Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Yedigin hersey kalorili ve sagliksiz meyve yogurt ye mutlaka hergun sekeri hayatindan cikarmaya bak canim su ic bol bol benim menulere bak ama yulafli yeme:KK9:Kizlar bi yulafli yiyen daha kaldiramaz:KK1:

yorum için teşekkürler :) bugn gerçektende çok saçma şeyler yediğimin farkındayım. böyle giderse asla zayıflayamıyaammm :KK14::KK43:( en kısa sürede nesfit alıp onu yicem kahvaltılarda ekmek arasından bin kat iyidir :) bu arada yulaflı derken :)) bi kaç yerde gördüm ama tam anlayamadım ne olduğunu :))

Son düzenleme:
benim bugün kü menüm de şöyledir:
sabah 07:30 da bir çiçek ekmeğin neredeyse çeyreği, yarım salatalık, 2 zeytin, 3 çatal bal, 1 çatal kadar peynir, 4 dilim kadar sucuk, 1 fincan yeşil çay
08:30 da bir kuru kayısı
işe gidince biri tek şekerli iki bardak çay
10:30 yarım elma, yarım portakal
12:00 de 2 yk kaşığı püre, 10-15 adet ciğer, bol yoğurt, bir bardak taze sıkılmış portakal suyu, yarım dilim ekmek, şekersiz nescafe,
14:00 de orta şekerli kahve
15:30 da yarım elma, yarım portakal
18:00 de 2 kepçe mercimek çorba, 2 tane biber dolma, bol salata, yoğurt, turşu, 2 lokma kadar ekmek salatanın suyuna bandım.
19:30 da bir fincan bitki çayı
su 3 litreyi geçmiştir.

bugün neresini kaçırmışım. yorumlarınızı merak la bekliyorum. zaten ben bu işi öğrenene kadar 1 sene geçecek...

nasıl böyle ölçülü yapabiliyosunuz anlamıyooruum tek sorunlu ben miyim yani şimdiiiiiiii :KK43:
bence yediklerin güzel ama çay kahve nescaffe fazla olmuş gibi sankii çünkü neskafe çok fazla selülit yapıyo diye biliyorum. bende her akşam içerdim ama artık onun yerine bitki çayları içiyorum. onun dışındaa bence ii :) keşke bende dozunu kaçırmadan yiyebilseemm :KK43:(

benim bugün kü menüm de şöyledir:
sabah 07:30 da bir çiçek ekmeğin neredeyse çeyreği, yarım salatalık, 2 zeytin, 3 çatal bal, 1 çatal kadar peynir, 4 dilim kadar sucuk, 1 fincan yeşil çay
08:30 da bir kuru kayısı
işe gidince biri tek şekerli iki bardak çay
10:30 yarım elma, yarım portakal
12:00 de 2 yk kaşığı püre, 10-15 adet ciğer, bol yoğurt, bir bardak taze sıkılmış portakal suyu, yarım dilim ekmek, şekersiz nescafe,
14:00 de orta şekerli kahve
15:30 da yarım elma, yarım portakal
18:00 de 2 kepçe mercimek çorba, 2 tane biber dolma, bol salata, yoğurt, turşu, 2 lokma kadar ekmek salatanın suyuna bandım.
19:30 da bir fincan bitki çayı
su 3 litreyi geçmiştir.

bugün neresini kaçırmışım. yorumlarınızı merak la bekliyorum. zaten ben bu işi öğrenene kadar 1 sene geçecek...

Ben menunu begendim ancak portakal suyunu icme ya da seyrek ic o ictigin 1 bardakta kac portakal var ee bide sen yedin gun icinde meyve de olsa icinde seker var onun disinda saglikli ve tek duze bi menu :KK9:olmamis tebrikler

nasıl böyle ölçülü yapabiliyosunuz anlamıyooruum tek sorunlu ben miyim yani şimdiiiiiiii :KK43:
bence yediklerin güzel ama çay kahve nescaffe fazla olmuş gibi sankii çünkü neskafe çok fazla selülit yapıyo diye biliyorum. bende her akşam içerdim ama artık onun yerine bitki çayları içiyorum. onun dışındaa bence ii :) keşke bende dozunu kaçırmadan yiyebilseemm :KK43:(

