- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.181
kıslşarrrr ğününüz nasıl geçiyorrr bu ğün neler yaptınız mesalaa akmşam yazacam ben menümüü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
leslie nette yürüyüş yaptırıyomuş.Çıtırcık bilir kesin o beni bilgilendirir.ya ben yeniyim:26: anlamadım pek ne olduğunu rica etsem beni aydınlatabilir misin??
triendy seni tebrik ederim valla süpersin. seni görünce hırslandım bende 1 doğum yaptım ama önümde kese gibi kaldı tam onu nasıl eriticem diye düşünürken başarı öykülerine girdim ve bana ilham verdin bakalım nekdar sürcek gerçi 2 aydır diyet yapmaya başladım bi yapıyom bi bırakıyom 86yla başladım bu sabah aç karnına 80.3 çıktım ama çok zor gidiyo yaa 82de takılmıştım 2gündür kendimi aç bıraktım öle gitti inş. geri gelmez...
bende artık aranıza katıldım kabul edinnn beni inş. benimde kilolar gider ve öle güzel karnım olur sanada maşallah diyim nazar değmesin
Tamnet belli deil ama gordugum kadariyla hosmus rengi de guzel
Simdi net cok hosmus canim bende begendim
menünü çok begendim cnmSabah ac karnina 4 bardk ilik su ( cok susamisim)
Sabah11.00
2 dilim cavdar ekmegi
2 catal recel
3 zeytin
1 haslnmis yumurta
Kk peynir
Yesilcay
Ara13.00
1 portakal
3 kasik yogurt
Ara14.30
Anladiniz siz onuYazmaktan bana giba geldi ama yemekten gelmedi
Ara16.30
1 avuc findik
3 kasik yogurt
Aksam18.30
1 kepce tarhana
4 y.k nohut
3 y.k bulgur pilavi
1 bardak Ayran
Sonra yesilcay iccem
Su 4 lt
300 ip atlama
100 basen hareketi
Ohh ne guzel git yuru mis gibi hava da alBaban yokken ip atla sende bude onundeki yemek ne ki bi catal dahi alamiyon
evet benim menüm de şu şekilde
07:30 bir kase nesfit
işe gidince biri tek şekerli iki bardak çay
10:30 yeşil çay
11:00 yarım elma, yarım kivi
12:00 5 tane falan köfte, 4 yk kaşığı taze fasülye, 2-3 çatal pilav, bol ypğurt, şekersiz nescafe, yarım dilim ekmek
15:30 yarım elma yarım kivi
17:30 2 kuru kayısı
18:30 dünden kalma 2 kepçe mercimek çorba, 2 biber dolma, bol yoğurt, 2 lokma ekmek
şu anda yeşil çay
3 litre kadar su
gelsin yorumlar....
vallahi ben dayanmadım yemekten hemen sonra tok karna tartıldım. 64,6 çıktım. diyete aç karna 64,8 ile başlamıştım. bakalım yarın sabah kaç gram eksilmiş olucam. sizce aç ve tok karna ne kadar farkeder.
evet benim menüm de şu şekilde
12:00 5 tane falan köfte, 4 yk kaşığı taze fasülye, 2-3 çatal pilav, bol ypğurt, şekersiz nescafe, yarım dilim ekmek
18:30 dünden kalma 2 kepçe mercimek çorba, 2 biber dolma, bol yoğurt, 2 lokma ekmek
şu anda yeşil çay
3 litre kadar su
gelsin yorumlar....
vallahi ben dayanmadım yemekten hemen sonra tok karna tartıldım. 64,6 çıktım. diyete aç karna 64,8 ile başlamıştım. bakalım yarın sabah kaç gram eksilmiş olucam. sizce aç ve tok karna ne kadar farkeder.
sabah 9. 1 yum 2çavdar arası 1kkpeynir 4zeytin roka çay
ara11.beyaz leblebı orta turk kaffesi
öğle13. 8yk kıymalı patlıcan yemeği abarttım yarım dilim ekmek
ara15.1elmalı turta yarımdan fazla poğaça
aşam19. nohut 3k-4kaşık yoğurt 1kase salata yıcektım unuttum hazırda yesemmı neyse yemeyım
spor.1saat yuruyus
su.3u bulur
Bitki çayı:içtim 5ibiyerde
Çokça çiğneme:hiç dikat etmedim
Çörekotu yatarken yıcem
inşallah..
dunku menum sabah aynısı ara aynı ama eve geldim kapıyı acmaya çalışıyorum açılmıyooo tobeeee dedım eşimi aradım kapıda unutmuş anahtarını oklar beynime girdi geldiler solda soldannn...sonra çilingircı nerde dusunn allahtan komşuma gittim eşi ilgilendı sağolsun komşum iyidirsağolsun orta sütlü turk kahvesi içtim orda yemek falan dedı ben yok karnım aç değil dedim hiç sevmem oyle pat diye davetsiz misafir modunda tokum dedım kapı açıldı sohbet muhabbet derken 3saat gectı bende ısyan bayraklarıı cıkar cıkmaz ellerım ayaklarım boşandı hemen çiğköftecıye gittik yakındakı ben bırbucuk yedımmakşamda 4kaşık patlıcam yoğurt sporda yapamadım hep eşim yüzünden..yarında regli olcam buyuk ihtimal.artıda çıkmazsam iyidir şimdiden yerimi hazırladım yaaa:18:..uff hep bişey çıkıyor yaa.hayır demeyı ogrenemız lazım beynımızın ısteklerıne..aslında ınsanlar ısrar etsede bızım beynımız hayır dese kişilerde hayır diyebliriz..size bişey dicem
akşam k.hidrat yuklenmışın renkllere dıkat en az 1kılo dahda fazla farkeder eferin kızzzzzzevet benim menüm de şu şekilde
şu anda yeşil çay
3 litre kadar su
gelsin yorumlar....
spor super. lımonlu kek ogle içn sağlıksız secım hıç proteınınn yok barım yımırta yıyeydınmenücümle ben :)
sabah 1 krep kaymak peynir domates çay
ara 5 birde 5 fındık
ÖGLEN 1 dlm limonlu kek ara 1 elma 1 kivi
akaşam 2 ymk kşaıgı kısır semiz otu yemegi yogurttt
sporlarım
6km yürüdük komşumlaa ve spor aletleriyle 10 dak çalıştım
Sabah ac karnina 4 bardk ilik su ( cok susamisim)
Sabah11.00
2 dilim cavdar ekmegi
2 catal recel
3 zeytin
1 haslnmis yumurta
Kk peynir
Yesilcay
Ara13.00
1 portakal
3 kasik yogurt
Ara14.30
Anladiniz siz onuYazmaktan bana giba geldi ama yemekten gelmedi