Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kıslşarrrr ğününüz nasıl geçiyorrr bu ğün neler yaptınız mesalaa akmşam yazacam ben menümüü :KK8:

ya ben yeniyim:26: anlamadım pek ne olduğunu rica etsem beni aydınlatabilir misin??
leslie nette yürüyüş yaptırıyomuş.Çıtırcık bilir kesin o beni bilgilendirir.
triendy seni tebrik ederim valla süpersin. seni görünce hırslandım bende 1 doğum yaptım ama önümde kese gibi kaldı :KK43: tam onu nasıl eriticem diye düşünürken başarı öykülerine girdim ve bana ilham verdin bakalım nekdar sürcek gerçi :KK1: 2 aydır diyet yapmaya başladım bi yapıyom bi bırakıyom 86yla başladım bu sabah aç karnına 80.3 çıktım ama çok zor gidiyo yaa 82de takılmıştım 2gündür kendimi aç bıraktım öle gitti inş. geri gelmez...
bende artık aranıza katıldım kabul edinnn beni :KK9: inş. benimde kilolar gider ve öle güzel karnım olur sanada maşallah diyim nazar değmesin :nazar: :nazar:

Canım aramıza hoşgeldin:KK19:Benimde karnm kaldı.Ha gayret :KK8:dümdüz katlanmayan bir göbek için hoppidik hoppi:KK8:

Sabah ac karnina 4 bardk ilik su ( cok susamisim)
Sabah11.00
2 dilim cavdar ekmegi
2 catal recel
3 zeytin
1 haslnmis yumurta
Kk peynir
Yesilcay
Ara13.00
1 portakal
3 kasik yogurt
Ara14.30
Anladiniz siz onu:KK1:Yazmaktan bana giba geldi ama yemekten gelmedi:KK9:
Ara16.30
1 avuc findik
3 kasik yogurt
Aksam18.30
1 kepce tarhana
4 y.k nohut
3 y.k bulgur pilavi
1 bardak Ayran
Sonra yesilcay iccem
Su 4 lt
300 ip atlama
100 basen hareketi

Sabah11.00
2 dilim cavdar ekmegi
2 catal recel
3 zeytin
1 haslnmis yumurta
Kk peynir
Yesilcay
Ara13.00
1 portakal
3 kasik yogurt
Ara14.30
Ara16.30
1 avuc findik
3 kasik yogurt
Aksam18.30
1 kepce tarhana
4 y.k nohut
3 y.k bulgur pilavi
1 bardak Ayran
Sonra yesilcay iccem
Su 4 lt
300 ip atlama
100 basen hareketi
menünü çok begendim cnm:KK9:

menücümle ben :)

sabah 1 krep kaymak peynir domates çay

ara 5 birde 5 fındık

ÖGLEN 1 dlm limonlu kek

ara 1 elma 1 kivi

akaşam 2 ymk kşaıgı kısır semiz otu yemegi yogurttt

sporlarım

6km yürüdük komşumlaa ve spor aletleriyle 10 dak çalıştım:KK8:

evet benim menüm de şu şekilde
07:30 bir kase nesfit
işe gidince biri tek şekerli iki bardak çay
10:30 yeşil çay
11:00 yarım elma, yarım kivi
12:00 5 tane falan köfte, 4 yk kaşığı taze fasülye, 2-3 çatal pilav, bol ypğurt, şekersiz nescafe, yarım dilim ekmek
15:30 yarım elma yarım kivi
17:30 2 kuru kayısı
18:30 dünden kalma 2 kepçe mercimek çorba, 2 biber dolma, bol yoğurt, 2 lokma ekmek
şu anda yeşil çay
3 litre kadar su
gelsin yorumlar....
vallahi ben dayanmadım yemekten hemen sonra tok karna tartıldım. 64,6 çıktım. diyete aç karna 64,8 ile başlamıştım. bakalım yarın sabah kaç gram eksilmiş olucam. sizce aç ve tok karna ne kadar farkeder.

