen yag yakarsin ben belim icin dik durup ayakta sag sol ellerimi asagi indiriyo
Gidebildigi yere kadar hizli hizli bide ip atliyom okadar forumda sporla ilgili yere bak daha fazla bilgi bulabilirsin ama yuruyus yapmayi seviyosan aksatma 4 gun yuru cok faydasini gorursun

Merkezdeyim canım Selçuklu alanlar nerde..

Menumu

Sabah..09.30.,peynirli salata domatesli falan annemlerdeydim onlar yapar zeytinyağlı falan..2 dilim tam buğday, birazceviz, 1 yumurta,1 çatal kaymak recel

Ara..yok dişçiye gittim uyuşukluk

Öğlen,,16.30..uyuşukluk anca gecti,,5 yk yeşil fasulye, yoğurt, 1 dilim tam buğday

Ara..17.30..1 portakal, 1 muz, 3 tanecik fıstık

Aksam..20.00. Annemdeydik anca yedik..balık salata..etmeksizin yedim..1 hamsi tava..bide yarım belki fazla cupraa

Finish..

Menü yorumlayamicam tek tek soyle yazayım

Melisim menün süper..ama bebek varsa az:KK49:Kamuoyunu aydinlat artık bekliyor musunuz istiyor musunuz?ozel olduysa aydınlatma bosver:KK53::KK28:

Busuuuuuu...o menü hic olmamış..öğlen poaca..aksam ucundan azcik pilav..meyve yok yoğurt yok..senin daha sağlıklı beslenmen lazim..

Özgecim..nerde öğle yemeğin..gerçi gec kalkmisin..tamam..ama erken kalkarsan öğleni ihmal etme..

Cok şey mı istedim...menü güzel canuim

Ebruuu..yediklerinden daha kendine gelemedin sanırsam..

Var mı unuttuğum..Sehraa arızası....menü yazdın miydi..bilemedim..

Canim nenun guzel 2 meyve fazla olmus ayni snda sanki ama aburcuburdan iyidir gene sabah bi erken uyansan ogle yemegini kendiligimden yicem zaten ama cok gec yatiyorum maalesef

Nie kendime dur diyemiyorum.Bugün herkes aaa nasıl verin ,bizede söyle felan dediler die mi şımardım.Bide oturup menü yazdım zayıflamak isteyen bi misafire.Sanki kendim o menüleri tastamam uyguluyormuş gibi:KK4:Hani bugün meyve,hani yeşilçay,hani ara ögün:KK4:Hani yogurt hani ara ögün nerde?Türk kahvesi ara ögün mü:KK59:Uygulasanda kısa zamnda versen işte o zamn şımarsan:KK12:Verdik 5-6 kilo ohhh saldım çayıra mevlam kayıra.Millet kaç kilolar veriyor ve almıyor.Önemli olan evdeyken degil önünde kaç çeşit tabak verken iradenle 1 tanesinden yemek.Offff çok kıgınım kendime, irademe:85:göbegin tabi gitmez böyle giderse.Bikini gydiginde hiç kat olmasın istiyosun ama herşeyi götürüyosn maşşallah.Bu gidişle göbegin kat kat merdiven gibi olurda görürsün gününü:KK30:Hadi topla kendini b:KK30: çeki düzen ver.Bunları daha önceden :KK30:ok yedin ve tadlarını biliyorsun.Bi süre yemezsen ölmezsin dimi:KK45:

Oyyy rahatladım biraz kızlar.Kendime çok kızgınım bugün.Misafirlerin gelmesinden korkar oldum.Gelecekler tabii ve bende yapacagım ama yemek zorunda degiim.Kimede zorla tıkmıyor agızıma.Kızlar buraya kasım ayıında yazmaya başladım.Bak zaamn nasl geçiyr anlamadan.Bi bakmışız yaz gelmiş.İnce kıyafetlerden,beyaz badilerden göbeklerimizin fırlamasını itemiyrsak güzel menüler çıkartmalıyız.Hyr demesini bilmeliyiz zaarrlı şeylere ve onları ikram edenlere:KK36:

Nie kendime dur diyemiyorum.Bugün herkes aaa nasıl verin ,bizede söyle felan dediler die mi şımardım.Bide oturup menü yazdım zayıflamak isteyen bi misafire.Sanki kendim o menüleri tastamam uyguluyormuş gibi:KK4:Hani bugün meyve,hani yeşilçay,hani ara ögün:KK4:Hani yogurt hani ara ögün nerde?Türk kahvesi ara ögün mü:KK59:Uygulasanda kısa zamnda versen işte o zamn şımarsan:KK12:Verdik 5-6 kilo ohhh saldım çayıra mevlam kayıra.Millet kaç kilolar veriyor ve almıyor.Önemli olan evdeyken degil önünde kaç çeşit tabak verken iradenle 1 tanesinden yemek.Offff çok kıgınım kendime, irademe:85:göbegin tabi gitmez böyle giderse.Bikini gydiginde hiç kat olmasın istiyosun ama herşeyi götürüyosn maşşallah.Bu gidişle göbegin kat kat merdiven gibi olurda görürsün gününü:KK30:Hadi topla kendini b:KK30: çeki düzen ver.Bunları daha önceden :KK30:ok yedin ve tadlarını biliyorsun.Bi süre yemezsen ölmezsin dimi:KK45:

Oyyy rahatladım biraz kızlar.Kendime çok kızgınım bugün.Misafirlerin gelmesinden korkar oldum.Gelecekler tabii ve bende yapacagım ama yemek zorunda degiim.Kimede zorla tıkmıyor agızıma.Kızlar buraya kasım ayıında yazmaya başladım.Bak zaamn nasl geçiyr anlamadan.Bi bakmışız yaz gelmiş.İnce kıyafetlerden,beyaz badilerden göbeklerimizin fırlamasını itemiyrsak güzel menüler çıkartmalıyız.Hyr demesini bilmeliyiz zaarrlı şeylere ve onları ikram edenlere:KK36:

Pek dertli gordum seni bende 2 gun once benzer seyler yazdim aksamin 8 inde kadayif yedim 2 catal da.acaba misafir gelince ya da biz giderken evde karnimizi doyursak orda gozumuz tok olur mu bide bunun ustune de yersek fena olur ne bilim 2 bardak su icsek okadar yiyemeyiz bi de ben soyle diyom kendi kendime yiceksin tadini 10dk sonra hatirlamican bile ve cok pisman olcandiyom bazen ise yariyo

menüücmm:))))))))

sabah 1 dlm çavdar ekmegi tahin pekemz çay

ara 5 bieyerde çayım elma

öglen yogurt çorbası yeşil salata

akaşam bakla yemegi yogurtlu sarımsak:KK42:
Canım bakla çektiiiii:KK52::KK56:Avcumu yalayayım bu satte yapcak bişi yk
Epruuuu hu huuuu kuran dinlemeye gittin amma seytana uydun yedin o tatliCIKLARI :KK1:oglusa süt olsun bari:KK55:
Utandırmayın daha fazla:KK43:
ösge1989 bişi sorucamm.. kalçayı ve bel de ki yağları nasıl yakabilirim bi fikrin var mı. yani yürüyüş bunlara da etki eder mi en çok o pantolon giyince yandan firlayan o et parçaCIKLARI yok mu onlardan kurtulmak istiyorumm..

Aynı benmde yanlarım sarktı ve göbegm buruştu.:KK14:Bi arkadaşünlülern diyetsyenine gtti adı aklıma gelmedi.Dedm göbegn nasıl gitti.En zro ve en son o gitti.Yagsız yemekleri yap ve şınav ve mekik dedi