Sen cok yememissin ki canim tersine az ama kalorili seyler yemissin tek sorunlu benim ne demek kimse super menu cikarmiyo ki saglikli seyler ye meyve corba salatalik domates peynir vb. Daha yeni basladin zamanla oturcak menun bu ne karamsarlik kiz:KK4:

kızlar aklıma bişi geldi paylaşmak istedim bi kaç kere okudum bebişim emmiyo falan diye eskilerden aklımda ısırgan otunun süt yaptığı kalmış paylaşmak istedim. biliyosunuzdur belki çoğunuz ama çorbada tuzum olsun ddiimm :) :KK42:

Sen cok yememissin ki canim tersine az ama kalorili seyler yemissin tek sorunlu benim ne demek kimse super menu cikarmiyo ki saglikli seyler ye meyve corba salatalik domates peynir vb. Daha yeni basladin zamanla oturcak menun bu ne karamsarlik kiz:KK4:

ne bileyim ben ya. . çevremdeki kimseye belli etmesemde gerçekten psikoljim bozuldu. tmm aşırı kilolu değlim ama aynadaki yansımamı hiç beğenmiyorum. her ne kadar başta erkek ardaşım ailem kızsa da bu söylediklerime. . sonuçta en sevdiğim kıyafetlerimin içine yakışmayan benim.. ve hergün diyete girip çıkan birisiyim. ama bu sefer başarıcamı sölüyo içimdeki hiss.. pes etmicem biraz irade güzellik ve sağlık için yapılmıcak bişi değil sonuçtaa. . ama morallerim bozuk iştee :KK43:(

Son düzenleme:
Ben menunu begendim ancak portakal suyunu icme ya da seyrek ic o ictigin 1 bardakta kac portakal var ee bide sen yedin gun icinde meyve de olsa icinde seker var onun disinda saglikli ve tek duze bi menu :KK9:olmamis tebrikler

biz yemeğe hergün arkadaşlarımla gidiyorum. bazen yemekhanede yiyoruz. bazen de bugün kü gibi dışarda. kızlar portakal suyu isteyince ben o anda sanki unutuyorum diyette olduğumu, nescafe için de aynı şey geçerli. türk kahvesini sırf fal için içtim.. yorumun için teşekkürler....

Yerimi soyleyince desifre olmusum gibi hissediyorum yaff..konyadayim canim

Malesef yoldaşım.Sana layık bir yoldaş olamadım:KK43:Akşama yazarım:KK30:

Özleyecek insan bulamadın mı jojopum:KK1::KK37:

Ohh ben yokum siz toplanmışsınız:KK19:Katılmak isterdim ama misafirlerim gelecekmişşşşşş:KK52::KK52::KK43:Kız son anda arıycaktım sen durmazsın şimdi pastalar feln yaparsın ama son andada evde olmazsın diye aradım dedi:KK1:Söz istedi sadece çay die ama ayıp olu dedi kaynanam çikolata parçalı bi :KK1:ffin yapyım ogluşm uyurken:KK76:

nelaerr kaçamak yaptın bakalımm ebrucumm valaa cuma günü tartıı bilirr:))))))

saharcık yaa nerde bisim köyün şenliği diyodukkii gelmesin neyseki:)

menüücmm:))))))))

sabah 1 dlm çavdar ekmegi tahin pekemz çay

ara 5 bieyerde çayım elma

öglen yogurt çorbası yeşil salata

akaşam bakla yemegi yogurtlu sarımsak:KK42:

ne bileyim ben ya. . çevremdeki kimseye belli etmesemde gerçekten psikoljim bozuldu. tmm aşırı kilolu değlim ama aynadaki yansımamı hiç beğenmiyorum. her ne kadar başta erkek ardaşım ailem kızsa da bu söylediklerime. . sonuçta en sevdiğim kıyafetlerimin içine yakışmayan benim.. ve hergün diyete girip çıkan birisiyim. ama bu sefer başarıcamı sölüyo içimdeki hiss.. pes etmicem biraz irade güzellik ve sağlık için yapılmıcak bişi değil sonuçtaa. . ama morallerim bozuk iştee :KK43:(

