- 19 Nisan 2010
- 1.149
- 2
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.101
canim saka bi yana biliyorsun bizim meslegimiz diger mesleklerden oldukca farkli.sende biliyorsunki ne kadar soylensek ofkasak puflasakta rahatiz rahatligimizdan bu serkeslgimiz zaten.evim okula yurume mesafesi 3dakika sadece 7:30-12:20
ve sehraa kacar yani gercekten ikinci bi univ rahatlikla yapilir idareci olmaya gelince yazik edersin kendine ne gerek var tam gun okulda durmaya fazladan alacagin 500icin degermiustelik bisuru angarya burokratik tazi yok bilmamne ben iki sok veya tutanak hazirlamaya useniyrum zaten tazimda igrenctir sayisalci oldugum icin hp rakamlarla isim yazmimi kinse ojuyamaz neysr diyecegim oki eger idealin varsa toplam kalite adina yuksek lisans olabilir yada goze aliyorsan ve en muhimi esin destekse bu en onemlisi icinden gelen bi univ olablir ana mumkunse az parada etsin yani snucta emek vereceksin yani srni manevi olarakta en azindan doyuma ulstirabilsindeim biliyormusun ben gecen yilgirdim kelli felli univlerin fiziktedavi diyetisyenlik falan tutuyordu ama sonra dunya geciyor sehraaa az iki dakka dinini ogrende soyleyecegin iki cift kafin olsun ahirette ilahiyst oku dedim sonra esimle evliligimde bi deprem oldu enaz altindan sag cikti kayit bileyptirdim ama gitmedim ani istedim ve hala da istiyorum alina bakarsan dur gelcemm kapiiii
Malesef yoldaşım.Sana layık bir yoldaş olamadımtarçınlı bir elma püresi yer bide bitki çayı iç ve kuranı dinle yoldşaımm allah kabul etsinnn
Kiiiiz ne kaynatiyonuz bakemBen buraya girmeyince arkadaslarimla uzun sure gorusmemis gibi oluyom yavv..bagimlilik Yapti yesemde pasta borekleri gotursem de illa buraya bi yazcamm
Sehraaaaa nerdesinnn..seni ozluyom haa yazmayinca komik kiz
Disciye gittim de bugun kahvaltiylan duruyom..agzim hala uyusuk ara ogun ogle yemegi neyim yok..
sabah9 2 cavdar1yum tere salatalik 4zeytin2kkpeynir
ara10 leblebi orta turkkahve
ara 12.30 2avuc kajulu fistikli findikli en kalorili kuruyemis
ogle 15. 2parca dana el kadar yani bir cift el kadar oliyyy. .birbucuk kasik patates pure.bir catal pilav iki yudum soda sekersiz 2kasik corba 1catal pirasaa
ara cikkolatali pasta 7de bitti
organ nakli gibibir menuydu dunku mubarek menum.anlasilcegiuzre ablama misafirlige gitmistim uzun zamandir gorusmemistik malum istanbuldayim calisiyorum burda biyerden biyere gitmek sehirlerarasi yolculuk gibi biseyy tafik cileee.onu kiramadim..ama dengesizce canavarlar gibi yemedim yani suusuzca sakdirmAdim herbi dunyaa nimetine
sabah 1 bardak su kahvaltıda
1 dilim k. ekmeği 1kk peynir tavada yumurta
ara yok
öğle 1 yemek kaşığı nohut 1 dilim ekmek
ara koca bi tabak sütlaç yedim
akşam--------------------------------------------------------------------
uzun bi çizgi çektim çünkü o sütlaçtan sonra akşamı yemiycem çok acıkırsamda 1 kase yoğurt yerim
spor ollark oturma odasındaki eşyaların yerini ve koca evi temizledim 13:30 da itti işim
250 ip atlama 100 sağ bacak sol bacak açma hareketi
su 2 litre ne zaman 3 litreye çıkcak inanın bende merak ediyorum
