Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Erken kapatmışsın inş.acıkmazsın canım.Yine sana sehranın yazdıgı gibi teppriikk gönderiyorumAma öglen yemek yememişsin

Haklisiniz ogleni hep atliyorum sirf nescafe icebilmek icin du bakem denicem artik yemeye gayret etcem bide kizzzlar musafirlikten geldim simdi (kiz ayagimda onu salliyom bi yandan uyudu kaldi bebegim benim)Gunu erken kapattim aciktimda giderken kurupasta almistik ordada onume ek pastalardan geldi ki cook severim ama yemedim annem al evde yersin dedi bitane aldim ekmek yerine sabah yicem :124:

ben açıkcası kendim de pek bilmediğimden menülere yorum yapamıyorum ama geçenlerde konuşuldu. akşam yenilen meyve bir dilim keke eşitmiş. ben bir meyve canavarı olarak akşam meyvelerini bıraktım.

Sekerim tamam hepsini yemisin de aksam yemeğinden sonra bari bişeyler yemeseydin...kapatsaydin öyle.aksam menün güzel çünkü..öğleyi görmüyorum..

kıslarr meyve yemek akşam zararlımı 8 den sonra yemek yaga dönüşüyorr diye biliyorum yanlışmı biliyoruz:)

jojopcum şu gezmlerden biğünde iradesiz yrıldsam çok iy olcakkk

ösgecim bende nescafeyi çok tüketiyorum akaşm herğün 1 bardak muntazam var yaniii ooo napsam bilemedim:) çok severim hele birde biterr olursa yanında hımm

[herğün sabah 07:00 de yürüyüşe başladım komşumla yürüyoruzzz mayısa kadarda devam edicezz beraber faydası olcaktır:)

kıslarr nisan ortasında ehliyete yazılıyorum acil ehliyet alamm lazım benimm artı pasta kursuna yazıldım yeni tarifler denemek istiyorumm bide kadın dogum dr kontrole gitik

Süper..yemediğin iyi olmuş..neskafe gene iç..iki ara yaparsın
kıslarr meyve yemek akşam zararlımı 8 den sonra yemek yaga dönüşüyorr diye biliyorum yanlışmı biliyoruz:)

jojopcum şu gezmlerden biğünde iradesiz yrıldsam çok iy olcakkk
Ben de yemiyorum artık açılırsam sadece elma..
[herğün sabah 07:00 de yürüyüşe başladım komşumla yürüyoruzzz mayısa kadarda devam edicezz beraber faydası olcaktır:)
Süper..cok faydasını görürsün..ben yürüdüm bahar gelince bebis yokken..diyet yapmazken bile inceliyor insan..açık havada yürümek en güzeli..yürüyüş en güzel spor bence..her tarafın çalışıyor
kıslarr nisan ortasında ehliyete yazılıyorum acil ehliyet alamm lazım benimm artı pasta kursuna yazıldım yeni tarifler denemek istiyorumm bide kadın dogum dr kontrole gitik
Sevindim senin adına..pasta kursu buradaki kariyerini sıkıntıya sokmasinKadın dogum ne için canım?

ösgecim bende nescafeyi çok tüketiyorum akaşm herğün 1 bardak muntazam var yaniii ooo napsam bilemedim:) çok severim hele birde biterr olursa yanında hımm

Arada ye 1 2 kare onlarda olmasa saglikli beslenmenin tadi cikmaz seker de koymuuorum sonucta sut icmis oluyoruz hatta

Baktim oyle zor tuttum kendimi ama simdi cok mutluyum yarindan itibaren zeytin peynirde olsa oglen yapmaya caliscam artik

Pasta kursumuYappp ama yeme bende isterdim gitmek ama soz konusu yas pasta olunca 1 dilim kesmez beni en buyuk zaafim :131:

Pasta kursumu dayanamam pastaya:131:yap ama yeme kadin dogum bebiz icinse hayirli olsun tatlim

Ayy hamile işareti koymuştun görmedim..bebek mı istiyorsunuz..hadi bakalım hayirlisi

Arada ye 1 2 kare onlarda olmasa saglikli beslenmenin tadi cikmaz seker de koymuuorum sonucta sut icmis oluyoruz hatta

Pasta kursumuYappp ama yeme bende isterdim gitmek ama soz konusu yas pasta olunca 1 dilim kesmez beni en buyuk zaafim :131:

Pasta kursumu dayanamam pastaya:131:yap ama yeme kadin dogum bebiz icinse hayirli olsun tatlim

evet kıslarrr pasta kursuna gitmeye başladım hafta 2ğün ögrenemk denemk istiyorum yeni şeyler eşime ve çevreme denetirim zehşrlenmeslersee:)))

ehliyetim yokdu benim cnm yaş 29 ama alıcam işn babam hastayken bile araba olsada götüremedim ehliyet şart kısslarr bebek için evett:) saolunn

bugünkü menüm sabah nesfit ara bitki çayı öğle yarım tabak makarna ara iki dilim çikolatalı pasta akşam bitki çayı napim o pastayı yedikten sonra yemek yiyemezdim
Yine az öz ama sagıksız bir menüMenüme bakta örnek al
semih:82:
Pide hariç menün çok güzel canım ama pidede mecburiyettn olmş madem es geçelim
Akşamı geç yemen dışında iyisin canım

Benim ehliyetim var eşimin ve kayınpederimimn ısrarıyla yazılmıştım kursa.Pasta kursuna menimde merakım var ama önce ogluşum biraz büyüsünHamile misin yoldaşımMinik bi yegenim mi olacak yoksa
yoldaşımmmmmmmm

Canım arkadaşımmmmmmmmm

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:1dl.kepek kızamş,kk peynir,2 zeytin,yarm yumrta sarısı,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:1 tas çorba,yarm dl.çavdar.
Ara:1 tabak peynrili erişte,yeşilçay.
Ara:1 avuç beyaz leblebi
Akşam:1 tas çorba,1 tabak yeşil mercimek,3 salata turşusu.
Ara:1 vuç çerez(badem,fındık,kaju)

Su:3.5
Spor:ev temizligi
20 ip atlama(ogluş devamını getirttirmedi)
150 oklava

Kızlar çok halsizim.Ogluş 3 gündür yürüyor ve peşindeyim.Ondan mı yoksa neden bilmyrm bitkinim yatıcm.

Tebrikler canimmenun guzel cuma gunu sen mi kacancan yoksa semihin pastalarimi acep oglus yuruyomu masallah Benim kizda 9 aylik ayakta duruyo ama adim atmaya cesaret edemedi daha ben simdiden bitigim yuruyunce dusunemiyom

kızlarr günaydımnnn ben muhasebeciyimm kızlarr malümm sürekli masa başındayımm 1 ayh önce kondisyon bisikleti aldım ama iş yoğunluğundan kullanamadım işlerim biraz hafifledi misarifimiz vardı sabah kahvaltım 1 adet gül tatrlısı bir dilim patatesli börek zeytin peynir çok dil ama reçel 2 üç çatal iki bardak çayyy yediğim bu akşam biraz fazla kaçırdım türlü yedim çorba birde keşkek yedimm dün sabahh 88,10 dum bu sabah 88,80 şok oldumm off yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…