- 27 Mayıs 2010
- 956
- 2
- 30
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.121
Yedigin hersey kalorili ve sagliksiz meyve yogurt ye mutlaka hergun sekeri hayatindan cikarmaya bak canim su ic bol bol benim menulere bak ama yulafli yemeKizlar bi yulafli yiyen daha kaldiramaz
benim bugün kü menüm de şöyledir:
sabah 07:30 da bir çiçek ekmeğin neredeyse çeyreği, yarım salatalık, 2 zeytin, 3 çatal bal, 1 çatal kadar peynir, 4 dilim kadar sucuk, 1 fincan yeşil çay
08:30 da bir kuru kayısı
işe gidince biri tek şekerli iki bardak çay
10:30 yarım elma, yarım portakal
12:00 de 2 yk kaşığı püre, 10-15 adet ciğer, bol yoğurt, bir bardak taze sıkılmış portakal suyu, yarım dilim ekmek, şekersiz nescafe,
14:00 de orta şekerli kahve
15:30 da yarım elma, yarım portakal
18:00 de 2 kepçe mercimek çorba, 2 tane biber dolma, bol salata, yoğurt, turşu, 2 lokma kadar ekmek salatanın suyuna bandım.
19:30 da bir fincan bitki çayı
su 3 litreyi geçmiştir.
bugün neresini kaçırmışım. yorumlarınızı merak la bekliyorum. zaten ben bu işi öğrenene kadar 1 sene geçecek...
benim bugün kü menüm de şöyledir:
sabah 07:30 da bir çiçek ekmeğin neredeyse çeyreği, yarım salatalık, 2 zeytin, 3 çatal bal, 1 çatal kadar peynir, 4 dilim kadar sucuk, 1 fincan yeşil çay
08:30 da bir kuru kayısı
işe gidince biri tek şekerli iki bardak çay
10:30 yarım elma, yarım portakal
12:00 de 2 yk kaşığı püre, 10-15 adet ciğer, bol yoğurt, bir bardak taze sıkılmış portakal suyu, yarım dilim ekmek, şekersiz nescafe,
14:00 de orta şekerli kahve
15:30 da yarım elma, yarım portakal
18:00 de 2 kepçe mercimek çorba, 2 tane biber dolma, bol salata, yoğurt, turşu, 2 lokma kadar ekmek salatanın suyuna bandım.
19:30 da bir fincan bitki çayı
su 3 litreyi geçmiştir.
bugün neresini kaçırmışım. yorumlarınızı merak la bekliyorum. zaten ben bu işi öğrenene kadar 1 sene geçecek...
nasıl böyle ölçülü yapabiliyosunuz anlamıyooruum tek sorunlu ben miyim yani şimdiiiiiiii
bence yediklerin güzel ama çay kahve nescaffe fazla olmuş gibi sankii çünkü neskafe çok fazla selülit yapıyo diye biliyorum. bende her akşam içerdim ama artık onun yerine bitki çayları içiyorum. onun dışındaa bence ii :) keşke bende dozunu kaçırmadan yiyebilseemm(
Sen cok yememissin ki canim tersine az ama kalorili seyler yemissin tek sorunlu benim ne demek kimse super menu cikarmiyo ki saglikli seyler ye meyve corba salatalik domates peynir vb. Daha yeni basladin zamanla oturcak menun bu ne karamsarlik kiz
Ben menunu begendim ancak portakal suyunu icme ya da seyrek ic o ictigin 1 bardakta kac portakal var ee bide sen yedin gun icinde meyve de olsa icinde seker var onun disinda saglikli ve tek duze bi menuolmamis tebrikler
kissssssssss
Yerimi soyleyince desifre olmusum gibi hissediyorum yaff..konyadayim canim
Malesef yoldaşım.Sana layık bir yoldaş olamadımAkşama yazarım
Özleyecek insan bulamadın mı jojopum
Ohh ben yokum siz toplanmışsınızKatılmak isterdim ama misafirlerim gelecekmişşşşşş Kız son anda arıycaktım sen durmazsın şimdi pastalar feln yaparsın ama son andada evde olmazsın diye aradım dedi Söz istedi sadece çay die ama ayıp olu dedi kaynanam çikolata parçalı bi ffin yapyım ogluşm uyurken
ne bileyim ben ya. . çevremdeki kimseye belli etmesemde gerçekten psikoljim bozuldu. tmm aşırı kilolu değlim ama aynadaki yansımamı hiç beğenmiyorum. her ne kadar başta erkek ardaşım ailem kızsa da bu söylediklerime. . sonuçta en sevdiğim kıyafetlerimin içine yakışmayan benim.. ve hergün diyete girip çıkan birisiyim. ama bu sefer başarıcamı sölüyo içimdeki hiss.. pes etmicem biraz irade güzellik ve sağlık için yapılmıcak bişi değil sonuçtaa. . ama morallerim bozuk iştee(
menüücmm:))))))))
sabah 1 dlm çavdar ekmegi tahin pekemz çay
ara 5 bieyerde çayım elma
öglen yogurt çorbası yeşil salata
akaşam bakla yemegi yogurtlu sarımsak
He he yulaflim meshur oldu yulafli buskuvi cani
Etinin var ya ondan.moralin bozuk olmasin 3 4 aya bakar zayiflaman bizler dogum yaptik ona ragmen o kilolari verdik sen mi veremicen ayrica menunu suan bende yerim ama haftada bigun oyle denk gelir nesfiti suan alsanda olur ama bence okula gidiyosan guzel bi kahvalti ile git benim kahvaltilarim fixtir herseyden de az az yerim gun boyu tok tutuyo iyi bi kahvLti ilerde nesfiti denersin bi ara yogurt ve meyve bi ogunde mutlaka ye canim sabah guzel kahvalti ogle arada kacamak yap ama aksam az ve oz ye bol su tamamdir menulerimize de bak arada:13:
jojop kopnyadamısın ablamda olrda lar meslekleri için 3 yıl daha neresindesin ?
Okurken yoruldumKiz sifir beden olcan bu gidisle
Merkezdeyim canım Selçuklu alanlar nerde..
Menumu
Sabah..09.30.,peynirli salata domatesli falan annemlerdeydim onlar yapar zeytinyağlı falan..2 dilim tam buğday, birazceviz, 1 yumurta,1 çatal kaymak recel
Ara..yok dişçiye gittim uyuşukluk
Öğlen,,16.30..uyuşukluk anca gecti,,5 yk yeşil fasulye, yoğurt, 1 dilim tam buğday
Ara..17.30..1 portakal, 1 muz, 3 tanecik fıstık
Aksam..20.00. Annemdeydik anca yedik..balık salata..etmeksizin yedim..1 hamsi tava..bide yarım belki fazla cupraa
Finish..
Menü yorumlayamicam tek tek soyle yazayım
Melisim menün süper..ama bebek varsa azKamuoyunu aydinlat artık bekliyor musunuz istiyor musunuz?ozel olduysa aydınlatma bosver
Busuuuuuu...o menü hic olmamış..öğlen poaca..aksam ucundan azcik pilav..meyve yok yoğurt yok..senin daha sağlıklı beslenmen lazim..
Özgecim..nerde öğle yemeğin..gerçi gec kalkmisin..tamam..ama erken kalkarsan öğleni ihmal etme..
Cok şey mı istedim...menü güzel canuim
Ebruuu..yediklerinden daha kendine gelemedin sanırsam..
Var mı unuttuğum..Sehraa arızası....menü yazdın miydi..bilemedim..