- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.141
çoookkk acıktım...gidip bir tartılsam mı çok merak ediyorum. vallahi çatlıcamm...ama ben 60 olamıcam sanırım. hay ben bu sigaranın. demek ki dikkat etmesem sigarayı bıraktıktan sonra öküzvari birşey olacak mışım((((((((((
herkeze iyi geceler,kendimi iyi hissetmiyorum hala,başım fena,ama kötü düşünmiycemneysee
60.2kg'yle başlamıştım nesfite,haftanın 4 bazen 5günü yedim ,2 bazen 3gün serbest günüm oldu eşimden ötürü,2haftam bitti,e tabi aradaki 2-3gün serbest günlerdede nesfite devam etseydim daha iyi olabilirdi sonuç,ama buda iyi şimdilik devam ediyorum
bugün 57.7kg yi gördüm:82:
ösge1989 bişi sorucamm.. kalçayı ve bel de ki yağları nasıl yakabilirim bi fikrin var mı. yani yürüyüş bunlara da etki eder mi en çok o pantolon giyince yandan firlayan o et parçaCIKLARI yok mu onlardan kurtulmak istiyorumm..
Merkezdeyim canım Selçuklu alanlar nerde..
Menumu
Sabah..09.30.,peynirli salata domatesli falan annemlerdeydim onlar yapar zeytinyağlı falan..2 dilim tam buğday, birazceviz, 1 yumurta,1 çatal kaymak recel
Ara..yok dişçiye gittim uyuşukluk
Öğlen,,16.30..uyuşukluk anca gecti,,5 yk yeşil fasulye, yoğurt, 1 dilim tam buğday
Ara..17.30..1 portakal, 1 muz, 3 tanecik fıstık
Aksam..20.00. Annemdeydik anca yedik..balık salata..etmeksizin yedim..1 hamsi tava..bide yarım belki fazla cupraa
Finish..
Menü yorumlayamicam tek tek soyle yazayım
Melisim menün süper..ama bebek varsa azKamuoyunu aydinlat artık bekliyor musunuz istiyor musunuz?ozel olduysa aydınlatma bosver
Busuuuuuu...o menü hic olmamış..öğlen poaca..aksam ucundan azcik pilav..meyve yok yoğurt yok..senin daha sağlıklı beslenmen lazim..
Özgecim..nerde öğle yemeğin..gerçi gec kalkmisin..tamam..ama erken kalkarsan öğleni ihmal etme..
Cok şey mı istedim...menü güzel canuim
Ebruuu..yediklerinden daha kendine gelemedin sanırsam..
Var mı unuttuğum..Sehraa arızası....menü yazdın miydi..bilemedim..
Nie kendime dur diyemiyorum.Bugün herkes aaa nasıl verin ,bizede söyle felan dediler die mi şımardım.Bide oturup menü yazdım zayıflamak isteyen bi misafire.Sanki kendim o menüleri tastamam uyguluyormuş gibiHani bugün meyve,hani yeşilçay,hani ara ögün Hani yogurt hani ara ögün nerde?Türk kahvesi ara ögün mü Uygulasanda kısa zamnda versen işte o zamn şımarsan Verdik 5-6 kilo ohhh saldım çayıra mevlam kayıra.Millet kaç kilolar veriyor ve almıyor.Önemli olan evdeyken degil önünde kaç çeşit tabak verken iradenle 1 tanesinden yemek.Offff çok kıgınım kendime, irademe:85:göbegin tabi gitmez böyle giderse.Bikini gydiginde hiç kat olmasın istiyosun ama herşeyi götürüyosn maşşallah.Bu gidişle göbegin kat kat merdiven gibi olurda görürsün gününü Hadi topla kendini b çeki düzen ver.Bunları daha önceden ok yedin ve tadlarını biliyorsun.Bi süre yemezsen ölmezsin dimi
Oyyy rahatladım biraz kızlar.Kendime çok kızgınım bugün.Misafirlerin gelmesinden korkar oldum.Gelecekler tabii ve bende yapacagım ama yemek zorunda degiim.Kimede zorla tıkmıyor agızıma.Kızlar buraya kasım ayıında yazmaya başladım.Bak zaamn nasl geçiyr anlamadan.Bi bakmışız yaz gelmiş.İnce kıyafetlerden,beyaz badilerden göbeklerimizin fırlamasını itemiyrsak güzel menüler çıkartmalıyız.Hyr demesini bilmeliyiz zaarrlı şeylere ve onları ikram edenlere
Canım bakla çektiiiiimenüücmm:))))))))
sabah 1 dlm çavdar ekmegi tahin pekemz çay
ara 5 bieyerde çayım elma
öglen yogurt çorbası yeşil salata
akaşam bakla yemegi yogurtlu sarımsak
Utandırmayın daha fazlaEpruuuu hu huuuu kuran dinlemeye gittin amma seytana uydun yedin o tatliCIKLARIoglusa süt olsun bari
ösge1989 bişi sorucamm.. kalçayı ve bel de ki yağları nasıl yakabilirim bi fikrin var mı. yani yürüyüş bunlara da etki eder mi en çok o pantolon giyince yandan firlayan o et parçaCIKLARI yok mu onlardan kurtulmak istiyorumm..
