Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Hosgeldin canim aksam yemeklerini erken yemeni oneririm sabah yedigin tarzda hergun yersen fena misafir var die es gecelim ama en azindan 1 ay minimum kacamak yap daha yeni basladin cunku

:KK9:Tebrikler canimmenun guzel cuma gunu sen mi kacancan yoksa semihin pastalarimi acep:KK52: oglus yuruyomu masallah :nazar:Benim kizda 9 aylik ayakta duruyo ama adim atmaya cesaret edemedi daha ben simdiden bitigim yuruyunce dusunemiyom:KK55:

Dogum gününden 2-3 gün önce yürüdü ama düştügü için korkmuştu.Şimdi tam gaz devam.Ufacık bişi evin içinde dolaşıyor:KK9:Gülüyorum onu öyle gördükçe.Ne zamn büyüdüde yürüyor sanki dün karnımı seviyordum:KK49:

Yine az öz ama sagıksız bir menü:KK45:Menüme bakta örnek al:KK57::KK1:

semih:82:

Pide hariç menün çok güzel canım ama pidede mecburiyettn olmş madem es geçelim

Akşamı geç yemen dışında iyisin canım:KK19:

Benim ehliyetim var eşimin ve kayınpederimimn ısrarıyla yazılmıştım kursa.:KK1::KK55:Pasta kursuna menimde merakım var ama önce ogluşum biraz büyüsün:KK16:Hamile misin yoldaşım:KK52:Minik bi yegenim mi olacak yoksa:KK52::KK76:

Canım arkadaşımmmmmmmmm:KK19::nazar::KK54:

özelinee bak cnm:)))))))))):KK52:

Kızlar halsizlikten midir bilmiyrm kahvaltıda 1dl. nutellalı ekmek yedim.Eşimn teeyzesinde kuranlı gün varmış çagırdılar.Ogluşn uyanmasını bekliyrm onlarda beni kuran okumaya bekliyolar.:44:Açlıktan öldüm ama yersem orda yiyemem.Onlar dışardn herkes ne isterse ısmarlıyolar ev sahibi iki çeşit tatlı yapıyor sadece bi de çay.Akşamdn tatlıları yaptık nefis görünüyolardı:18:Napsam bilemedim.Daha bide kuran okuncak off bayılırım herhalde:26:

Kızlar halsizlikten midir bilmiyrm kahvaltıda 1dl. nutellalı ekmek yedim.Eşimn teeyzesinde kuranlı gün varmış çagırdılar.Ogluşn uyanmasını bekliyrm onlarda beni kuran okumaya bekliyolar.:44:Açlıktan öldüm ama yersem orda yiyemem.Onlar dışardn herkes ne isterse ısmarlıyolar ev sahibi iki çeşit tatlı yapıyor sadece bi de çay.Akşamdn tatlıları yaptık nefis görünüyolardı:18:Napsam bilemedim.Daha bide kuran okuncak off bayılırım herhalde:26:

tarçınlı bir elma püresi yer bide bitki çayı iç ve kuranı dinle yoldşaımm allah kabul etsinnn

Kiiiiz ne kaynatiyonuz bakem:KK52::KK53::KK51:Ben buraya girmeyince arkadaslarimla uzun sure gorusmemis gibi oluyom yavv..bagimlilik Yapti yesemde pasta borekleri gotursem de illa buraya bi yazcamm:KK16:

Sehraaaaa nerdesinnn..seni ozluyom haa yazmayinca komik kiz:KK35::KK37:

Disciye gittim de bugun kahvaltiylan duruyom..agzim hala uyusuk ara ogun ogle yemegi neyim yok..

Kiiiiz ne kaynatiyonuz bakem:KK52::KK53::KK51:Ben buraya girmeyince arkadaslarimla uzun sure gorusmemis gibi oluyom yavv..bagimlilik Yapti yesemde pasta borekleri gotursem de illa buraya bi yazcamm:KK16:

Sehraaaaa nerdesinnn..seni ozluyom haa yazmayinca komik kiz:KK35::KK37:

Disciye gittim de bugun kahvaltiylan duruyom..agzim hala uyusuk ara ogun ogle yemegi neyim yok..
allahin sopasi yok gotur sucuk arasi ekmekleri(dikkatet ekmek arasisucukdemiyorum sen affetmemlsindir kesinn)sen simdi yemeklerin dadunutuzunu almadigim icin borek pasta bitter neyim yiyebilirmiyim dersinnnnnn:KK52::KK52:ye canim ye cananimmmm atliyim sanaburdannnn:KK33:bugun kendimi oldukca dengesizz hissediyorum yaklasmayinn vururum:KK51::KK53:

allahin sopasi yok gotur sucuk arasi ekmekleri(dikkatet ekmek arasisucukdemiyorum sen affetmemlsindir kesinn)sen simdi yemeklerin dadunutuzunu almadigim icin borek pasta bitter neyim yiyebilirmiyim dersinnnnnn:KK52::KK52:ye canim ye cananimmmm atliyim sanaburdannnn:KK33:bugun kendimi oldukca dengesizz hissediyorum yaklasmayinn vururum:KK51::KK53:

Kardes sen de bu denge ( yada dengesizlik) durumu genelde olan bisey zaten:KK33:Noliyiiiiiiiii:KK76:Jojop kacar :KK55:degilse bugun daha cok dinlicez sehradan inciler:KK36:

sabah9 2 cavdar1yum tere salatalik 4zeytin2kkpeynir
ara10 leblebi orta turkkahve
ara 12.30 2avuc kajulu fistikli findikli en kalorili kuruyemis
ogle 15. 2parca dana el kadar yani bir cift el kadar oliyyy. .birbucuk kasik patates pure.bir catal pilav iki yudum soda sekersiz 2kasik corba 1catal pirasaa
ara cikkolatali pasta 7de bitti
organ nakli gibibir menuydu dunku mubarek menum.anlasilcegiuzre ablama misafirlige gitmistim uzun zamandir gorusmemistik malum istanbuldayim calisiyorum burda biyerden biyere gitmek sehirlerarasi yolculuk gibi biseyy tafik cileee.onu kiramadim..ama dengesizce canavarlar gibi yemedim yani suusuzca sakdirmAdim herbi dunyaa nimetine

Son düzenleme:
sabah 1 bardak su kahvaltıda
1 dilim k. ekmeği 1kk peynir tavada yumurta
ara yok
öğle 1 yemek kaşığı nohut 1 dilim ekmek
ara koca bi tabak sütlaç yedim
akşam--------------------------------------------------------------------:KK1::KK1::KK1:
uzun bi çizgi çektim çünkü o sütlaçtan sonra akşamı yemiycem çok acıkırsamda 1 kase yoğurt yerim
spor ollark oturma odasındaki eşyaların yerini ve koca evi temizledim 13:30 da itti işim
250 ip atlama 100 sağ bacak sol bacak açma hareketi:KK1:
su 2 litre ne zaman 3 litreye çıkcak inanın bende merak ediyorum:KK43:

Sucuk arasi ekmek konusunda haklisin baya baya goturdum ahanda Allah dedi alsana pis bogaz..saatlerdir ac ve uyusugum gittim yesil fasulye yedim..hala acim hala acim:KK56:Tum ara ve ana ogunleri toptan yapmayi dusunuyorum sincik:KK56:Bu arada sehracim radikal kararlar aldim gene:KK37: ilim hayatima geri donmek istiyorum..okul yok ogrenci yok diye iyice koyverdim kendimi..ya bi kitap oku jojop ya bi sinava gir ..neye girsem neye girsem mudur yardimciligi sinavina girim dedim..:KK51:bugun disciye gittim adam 40 indan sonra uni sinavlarina girip hukuk okumak istiyormus 2. Uni..Benim neyim eksik dedim boyle bi karar aldim:18:ne diyon sevgili meslektasim..bunu da ilk senle paylasiom ha ha:KK1:Kocis bile bilmior..cunku dahayarim saat once boyle bi karar aldim:KK1:

sabah9 2 cavdar1yum tere salatalik 4zeytin2kkpeynir
ara10 leblebi orta turkkahve
ara 12.30 2avuc kajulu fistikli findikli en kalorili kuruyemis
ogle 15. 2parca dana el kadar yani bir cift el kadar oliyyy. .birbucuk kasik patates pure.bir catal pilav iki yudum soda sekersiz 2kasik corba 1catal pirasaa
ara cikkolatali pasta 7de bitti
organ nakli gibibir menuydu dunku mubarek menum.anlasilcegiuzre ablama misafirlige gitmistim uzun zamandir gorusmemistik malum istanbuldayim calisiyorum burda biyerden biyere gitmek sehirlerarasi yolculuk gibi biseyy tafik cileee.onu kiramadim..ama dengesizce canavarlar gibi yemedim yani suusuzca sakdirmAdim herbi dunyaa nimetine
Ben bu menunu neresine yorum yapayim anlamadim ki..kalorili gorunuyor burdan ama..afiyet olsun deyim
sabah 1 bardak su kahvaltıda
1 dilim k. ekmeği 1kk peynir tavada yumurta
ara yok
öğle 1 yemek kaşığı nohut 1 dilim ekmek
ara koca bi tabak sütlaç yedim
akşam--------------------------------------------------------------------:KK1::KK1::KK1:
uzun bi çizgi çektim çünkü o sütlaçtan sonra akşamı yemiycem çok acıkırsamda 1 kase yoğurt yerim
spor ollark oturma odasındaki eşyaların yerini ve koca evi temizledim 13:30 da itti işim
250 ip atlama 100 sağ bacak sol bacak açma hareketi:KK1:
su 2 litre ne zaman 3 litreye çıkcak inanın bende merak ediyorum:KK43:

Hic begenmedim canim:KK19:O hareketleri yapmak icin enerjiyi nerden buldun.sutlac masum bir tatli.diyet listelerinde bile haftada 2 gun var..sirf bunun icin aksam ogununu atlam sakin:KK20:Oglen de yememissin ki dogru durust..1 yemek kasigiyle benim bebis bile doymaz..o sutlac ara ogun olarak normal..aksam 4 5 kasik sebze yemegi yogurt ya da 3 kofte tavuk salata falan ye..ya da en azindan corba..ekmeksiz..vucuduna bu kotulugu yapmaaa:KK20:

Ben bu menunu neresine yorum yapayim anlamadim ki..kalorili gorunuyor burdan ama..afiyet olsun deyim

Hic begenmedim canim:KK19:O hareketleri yapmak icin enerjiyi nerden buldun.sutlac masum bir tatli.diyet listelerinde bile haftada 2 gun var..sirf bunun icin aksam ogununu atlam sakin:KK20:Oglen de yememissin ki dogru durust..1 yemek kasigiyle benim bebis bile doymaz..o sutlac ara ogun olarak normal..aksam 4 5 kasik sebze yemegi yogurt ya da 3 kofte tavuk salata falan ye..ya da en azindan corba..ekmeksiz..vucuduna bu kotulugu yapmaaa:KK20:

akşam kızartma yapcam ama kv ile beraber oturduğumuz için o öyle istedi ben sırf kızartma yememe içn yemiycemm yoksa azcık bundan azcık şundan derkenn bi bakmışsın koca tabağı yerim bide ben:KK53: ama haklısın sonuçta ineğim:KK1: ben süt veriyorum oğluşuma :emir_bebek:sağlıklı beslenmem gerek akşamları atlamamam gerek yanına bide çorba ypayım bari sadece çorbayoğurt yerim ...sağol cnm:KK16:

Sucuk arasi ekmek konusunda haklisin baya baya goturdum ahanda Allah dedi alsana pis bogaz..saatlerdir ac ve uyusugum gittim yesil fasulye yedim..hala acim hala acim:KK56:Tum ara ve ana ogunleri toptan yapmayi dusunuyorum sincik:KK56:Bu arada sehracim radikal kararlar aldim gene:KK37: ilim hayatima geri donmek istiyorum..okul yok ogrenci yok diye iyice koyverdim kendimi..ya bi kitap oku jojop ya bi sinava gir ..neye girsem neye girsem mudur yardimciligi sinavina girim dedim..:KK51:bugun disciye gittim adam 40 indan sonra uni sinavlarina girip hukuk okumak istiyormus 2. Uni..Benim neyim eksik dedim boyle bi karar aldim:18:ne diyon sevgili meslektasim..bunu da ilk senle paylasiom ha ha:KK1:Kocis bile bilmior..cunku dahayarim saat once boyle bi karar aldim:KK1:
canim saka bi yana biliyorsun bizim meslegimiz diger mesleklerden oldukca farkli.sende biliyorsunki ne kadar soylensek ofkasak puflasakta rahatiz rahatligimizdan bu serkeslgimiz zaten.evim okula yurume mesafesi 3dakika sadece 7:30-12:20
ve sehraa kacar yani gercekten ikinci bi univ rahatlikla yapilir idareci olmaya gelince yazik edersin kendine ne gerek var tam gun okulda durmaya fazladan alacagin 500icin degermiustelik bisuru angarya burokratik yazi yok bilmem ne ben iki sok veya tutanak hazirlamaya useniyorum zaten yazimda igrenctir gerci artik hersey bilgisayarla sayisalci oldugum icin heprakamlarlaydi isim yazimi kimse okuyamaz neyse diyecegim o ki eger idealin varsa toplam kalite adina yuksek lisans olabilir yada goze aliyorsan ve en muhimi esin destekse bu en onemlisi icinden gen bi bolum olablir ana mumkunse az parada etsin yani sonucta emek vereceksin yani seni manevi olarakta en azindan doyuma ulastirabilsin biliyormusun ben evelki yil girdim kelli felli univlerin fiziktedavi diyetisyenlik falan tutuyordu ama sonra dunya geciyor sehraaa az iki dakka dinini ogrende soyleyecegin iki cift lafin olsun ahirette ilahiyat oku dedim sonra esimle evliligimde bi deprem oldu enkaz altindan sag ciktik kayit bileyaptirdim ama gitmedim yani istedim ve hala da istiyorum aslina bakarsan dur gelcemm kapiiii

Son düzenleme:
X