sabah 9. 1 yum 2çavdar arası 1kkpeynir 4zeytin roka çay
ara11.beyaz leblebı orta turk kaffesi
öğle13. 8yk kıymalı patlıcan yemeği abarttım yarım dilim ekmek
ara15.1elmalı turta yarımdan fazla poğaça
aşam19. nohut 3k-4kaşık yoğurt 1kase salata yıcektım unuttum hazırda yesemmı neyse yemeyım
spor.1saat yuruyus
su.3u bulur
Bitki çayı:içtim 5ibiyerde
Çokça çiğneme:hiç dikat etmedim
Çörekotu yatarken yıcem
inşallah..
dunku menum sabah aynısı ara aynı ama eve geldim kapıyı acmaya çalışıyorum açılmıyooo tobeeee dedım eşimi aradım kapıda unutmuş anahtarını oklar beynime girdi geldiler solda soldannn...sonra çilingircı nerde dusunn allahtan komşuma gittim eşi ilgilendı sağolsun komşum iyidirsağolsun orta sütlü turk kahvesi içtim orda yemek falan dedı ben yok karnım aç değil dedim hiç sevmem oyle pat diye davetsiz misafir modunda tokum dedım kapı açıldı sohbet muhabbet derken 3saat gectı bende ısyan bayraklarııEn Büyük TÜRKİYE cıkar cıkmaz ellerım ayaklarım boşandı hemen çiğköftecıye gittik yakındakı ben bırbucuk yedımm:KK43:akşamda 4kaşık patlıcam yoğurt sporda yapamadım hep eşim yüzünden..yarında regli olcam buyuk ihtimal.artıda çıkmazsam iyidir şimdiden yerimi hazırladım yaaa:18:..uff hep bişey çıkıyor yaa:KK43:.hayır demeyı ogrenemız lazım beynımızın ısteklerıne..aslında ınsanlar ısrar etsede bızım beynımız hayır dese kişilerde hayır diyebliriz..size bişey dicem

Ohh ne guzel git yuru mis gibi hava da al:KK16:Baban yokken ip atla sende bude onundeki yemek ne ki bi catal dahi alamiyon:KK76:

mantarr :) çok seviyorum yemeğini yapıyo annem patates tavuk gögsü falan oluyo içinde ohh miss misss :KK56::KK56:. =) heemm bana yemek farketmez her türlü ne varsa az koy anne demek çok zoruma gidiyoo dokunmayın ağlıcam çok fene duygulandımm :KK5::KK5:

12:00 5 tane falan köfte, 4 yk kaşığı taze fasülye, 2-3 çatal pilav, bol ypğurt, şekersiz nescafe, yarım dilim ekmek
18:30 dünden kalma 2 kepçe mercimek çorba, 2 biber dolma, bol yoğurt, 2 lokma ekmek
şu anda yeşil çay
3 litre kadar su
gelsin yorumlar....
vallahi ben dayanmadım yemekten hemen sonra tok karna tartıldım. 64,6 çıktım. diyete aç karna 64,8 ile başlamıştım. bakalım yarın sabah kaç gram eksilmiş olucam. sizce aç ve tok karna ne kadar farkeder.

akşam dolmanın yanında ekemk olmaış gerisi iy tatlım

Son düzenleme:
şu anda yeşil çay
3 litre kadar su
gelsin yorumlar....