Semih nerelerdesin merak ettik seni:26:

dün anneme gittim ondan yazamadım:KK24:dünkü menüm :26:anneme gittimmi çözütüyorum:KK14:sabah iki dilim ekmek yanına reçel yoğurt peynir falan yediydim öğle bir katmer akşam birazcık karışık sarma ve yanına yoğurt yorummmmmmmmm:KK36:

slmm trendy cnm bişey sorcaktımm..:)))
asitli içeçekler içmiorum ve aburcuburu yemiorum birde makarnayı yagsız yiyorum pirinç yerine bulgur yiyorum ögle yiorum ekmek yemiorum yemekte bunlar varken ... k.hidratlı unlu gıdaları ne kadar. haftada kaç kez tüketmeliyiz ?? vucutta uzun süre sindirilmediğnden yaga dönüşüo demiştin bnmde yedigmde şişkinlik yapıo midemde onları yedigmden galiba arada bi yesem birşey olurmu ?? kilo vermedeki hızı etkilermi bu tür yiyecekler bide dijital baskülüm vardı bozuldu pil degiştirmiştm ondan olmuş yeniden alcamm bu sekilde 2ay sonunda 10 kilo verebilirmiyimm kilo vermemi hızlandıracak baska neler önerebilirsin bana cnmm :) ??
canım çok güzel bi başlangıç:KK9::KK9:
makarnayı yağsız değilde hem zevli hemde damak tadına uygun olarak yiyebilirsin,,mesela ben haşlaken suyuna bikaç damla zeytinyağı atıyorum,,sonra süzdüğüm sudan bi miktar ayırıp içine şalça katıyorum azcık ocakta kaynatıp sos olarak makarnanın üstüne döküp karıştırıyorum,,salçalı sevmiyosan,,sadece suyunda biraz dökeilirsin,yağsız kuru bi görünümü kalmasın insan makarnadan soğur böyle:KK34:
haftada enazından 2gün yiyebilirsin canım,,ama kesinlikle öğle öğününde yemelisin dahaaz zararla atlatırsın,,akşamları kesinlee:KK45:kilo vermedeki hızını miktarlarını abartmadığın sürece fazla etkilemez,,e bide dengelersen hiç etkilemez,,mesela makarna yediğin gün hiç ekmekyemezsen veya unlu gıda yemezsen,karbonu yüksek başka bi besin yemezsen hhiiiç bişey olmaz,,:KK36::KK34:
bitki çayları kilo vermene yardımcıcanım,,mesela biberiye çayı en yüksek yağ yakıcı etkiye sahipmiş,içebilirsin,ben 1bardak içiyorum günde ama 2bardak içebilirsin sen,,yeşilçayda 2bardak iç yeter,,uygulamak sana kalmış ben söyliyimde,,çörek otu var yemeklerden yarım saat önce çiğneyip suyla yutuyosun ve bu seni zayflatıyoo,,bi araştır netten :KK23:ben aldımda yutamadım tadından,sonra kahve öğütücü makinadan çekerek yuttum hiçte zor olmadı,,:KK34:aklıma gelirse yazarım başka bişeyler:KK31::KK14::nazar:

aboooo çok içlenmişsin sen kendine,:KK14:,ama çokta güzel doğru şeyler söylemişsin kendinneee:KK31::KK9::KK9::KK9:aynen buşekilde yola devam,,hiçbişeyi yedikten sonra pişman olmayanı görmedim,,buna bende dahil,,ee noldu artık o pastayı veya gofreti yiyincee hıhh diyorum:KK19:şuan tadını bile hatırlamıyosun midende bol bol kalori yatsn dursun çok saçma diyorum:KK19:hakketende öyle yani:KK36:
Pek dertli gordum seni bende 2 gun once benzer seyler yazdim aksamin 8 inde kadayif yedim 2 catal da.acaba misafir gelince ya da biz giderken evde karnimizi doyursak orda gozumuz tok olur mu bide bunun ustune de yersek fena olur ne bilim 2 bardak su icsek okadar yiyemeyiz bi de ben soyle diyom kendi kendime yiceksin tadini 10dk sonra hatirlamican bile ve cok pisman olcandiyom bazen ise yariyo
evet çok iyi olur,ya karnınızı doyurunda gidin,,yada onlar gelmeden 2bardak suyu için,,ve canınnız çektiğinde su için durun bişeycik kalmıyooo:KK34::KK23:
dün anneme gittim ondan yazamadım:KK24:dünkü menüm :26:anneme gittimmi çözütüyorum:KK14:sabah iki dilim ekmek yanına reçel yoğurt peynir falan yediydim öğle bir katmer akşam birazcık karışık sarma ve yanına yoğurt yorummmmmmmmm:KK36:

eh faydalı bigün olmadığı kesin:KK31::KK76:sen farkındasın zaten ne diybilirim,,peki buhafta başka buşekilde beslendinmi hiç,eğer yok bu ilkti diyosan bence bizararı olmaz afiyet olsun:KK56:

Yarin icin cok heyecanliyim hic tartilmadim merak ediyom ins hevesim kursagimda kalmaz vermisimdir baya

bir yigin sey yazdim tam gondercektim elim bi tusa deydi yeni tabletlerden hedaye geldi ufff tukurcem simdi yaaa teknolojiymisss ben boyle teknolojiyi ara ogun niyetine yiyeyim pirt bu teknolojiye pirt hatta pirtlik yine yazarim kizlar ama yuruyuse gidem emi yarin dartu gunuu oyle faydali seyler yazmistimkii hepicinizde burdasiniz ama yaglarimda gobegimde duriiiioyusden ben onlari birakip gelem biiii optumyazarim yine :KK51:

Yarin icin cok heyecanliyim hic tartilmadim merak ediyom ins hevesim kursagimda kalmaz vermisimdir baya

Bende hiç tartılmadım çünkü tartıyı verdim :KK43:Yarına kadr şu tartı işni halletmem lazım:KK31:Bundan sonra harika menüler çıkartıcam semihçim bakta örnek al bence:KK76::KK35::KK24::KK23:

Valla spor ben yapamiyorum bebisten dolayi kendime dinlencek vaktim dahi yok ama senhaftanin 4 gunu 45 dk tempolu yuru kosma ama kosmak kas yapar hizli yurursen yag yakarsin ben belim icin dik durup ayakta sag sol ellerimi asagi indiriyo
Gidebildigi yere kadar hizli hizli bide ip atliyom okadar forumda sporla ilgili yere bak daha fazla bilgi bulabilirsin ama yuruyus yapmayi seviyosan aksatma 4 gun yuru cok faydasini gorursun

zaten koşamıyorum yoruluyorum ama yürümeyi seviyorum takıyorum kulaklıkları ohh miss :KK55: deniz kenarı kum güneş deniz falan romantik oluyo (yanlız başıma ne romantizmiyse :)
:)) ip atlamayı bende mi yapsam ki yaa bahçemiz var yapabilirm ama babam ne derece hoş tepki verir bilemiyorum:) (kızar böle şeyler yapmama ). tavsiyelerinizi uygulamaya çalışıyorum kızlar ama yemek önmde duruyo bn bi çatal daha alamıyorum ya o çok koyuyo iştee :KK43:(( :KK43::KK43::KK43:

zaten koşamıyorum yoruluyorum ama yürümeyi seviyorum takıyorum kulaklıkları ohh miss :KK55: deniz kenarı kum güneş deniz falan romantik oluyo (yanlız başıma ne romantizmiyse :)
:)) ip atlamayı bende mi yapsam ki yaa bahçemiz var yapabilirm ama babam ne derece hoş tepki verir bilemiyorum:) (kızar böle şeyler yapmama ). tavsiyelerinizi uygulamaya çalışıyorum kızlar ama yemek önmde duruyo bn bi çatal daha alamıyorum ya o çok koyuyo iştee :KK43:(( :KK43::KK43::KK43:

Ohh ne guzel git yuru mis gibi hava da al:KK16:Baban yokken ip atla sende bude onundeki yemek ne ki bi catal dahi alamiyon:KK76:

Kızlarr slmm dün sabah 88,80 dim bu sabah 88,20 yim sabah kavtaltıdaa domates az peynir bir çatal bal bir çatal kuşburnu ve bir haşlanmış yumurta öğlende bir tabak lahan çorbası bol acılı 5 adet lahana sarması ve 6 kaşık dünden kalan keşkekk

X