Semih nerelerdesin merak ettik seni:26:
canım çok güzel bi başlangıçslmm trendy cnm bişey sorcaktımm..:)))
asitli içeçekler içmiorum ve aburcuburu yemiorum birde makarnayı yagsız yiyorum pirinç yerine bulgur yiyorum ögle yiorum ekmek yemiorum yemekte bunlar varken ... k.hidratlı unlu gıdaları ne kadar. haftada kaç kez tüketmeliyiz ?? vucutta uzun süre sindirilmediğnden yaga dönüşüo demiştin bnmde yedigmde şişkinlik yapıo midemde onları yedigmden galiba arada bi yesem birşey olurmu ?? kilo vermedeki hızı etkilermi bu tür yiyecekler bide dijital baskülüm vardı bozuldu pil degiştirmiştm ondan olmuş yeniden alcamm bu sekilde 2ay sonunda 10 kilo verebilirmiyimm kilo vermemi hızlandıracak baska neler önerebilirsin bana cnmm :) ??
aboooo çok içlenmişsin sen kendine,Nie kendime dur diyemiyorum.Bugün herkes aaa nasıl verin ,bizede söyle felan dediler die mi şımardım.Bide oturup menü yazdım zayıflamak isteyen bi misafire.Sanki kendim o menüleri tastamam uyguluyormuş gibiHani bugün meyve,hani yeşilçay,hani ara ögün Hani yogurt hani ara ögün nerde?Türk kahvesi ara ögün mü Uygulasanda kısa zamnda versen işte o zamn şımarsan Verdik 5-6 kilo ohhh saldım çayıra mevlam kayıra.Millet kaç kilolar veriyor ve almıyor.Önemli olan evdeyken degil önünde kaç çeşit tabak verken iradenle 1 tanesinden yemek.Offff çok kıgınım kendime, irademe:85:göbegin tabi gitmez böyle giderse.Bikini gydiginde hiç kat olmasın istiyosun ama herşeyi götürüyosn maşşallah.Bu gidişle göbegin kat kat merdiven gibi olurda görürsün gününü Hadi topla kendini b çeki düzen ver.Bunları daha önceden ok yedin ve tadlarını biliyorsun.Bi süre yemezsen ölmezsin dimi
Oyyy rahatladım biraz kızlar.Kendime çok kızgınım bugün.Misafirlerin gelmesinden korkar oldum.Gelecekler tabii ve bende yapacagım ama yemek zorunda degiim.Kimede zorla tıkmıyor agızıma.Kızlar buraya kasım ayıında yazmaya başladım.Bak zaamn nasl geçiyr anlamadan.Bi bakmışız yaz gelmiş.İnce kıyafetlerden,beyaz badilerden göbeklerimizin fırlamasını itemiyrsak güzel menüler çıkartmalıyız.Hyr demesini bilmeliyiz zaarrlı şeylere ve onları ikram edenlere
evet çok iyi olur,ya karnınızı doyurunda gidin,,yada onlar gelmeden 2bardak suyu için,,ve canınnız çektiğinde su için durun bişeycik kalmıyoooPek dertli gordum seni bende 2 gun once benzer seyler yazdim aksamin 8 inde kadayif yedim 2 catal da.acaba misafir gelince ya da biz giderken evde karnimizi doyursak orda gozumuz tok olur mu bide bunun ustune de yersek fena olur ne bilim 2 bardak su icsek okadar yiyemeyiz bi de ben soyle diyom kendi kendime yiceksin tadini 10dk sonra hatirlamican bile ve cok pisman olcandiyom bazen ise yariyo
dün anneme gittim ondan yazamadımdünkü menüm :26:anneme gittimmi çözütüyorum sabah iki dilim ekmek yanına reçel yoğurt peynir falan yediydim öğle bir katmer akşam birazcık karışık sarma ve yanına yoğurt yorummmmmmmmm
Yarin icin cok heyecanliyim hic tartilmadim merak ediyom ins hevesim kursagimda kalmaz vermisimdir baya
Valla spor ben yapamiyorum bebisten dolayi kendime dinlencek vaktim dahi yok ama senhaftanin 4 gunu 45 dk tempolu yuru kosma ama kosmak kas yapar hizli yurursen yag yakarsin ben belim icin dik durup ayakta sag sol ellerimi asagi indiriyo
Gidebildigi yere kadar hizli hizli bide ip atliyom okadar forumda sporla ilgili yere bak daha fazla bilgi bulabilirsin ama yuruyus yapmayi seviyosan aksatma 4 gun yuru cok faydasini gorursun
kızlar leslie yürüyen var mı?
zaten koşamıyorum yoruluyorum ama yürümeyi seviyorum takıyorum kulaklıkları ohh missdeniz kenarı kum güneş deniz falan romantik oluyo (yanlız başıma ne romantizmiyse :)
:)) ip atlamayı bende mi yapsam ki yaa bahçemiz var yapabilirm ama babam ne derece hoş tepki verir bilemiyorum:) (kızar böle şeyler yapmama ). tavsiyelerinizi uygulamaya çalışıyorum kızlar ama yemek önmde duruyo bn bi çatal daha alamıyorum ya o çok koyuyo iştee((