sabah 9. 1 yum 2çavdar arası 1kkpeynir 4zeytin roka çay
ara11.beyaz leblebı orta turk kaffesi
öğle13. 8yk kıymalı patlıcan yemeği abarttım yarım dilim ekmek
ara15.1elmalı turta yarımdan fazla poğaça
aşam19. nohut 3k-4kaşık yoğurt 1kase salata yıcektım unuttum hazırda yesemmı neyse yemeyım
spor.1saat yuruyus
su.3u bulur
Bitki çayı:içtim 5ibiyerde
Çokça çiğneme:hiç dikat etmedim
Çörekotu yatarken yıcem
inşallah..
dunku menum sabah aynısı ara aynı ama eve geldim kapıyı acmaya çalışıyorum açılmıyooo tobeeee dedım eşimi aradım kapıda unutmuş anahtarını oklar beynime girdi geldiler solda soldannn...sonra çilingircı nerde dusunn allahtan komşuma gittim eşi ilgilendı sağolsun komşum iyidirsağolsun orta sütlü turk kahvesi içtim orda yemek falan dedı ben yok karnım aç değil dedim hiç sevmem oyle pat diye davetsiz misafir modunda tokum dedım kapı açıldı sohbet muhabbet derken 3saat gectı bende ısyan bayraklarııEn Büyük TÜRKİYE cıkar cıkmaz ellerım ayaklarım boşandı hemen çiğköftecıye gittik yakındakı ben bırbucuk yedımm:KK43:akşamda 4kaşık patlıcam yoğurt sporda yapamadım hep eşim yüzünden..yarında regli olcam buyuk ihtimal.artıda çıkmazsam iyidir şimdiden yerimi hazırladım yaaa:18:..uff hep bişey çıkıyor yaa:KK43:.hayır demeyı ogrenemız lazım beynımızın ısteklerıne..aslında ınsanlar ısrar etsede bızım beynımız hayır dese kişilerde hayır diyebliriz..size bişey dicem

çok abartmısın sahracık karışık birr menü olmuşş herşeyden buğün yemesin:) onun içinn fazla buldummm:KK76:

şu anda yeşil çay
3 litre kadar su
gelsin yorumlar....
akşam k.hidrat yuklenmışın renkllere dıkat en az 1kılo dahda fazla farkeder eferin kızzzzzz

menücümle ben :)

sabah 1 krep kaymak peynir domates çay

ara 5 birde 5 fındık

ÖGLEN 1 dlm limonlu kek ara 1 elma 1 kivi

akaşam 2 ymk kşaıgı kısır semiz otu yemegi yogurttt

sporlarım

6km yürüdük komşumlaa ve spor aletleriyle 10 dak çalıştım:KK8:
spor super. lımonlu kek ogle içn sağlıksız secım hıç proteınınn yok barım yımırta yıyeydın

Sabah11.00
2 dilim cavdar ekmegi
2 catal recel
3 zeytin
1 haslnmis yumurta
Kk peynir
Yesilcay
Ara13.00
1 portakal
3 kasik yogurt
Ara14.30
Ara16.30
1 avuc findik
3 kasik yogurt
Aksam18.30
1 kepce tarhana
4 y.k nohut
3 y.k bulgur pilavi
1 bardak Ayran
Sonra yesilcay iccem
Su 4 lt
300 ip atlama
100 basen hareketi

akşamkı pılav eh hh neyse yulaflı ac tane yedın soylemedıgıne gore çokkkkk bende baze yazmayınca sorun bana yorumlamıyosunuzkı benımkılerı hıçççç..allahtan ogretmen değlsiniz benım gibi oğrencılerınız hep kopya cekerdı fırstları bı gusell değerlendırılerdı bende yorum ıstıyorum ve artık 59.9 olmak ıstıyorum nıktım 666666666666dan nefret geldı tıksınç geldı bööööö geldı yaaa:KK36:

evet kızlar benim de menüümm geliyoor:
sabah 1 dilim ekmek salça domates peynirr az şekerli çay
14 de mantar yemeğiimm :KK56: çok az ekmekle yarım dilim bile değil.=))
15.30 da 3 4 kaşık yoğurt (yoğurt yemiyosun dimeyin die) :KK3:
sonacımaaa 1 saat yürüyüş..
eve gelince çok acıkmışım bi kase çorba azcuk sirkede ektiimm=)
akşam yemeginde de öğlen ki gibi 2 3 kaşık mantar yemeğinden (yağlarını süzdürdüm ekmeğide gene yarım dilim bile yemedim)+ salata+yoğurt bide az yağda yapılmış makarne (canım çok istiyodu yedim vallaaa ) :KK36:
akşamı da bitki çaylarım ve su ile kapatıcam. . saygılarr :KK42:

Son düzenleme:
X