konyada kimse evine almicek seni bu kadar cok yemek yedigini gorunce kose bucak kacicekler sendennnnYerimi soyleyince desifre olmusum gibi hissediyorum yaff..konyadayim canim
konyada kimse evine almicek seni bu kadar cok yemek yedigini gorunce kose bucak kacicekler sendennnnben konyaya gelince jojops nirde desem disciye gittiydi hani desem hirkes tanuuu seni hemi korkma kiz yimezler seni konyada kac jojop adinda kisi vardir biliyimusunn sennnn
seni zayiflatma projelerimi anlatirim ogretmenler odasida performansimi izler katipte tutanaklari tutar bende 12:20kacar giderimm burdan bi ucarim sana mudur yardimcisi falan dinlemem bakkk arizayim bugun diyorum bak beni deli etme diyorum ama neye dyorum kime diyorum sucuklar et balamis yureginde kalbin sucuklasmis seninnnAy sehraaaaManyaksin yaaa..ayyyyyy..koptummm..sen beni guldurdun Allah da seni guldursun..gerci biraz cikarci gencliksin..gormedim sanma..bi gun mudur yardimcisi olursam seni tanimam canim. .bu konusmalarima guvenme esprilerine guluyorum falan diye sana kiyak gececem sanma O performanslar projeler zamaninda girilecek..tutanaklar tutulacak
saka bi yana menun iyi hosta senin en buyuk sorunun gec kalkman sen bide erken kalksan acayip super bisiy olursun mikemmel olur yani bidesabah gec uyandım kalktıgımda saat 11:30 du :26:kızım uyutmadı maalesef gec kalktık
uyanınca 2 bardak ılık su
Sabah 12.00
kk peynır
3 zeytın
1 haslanmıs yumurta
ardından mısafırlıkte yemedıgım ek ve yesılcay
Ara 14.30
Sekersız sutlu nescafe
5 yulaflı
Ara 17.00
Kucuk kase yogurt
Kucuk muz
Aksam 18.45 bırazdan yıycem
6 yemek kasıgı etlı nohut
1 dılım cavdar ekmee
Su yatana kadar 3.5 lt olur
100 Basen hareketı
300 İp atlama
sonrraaaa yesılcay acıkırsam az fındık yerım
Yok bu sözlerden sonra asıl arıza sensınsaka bi yana menun iyi hosta senin en buyuk sorunun gec kalkman sen bide erken kalksan acayip super bisiy olursun mikemmel olur yani bidesen ariza olandin demi 48 olmak istiyodun boyun63tu olursun olursun ama az erken jalkarsan muz yime bidaha akssmki ekmegide yedin say yeme findik yeme elma ye.yulafida kus
adet olcam dengesizim bugun bana dokunmayin takarim ciranizi
zikkimin kokunu yesemde tatli yemicem istee arizayimmmYok bu sözlerden sonra asıl arıza sensıneet cok gec kalkıyorum kızımın karnını doyur altını al derken oglen oluyo ben anca ozaman kahvaltı edıyom uykumu alabılsem ondan once uyanıp etcem kahvaltımı aslında.Muzu da 40 yılda bı yıyom canım cektı napımmm Sen sımdı bu ruh halıyle aksam tatlı da yersın
selam kızlarr..bu günkü menümü sizelerin eleştirisine sunuyoruumm :
sabah: bi köşe ekmek arası sucuk (sınava giricek mişim kafam çalışmazmış öle diyo annem benmde işime geliyo yiioomm) + bir küçük bardak az şekerli çay
öğlen: 3 tane evde yapılmış poğaça gibi bişi ama boyutu büyük değil yanında bi kupa çay az şekerli.
arkasından 45 50 dk yürüyüş yürüyüşün ardından içinde binbir çeşidin bulunduğu bitki çayım bi kupa 0 şeker.
aşkam: bir dilim ekmek bir tabak kuru faslye + kaşık ucuyla azar azar alınan pilav + yoğurt. yatasıya kadar da gene bitki çayımdan ve su içerim başka da bişi yememm.. nasıl kızlar çok mu yiyorum.. yorumlarını bekliyoorruumm. . .