He he yulaflim meshur oldu yulafli buskuvi cani
Etinin var ya ondan.moralin bozuk olmasin 3 4 aya bakar zayiflaman bizler dogum yaptik ona ragmen o kilolari verdik sen mi veremicen ayrica menunu suan bende yerim ama haftada bigun oyle denk gelir nesfiti suan alsanda olur ama bence okula gidiyosan guzel bi kahvalti ile git benim kahvaltilarim fixtir herseyden de az az yerim gun boyu tok tutuyo iyi bi kahvLti ilerde nesfiti denersin bi ara yogurt ve meyve bi ogunde mutlaka ye canim sabah guzel kahvalti ogle arada kacamak yap ama aksam az ve oz ye bol su tamamdir menulerimize de bak arada:13:

He he yulaflim meshur oldu yulafli buskuvi cani
Etinin var ya ondan.moralin bozuk olmasin 3 4 aya bakar zayiflaman bizler dogum yaptik ona ragmen o kilolari verdik sen mi veremicen ayrica menunu suan bende yerim ama haftada bigun oyle denk gelir nesfiti suan alsanda olur ama bence okula gidiyosan guzel bi kahvalti ile git benim kahvaltilarim fixtir herseyden de az az yerim gun boyu tok tutuyo iyi bi kahvLti ilerde nesfiti denersin bi ara yogurt ve meyve bi ogunde mutlaka ye canim sabah guzel kahvalti ogle arada kacamak yap ama aksam az ve oz ye bol su tamamdir menulerimize de bak arada:13:

okula gidiyorum malesef düzenli kahvaltı şansım pek olmuyo ama bundan snra biraz erken kalkıp bii dilim çavdar ekmeği ile azcık yicem bişiler. bol su yoğurt yeşillik yürüyüş oldu bittiiiiiiii :) öğlen sorun sadece sürekli ekmek arası yada hastane yemekleri yemek zorunda kalıyorum (hastanede staj yapıyorum o yüzdenn) onları da az yicemm simiti bıraktım zatenn.. olcak olcakk siz saygı değer büyüklerim sayesinde başarcam ben bu işiii :))) hadi hayırlısı bakalımm :KK55:

Epruuuu hu huuuu kuran dinlemeye gittin amma seytana uydun yedin o tatliCIKLARI :KK1:oglusa süt olsun bari:KK55:

ösge1989 bişi sorucamm.. kalçayı ve bel de ki yağları nasıl yakabilirim bi fikrin var mı. yani yürüyüş bunlara da etki eder mi en çok o pantolon giyince yandan firlayan o et parçaCIKLARI yok mu onlardan kurtulmak istiyorumm..

herkeze iyi geceler,kendimi iyi hissetmiyorum hala,başım fena,ama kötü düşünmiycem:KK36:neysee:KK3::KK3::KK3:

60.2kg'yle başlamıştım nesfite,haftanın 4 bazen 5günü yedim ,2 bazen 3gün serbest günüm oldu eşimden ötürü,:KK37:2haftam bitti,e tabi aradaki 2-3gün serbest günlerdede nesfite devam etseydim daha iyi olabilirdi sonuç,ama buda iyi şimdilik devam ediyorum:KK56:

bugün
57.7kg yi gördüm:82::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

jojop kopnyadamısın ablamda olrda lar meslekleri için 3 yıl daha neresindesin ?

Merkezdeyim canım Selçuklu alanlar nerde..

Menumu

Sabah..09.30.,peynirli salata domatesli falan annemlerdeydim onlar yapar zeytinyağlı falan..2 dilim tam buğday, birazceviz, 1 yumurta,1 çatal kaymak recel

Ara..yok dişçiye gittim uyuşukluk

Öğlen,,16.30..uyuşukluk anca gecti,,5 yk yeşil fasulye, yoğurt, 1 dilim tam buğday

Ara..17.30..1 portakal, 1 muz, 3 tanecik fıstık

Aksam..20.00. Annemdeydik anca yedik..balık salata..etmeksizin yedim..1 hamsi tava..bide yarım belki fazla cupraa

Finish..

