- 19 Nisan 2010
- 1.149
- 2
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.101
canim saka bi yana biliyorsun bizim meslegimiz diger mesleklerden oldukca farkli.sende biliyorsunki ne kadar soylensek ofkasak puflasakta rahatiz rahatligimizdan bu serkeslgimiz zaten.evim okula yurume mesafesi 3dakika sadece 7:30-12:20
ve sehraa kacar yani gercekten ikinci bi univ rahatlikla yapilir idareci olmaya gelince yazik edersin kendine ne gerek var tam gun okulda durmaya fazladan alacagin 500icin degermiustelik bisuru angarya burokratik tazi yok bilmamne ben iki sok veya tutanak hazirlamaya useniyrum zaten tazimda igrenctir sayisalci oldugum icin hp rakamlarla isim yazmimi kinse ojuyamaz neysr diyecegim oki eger idealin varsa toplam kalite adina yuksek lisans olabilir yada goze aliyorsan ve en muhimi esin destekse bu en onemlisi icinden gelen bi univ olablir ana mumkunse az parada etsin yani snucta emek vereceksin yani srni manevi olarakta en azindan doyuma ulstirabilsindeim biliyormusun ben gecen yilgirdim kelli felli univlerin fiziktedavi diyetisyenlik falan tutuyordu ama sonra dunya geciyor sehraaa az iki dakka dinini ogrende soyleyecegin iki cift kafin olsun ahirette ilahiyst oku dedim sonra esimle evliligimde bi deprem oldu enaz altindan sag cikti kayit bileyptirdim ama gitmedim ani istedim ve hala da istiyorum alina bakarsan dur gelcemm kapiiii
Uf hakkaten yazin zor anlasiliyor..anlamadigim yerler var hala..tatlim bi kere mesai saatlerini guzel yazmisin da ben 6 bucukta evden cikiyorum 16.30 da giriyorum.dum.diyeyim.gecmis zaman.gene oyle olacak hem ilcede calisiyorum hem okulum tam gun.oflamam puflamam yalandan degil..biz de bize ne kadar sanslisiniz ne rahatsiniz diyenlere kiziyoruzToplamda gunluk iki bucuk saat yol gidiyorum..merkezdekilerle ayni hizmet puanini ayni maasi almam ve sinifci olmam da cabasi.bari yol parami versinler.tayinim cikmiyor..cikmaz da daha 5 . Yilim..ben mudur yardimciligini 500 lira icin degil merkeze gelmek icin istiyorumBiza baska sans birakmiyorlar.meslegimi de o kadar cok seviyorum ki asigim diyebilirim yani izindeyken resmen hasret kaldim..mudur yrdimcili beni manevi olarak mumkun degil doyurmaz..ama bebisim kucuk on seneden once gelme sansim yok..bi sansimi denemek istiyorum bebegimin sansina..bu sene sinavi gene kacirmisin..once ki sinavda dugunum oldugu gundu gene kacirmistim..bakalim gelecek sinav ne zaman..ama denicemm..bi daha da bana yok rahatiz yok mesai saatlimiz rahat evimden okul zili duyuluyor deme sana ucarimbu arada insallah esinle aran duzelmistir en onemlisi