Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

canim saka bi yana biliyorsun bizim meslegimiz diger mesleklerden oldukca farkli.sende biliyorsunki ne kadar soylensek ofkasak puflasakta rahatiz rahatligimizdan bu serkeslgimiz zaten.evim okula yurume mesafesi 3dakika sadece 7:30-12:20
ve sehraa kacar yani gercekten ikinci bi univ rahatlikla yapilir idareci olmaya gelince yazik edersin kendine ne gerek var tam gun okulda durmaya fazladan alacagin 500icin degermiustelik bisuru angarya burokratik tazi yok bilmamne ben iki sok veya tutanak hazirlamaya useniyrum zaten tazimda igrenctir sayisalci oldugum icin hp rakamlarla isim yazmimi kinse ojuyamaz neysr diyecegim oki eger idealin varsa toplam kalite adina yuksek lisans olabilir yada goze aliyorsan ve en muhimi esin destekse bu en onemlisi icinden gelen bi univ olablir ana mumkunse az parada etsin yani snucta emek vereceksin yani srni manevi olarakta en azindan doyuma ulstirabilsindeim biliyormusun ben gecen yilgirdim kelli felli univlerin fiziktedavi diyetisyenlik falan tutuyordu ama sonra dunya geciyor sehraaa az iki dakka dinini ogrende soyleyecegin iki cift kafin olsun ahirette ilahiyst oku dedim sonra esimle evliligimde bi deprem oldu enaz altindan sag cikti kayit bileyptirdim ama gitmedim ani istedim ve hala da istiyorum alina bakarsan dur gelcemm kapiiii

Uf hakkaten yazin zor anlasiliyor..anlamadigim yerler var hala..tatlim bi kere mesai saatlerini guzel yazmisin da ben 6 bucukta evden cikiyorum 16.30 da giriyorum.dum.diyeyim.gecmis zaman.gene oyle olacak hem ilcede calisiyorum hem okulum tam gun.oflamam puflamam yalandan degil..biz de bize ne kadar sanslisiniz ne rahatsiniz diyenlere kiziyoruz:KK47:Toplamda gunluk iki bucuk saat yol gidiyorum..merkezdekilerle ayni hizmet puanini ayni maasi almam ve sinifci olmam da cabasi.bari yol parami versinler:KK47:.tayinim cikmiyor..cikmaz da daha 5 . Yilim..ben mudur yardimciligini 500 lira icin degil merkeze gelmek icin istiyorum:KK34:Biza baska sans birakmiyorlar.meslegimi de o kadar cok seviyorum ki asigim diyebilirim yani izindeyken resmen hasret kaldim..mudur yrdimcili beni manevi olarak mumkun degil doyurmaz..ama bebisim kucuk on seneden once gelme sansim yok..bi sansimi denemek istiyorum bebegimin sansina..bu sene sinavi gene kacirmisin..once ki sinavda dugunum oldugu gundu gene kacirmistim..bakalim gelecek sinav ne zaman..ama denicemm..bi daha da bana yok rahatiz yok mesai saatlimiz rahat evimden okul zili duyuluyor deme sana ucarim:KK55::KK47:bu arada insallah esinle aran duzelmistir en onemlisi:KK34:

yani diyecegim o ki bir dost olur bir kitap olur bir bolum olur bir kurs olur kisi insan sadece bir seyi yaparak pasivize etmemelinkendini heleki biz kadinlar okadar cok yonluyuzki isteyipte basaramayacagimix cok az sey var diye dusunuyorum beanladiniz siz onu uff sehraa suss sapitmaaa)yani ben sadece anneyim yada sadece esim yada anne ve esim dememeli iyi bir gate okuyucusuyum iyi yemek yaparim iyi bir..... diyebilmali adanmisligini birkac seye sigdirmali kendini kafese kapatmamali yada ben iyi yemek yerimm demelii sus sehraa:KK47:ogrenmeli kesfetli bugunu ile ertesi gunu ayni olmamali ama biraz sabir jjojopumm daha yawrun nekadarliktiki senin yanlismi hatirladim yoksa ben yaa yani srn bi ise basla izninbitsin adapte ol birden ara ogun yamamis sehraa gibi ac kurtlar gibi saldirma kesfetmeye sindir yavas cigne diciede gitmek zorunda jalmazsin bolecee kinayeli bi anlatim oldu ama idare et artuikin anlatbildimmi canim cananimmmEn Büyük TÜRKİYEyasasinn turk kadini yasasin ogretmenlerimizzz:KK9:

bugunde itibarennn basla mudur yardimciligi sinavina o ne oleeee yawwww yuhhdiyorum eziyetmi lskencemi belli degil cocugun icin calisip kazanmalisin hemde ilk girisindeee ve bende ucarak senin okula atama istiyorummm idare edersin artikinn:KK53:

tarçınlı bir elma püresi yer bide bitki çayı iç ve kuranı dinle yoldşaımm allah kabul etsinnn
Malesef yoldaşım.Sana layık bir yoldaş olamadım:KK43:Akşama yazarım:KK30:
Kiiiiz ne kaynatiyonuz bakem:KK52::KK53::KK51:Ben buraya girmeyince arkadaslarimla uzun sure gorusmemis gibi oluyom yavv..bagimlilik Yapti yesemde pasta borekleri gotursem de illa buraya bi yazcamm:KK16:

Sehraaaaa nerdesinnn..seni ozluyom haa yazmayinca komik kiz:KK35::KK37:

Disciye gittim de bugun kahvaltiylan duruyom..agzim hala uyusuk ara ogun ogle yemegi neyim yok..

Özleyecek insan bulamadın mı jojopum:KK1::KK37:

Ohh ben yokum siz toplanmışsınız:KK19:Katılmak isterdim ama misafirlerim gelecekmişşşşşş:KK52::KK52::KK43:Kız son anda arıycaktım sen durmazsın şimdi pastalar feln yaparsın ama son andada evde olmazsın diye aradım dedi:KK1:Söz istedi sadece çay die ama ayıp olu dedi kaynanam çikolata parçalı bi :KK1:ffin yapyım ogluşm uyurken:KK76:

sabah9 2 cavdar1yum tere salatalik 4zeytin2kkpeynir
ara10 leblebi orta turkkahve
ara 12.30 2avuc kajulu fistikli findikli en kalorili kuruyemis
ogle 15. 2parca dana el kadar yani bir cift el kadar oliyyy. .birbucuk kasik patates pure.bir catal pilav iki yudum soda sekersiz 2kasik corba 1catal pirasaa
ara cikkolatali pasta 7de bitti
organ nakli gibibir menuydu dunku mubarek menum.anlasilcegiuzre ablama misafirlige gitmistim uzun zamandir gorusmemistik malum istanbuldayim calisiyorum burda biyerden biyere gitmek sehirlerarasi yolculuk gibi biseyy tafik cileee.onu kiramadim..ama dengesizce canavarlar gibi yemedim yani suusuzca sakdirmAdim herbi dunyaa nimetine

Aksam 7 den sonra yememen iyi olmus ancak gene de kacamak fazla olmus misafirliklerde isin ipi ucu kaciyo maalesef

sabah 1 bardak su kahvaltıda
1 dilim k. ekmeği 1kk peynir tavada yumurta
ara yok
öğle 1 yemek kaşığı nohut 1 dilim ekmek
ara koca bi tabak sütlaç yedim
akşam--------------------------------------------------------------------:KK1::KK1::KK1:
uzun bi çizgi çektim çünkü o sütlaçtan sonra akşamı yemiycem çok acıkırsamda 1 kase yoğurt yerim
spor ollark oturma odasındaki eşyaların yerini ve koca evi temizledim 13:30 da itti işim
250 ip atlama 100 sağ bacak sol bacak açma hareketi:KK1:
su 2 litre ne zaman 3 litreye çıkcak inanın bende merak ediyorum:KK43:

Aksam yemegini ye ac acina olmaz emziren insansin senn sutlac bizim icin iyi toktor ye demisti bana suyu da 3 lt icmeye calis en az hem emziriyon daha fazla suya iht var ben gunde 2 bardak su icerdim aklima bile gelmezdi simdi 3 lt bazen 4 yapmaya calisiyom farki gorcen bak 2 ser bardak ic bi kerede ozaman 3 lt olur hergun:13:

Yerimi soyleyince desifre olmusum gibi hissediyorum yaff..konyadayim canim
konyada kimse evine almicek seni bu kadar cok yemek yedigini gorunce kose bucak kacicekler sendennnn:KK23:ben konyaya gelince jojops nirde desem disciye gittiydi hani desem hirkes tanuuu seni hemi korkma kiz yimezler seni konyada kac jojop adinda kisi vardir biliyimusunn sennnn:KK55:

konyada kimse evine almicek seni bu kadar cok yemek yedigini gorunce kose bucak kacicekler sendennnn:KK23:ben konyaya gelince jojops nirde desem disciye gittiydi hani desem hirkes tanuuu seni hemi korkma kiz yimezler seni konyada kac jojop adinda kisi vardir biliyimusunn sennnn:KK55:

Ay sehraaaa:KK1::KK9:Manyaksin yaaa..ayyyyyy..koptummm..sen beni guldurdun Allah da seni guldursun..gerci biraz cikarci gencliksin..gormedim sanma..bi gun mudur yardimcisi olursam seni tanimam canim.:KK51::KK51:.bu konusmalarima guvenme esprilerine guluyorum falan diye sana kiyak gececem sanma:KK53:O performanslar projeler zamaninda girilecek..tutanaklar tutulacak:KK53:

sabah gec uyandım kalktıgımda saat 11:30 du :26:kızım uyutmadı maalesef gec kalktık
uyanınca 2 bardak ılık su
Sabah 12.00
kk peynır
3 zeytın
1 haslanmıs yumurta
ardından mısafırlıkte yemedıgım ek ve yesılcay
Ara 14.30
Sekersız sutlu nescafe
5 yulaflı
Ara 17.00
Kucuk kase yogurt
Kucuk muz
Aksam 18.45 bırazdan yıycem:KK9:
6 yemek kasıgı etlı nohut
1 dılım cavdar ekmee
Su yatana kadar 3.5 lt olur
100 Basen hareketı
300 İp atlama
sonrraaaa yesılcay acıkırsam az fındık yerım

Ay sehraaaa:KK1::KK9:Manyaksin yaaa..ayyyyyy..koptummm..sen beni guldurdun Allah da seni guldursun..gerci biraz cikarci gencliksin..gormedim sanma..bi gun mudur yardimcisi olursam seni tanimam canim.:KK51::KK51:.bu konusmalarima guvenme esprilerine guluyorum falan diye sana kiyak gececem sanma:KK53:O performanslar projeler zamaninda girilecek..tutanaklar tutulacak:KK53:
seni zayiflatma projelerimi anlatirim ogretmenler odasida performansimi izler katipte tutanaklari tutar bende 12:20kacar giderimm burdan bi ucarim sana mudur yardimcisi falan dinlemem bakkk arizayim bugun diyorum bak beni deli etme diyorum ama neye dyorum kime diyorum sucuklar et balamis yureginde kalbin sucuklasmis seninnn:KK43:

sabah gec uyandım kalktıgımda saat 11:30 du :26:kızım uyutmadı maalesef gec kalktık
uyanınca 2 bardak ılık su
Sabah 12.00
kk peynır
3 zeytın
1 haslanmıs yumurta
ardından mısafırlıkte yemedıgım ek ve yesılcay
Ara 14.30
Sekersız sutlu nescafe
5 yulaflı
Ara 17.00
Kucuk kase yogurt
Kucuk muz
Aksam 18.45 bırazdan yıycem:KK9:
6 yemek kasıgı etlı nohut
1 dılım cavdar ekmee
Su yatana kadar 3.5 lt olur
100 Basen hareketı
300 İp atlama
sonrraaaa yesılcay acıkırsam az fındık yerım
saka bi yana menun iyi hosta senin en buyuk sorunun gec kalkman sen bide erken kalksan acayip super bisiy olursun mikemmel olur yani bide:KK53: sen ariza olandin demi 48 olmak istiyodun boyun63tu olursun olursun ama az erken jalkarsan muz yime bidaha akssmki ekmegide yedin say yeme findik yeme elma ye.yulafida kus:KK53::KK53:
adet olcam dengesizim bugun bana dokunmayin takarim ciranizi:KK53:

saka bi yana menun iyi hosta senin en buyuk sorunun gec kalkman sen bide erken kalksan acayip super bisiy olursun mikemmel olur yani bide:KK53: sen ariza olandin demi 48 olmak istiyodun boyun63tu olursun olursun ama az erken jalkarsan muz yime bidaha akssmki ekmegide yedin say yeme findik yeme elma ye.yulafida kus:KK53::KK53:
adet olcam dengesizim bugun bana dokunmayin takarim ciranizi:KK53:
Yok bu sözlerden sonra asıl arıza sensın:KK53: eet cok gec kalkıyorum kızımın karnını doyur altını al derken oglen oluyo ben anca ozaman kahvaltı edıyom uykumu alabılsem ondan once uyanıp etcem kahvaltımı aslında.Muzu da 40 yılda bı yıyom canım cektı napımmm:KK36:Sen sımdı bu ruh halıyle aksam tatlı da yersın :KK53:

Yok bu sözlerden sonra asıl arıza sensın:KK53: eet cok gec kalkıyorum kızımın karnını doyur altını al derken oglen oluyo ben anca ozaman kahvaltı edıyom uykumu alabılsem ondan once uyanıp etcem kahvaltımı aslında.Muzu da 40 yılda bı yıyom canım cektı napımmm:KK36:Sen sımdı bu ruh halıyle aksam tatlı da yersın :KK53:
zikkimin kokunu yesemde tatli yemicem istee arizayimmm :KK51::KK52::KK55::emir_bebek::KK37::KK53:
pisipisikopatimm kim benmi yoksaa sen mi gunun sorusuu uff sustum gari sus sehra dilini essekarisi sokmasinn

selam kızlarr.. :KK16: bu günkü menümü sizelerin eleştirisine sunuyoruumm :
sabah: bi köşe ekmek arası sucuk (sınava giricek mişim kafam çalışmazmış öle diyo annem benmde işime geliyo yiioomm:KK53: ) + bir küçük bardak az şekerli çay
öğlen: 3 tane evde yapılmış poğaça gibi bişi ama boyutu büyük değil yanında bi kupa çay az şekerli.
arkasından 45 50 dk yürüyüş yürüyüşün ardından içinde binbir çeşidin bulunduğu bitki çayım bi kupa 0 şeker.
aşkam: bir dilim ekmek bir tabak kuru faslye + kaşık ucuyla azar azar alınan pilav + yoğurt. yatasıya kadar da gene bitki çayımdan ve su içerim başka da bişi yememm.. nasıl kızlar çok mu yiyorum.. yorumlarını bekliyoorruumm. . .:KK42:

benim bugün kü menüm de şöyledir:
sabah 07:30 da bir çiçek ekmeğin neredeyse çeyreği, yarım salatalık, 2 zeytin, 3 çatal bal, 1 çatal kadar peynir, 4 dilim kadar sucuk, 1 fincan yeşil çay
08:30 da bir kuru kayısı
işe gidince biri tek şekerli iki bardak çay
10:30 yarım elma, yarım portakal
12:00 de 2 yk kaşığı püre, 10-15 adet ciğer, bol yoğurt, bir bardak taze sıkılmış portakal suyu, yarım dilim ekmek, şekersiz nescafe,
14:00 de orta şekerli kahve
15:30 da yarım elma, yarım portakal
18:00 de 2 kepçe mercimek çorba, 2 tane biber dolma, bol salata, yoğurt, turşu, 2 lokma kadar ekmek salatanın suyuna bandım.
19:30 da bir fincan bitki çayı
su 3 litreyi geçmiştir.

bugün neresini kaçırmışım. yorumlarınızı merak la bekliyorum. zaten ben bu işi öğrenene kadar 1 sene geçecek...

selam kızlarr.. :KK16: bu günkü menümü sizelerin eleştirisine sunuyoruumm :
sabah: bi köşe ekmek arası sucuk (sınava giricek mişim kafam çalışmazmış öle diyo annem benmde işime geliyo yiioomm:KK53: ) + bir küçük bardak az şekerli çay
öğlen: 3 tane evde yapılmış poğaça gibi bişi ama boyutu büyük değil yanında bi kupa çay az şekerli.
arkasından 45 50 dk yürüyüş yürüyüşün ardından içinde binbir çeşidin bulunduğu bitki çayım bi kupa 0 şeker.
aşkam: bir dilim ekmek bir tabak kuru faslye + kaşık ucuyla azar azar alınan pilav + yoğurt. yatasıya kadar da gene bitki çayımdan ve su içerim başka da bişi yememm.. nasıl kızlar çok mu yiyorum.. yorumlarını bekliyoorruumm. . .:KK42:

Yedigin hersey kalorili ve sagliksiz meyve yogurt ye mutlaka hergun sekeri hayatindan cikarmaya bak canim su ic bol bol benim menulere bak ama yulafli yeme:KK9:Kizlar bi yulafli yiyen daha kaldiramaz:KK1:

X