Menü yorumlayamicam tek tek soyle yazayım

Melisim menün süper..ama bebek varsa az:KK49:Kamuoyunu aydinlat artık bekliyor musunuz istiyor musunuz?ozel olduysa aydınlatma bosver:KK53::KK28:

Busuuuuuu...o menü hic olmamış..öğlen poaca..aksam ucundan azcik pilav..meyve yok yoğurt yok..senin daha sağlıklı beslenmen lazim..

Özgecim..nerde öğle yemeğin..gerçi gec kalkmisin..tamam..ama erken kalkarsan öğleni ihmal etme..

Cok şey mı istedim...menü güzel canuim

Ebruuu..yediklerinden daha kendine gelemedin sanırsam..

Var mı unuttuğum..Sehraa arızası....menü yazdın miydi..bilemedim..

slmm trendy cnm bişey sorcaktımm..:)))
asitli içeçekler içmiorum ve aburcuburu yemiorum birde makarnayı yagsız yiyorum pirinç yerine bulgur yiyorum ögle yiorum ekmek yemiorum yemekte bunlar varken ... k.hidratlı unlu gıdaları ne kadar. haftada kaç kez tüketmeliyiz ?? vucutta uzun süre sindirilmediğnden yaga dönüşüo demiştin bnmde yedigmde şişkinlik yapıo midemde onları yedigmden galiba arada bi yesem birşey olurmu ?? kilo vermedeki hızı etkilermi bu tür yiyecekler bide dijital baskülüm vardı bozuldu pil degiştirmiştm ondan olmuş yeniden alcamm bu sekilde 2ay sonunda 10 kilo verebilirmiyimm kilo vermemi hızlandıracak baska neler önerebilirsin bana cnmm :) ??

çoookkk acıktım...gidip bir tartılsam mı çok merak ediyorum. vallahi çatlıcamm...ama ben 60 olamıcam sanırım. hay ben bu sigaranın. demek ki dikkat etmesem sigarayı bıraktıktan sonra öküzvari birşey olacak mışım:KK43:((((((((((

Okurken yoruldum :KK1:Kiz sifir beden olcan bu gidisle

Merkezdeyim canım Selçuklu alanlar nerde..

Menumu

Sabah..09.30.,peynirli salata domatesli falan annemlerdeydim onlar yapar zeytinyağlı falan..2 dilim tam buğday, birazceviz, 1 yumurta,1 çatal kaymak recel

Ara..yok dişçiye gittim uyuşukluk

Öğlen,,16.30..uyuşukluk anca gecti,,5 yk yeşil fasulye, yoğurt, 1 dilim tam buğday

Ara..17.30..1 portakal, 1 muz, 3 tanecik fıstık

Aksam..20.00. Annemdeydik anca yedik..balık salata..etmeksizin yedim..1 hamsi tava..bide yarım belki fazla cupraa

Finish..

Menü yorumlayamicam tek tek soyle yazayım

Melisim menün süper..ama bebek varsa az:KK49:Kamuoyunu aydinlat artık bekliyor musunuz istiyor musunuz?ozel olduysa aydınlatma bosver:KK53::KK28:

Busuuuuuu...o menü hic olmamış..öğlen poaca..aksam ucundan azcik pilav..meyve yok yoğurt yok..senin daha sağlıklı beslenmen lazim..

Özgecim..nerde öğle yemeğin..gerçi gec kalkmisin..tamam..ama erken kalkarsan öğleni ihmal etme..

Cok şey mı istedim...menü güzel canuim

Ebruuu..yediklerinden daha kendine gelemedin sanırsam..

Var mı unuttuğum..Sehraa arızası....menü yazdın miydi..bilemedim..

ösgecim yok cnm olmamm çünküü 2 sat öncede nescafe kuruyemiş yedim bir avuç:) 2 tutuku biskivii :)

jojopumm özeline bak :)

X