- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #2.061
Erken kapatmışsın inş.acıkmazsın canım.Yine sana sehranın yazdıgı gibi teppriikk gönderiyorumAma öglen yemek yememişsin
Sabah.10. 2 dilim tam buğday, 1 yumurta, kk tulum peynir, 4 zeytin, 1 tatlı kasığı recel, 1 büyük bardak süt
Ara.12.30 ..kek yaptım hamurundan yedim az tabi..pis boğaz ben
Öğlen.14.00 ..6 yk kıymalı patetesli karnabahar yemeği, 1 dilim tam buğday, 1 kase yoğurt
Ara.16.00 ..bir dilim kek, sekersiz çay
Aksam.20.15..geç kaldım uyumuştum..6 yk tavuk sote, 1 kase yoğurt..ekmek yok
Ara..1 elma yerim meyve yemedim bugun uyumuştum kocisle de gelmedi bilsem gelmeyeceğini daha erken yerdim gec oldu aksam yemeğim..
ben açıkcası kendim de pek bilmediğimden menülere yorum yapamıyorum ama geçenlerde konuşuldu. akşam yenilen meyve bir dilim keke eşitmiş. ben bir meyve canavarı olarak akşam meyvelerini bıraktım.
Sekerim tamam hepsini yemisin de aksam yemeğinden sonra bari bişeyler yemeseydin...kapatsaydin öyle.aksam menün güzel çünkü..öğleyi görmüyorum..
Haklisiniz ogleni hep atliyorum sirf nescafe icebilmek icin du bakem denicem artik yemeye gayret etcem bide kizzzlar musafirlikten geldim simdi (kiz ayagimda onu salliyom bi yandan uyudu kaldi bebegim benim)Gunu erken kapattim aciktimda giderken kurupasta almistik ordada onume ek pastalardan geldi ki cook severim ama yemedim annem al evde yersin dedi bitane aldim ekmek yerine sabah yicem :124:
Süper..yemediğin iyi olmuş..neskafe gene iç..iki ara yaparsınHaklisiniz ogleni hep atliyorum sirf nescafe icebilmek icin du bakem denicem artik yemeye gayret etcem bide kizzzlar musafirlikten geldim simdi (kiz ayagimda onu salliyom bi yandan uyudu kaldi bebegim benim)Gunu erken kapattim aciktimda giderken kurupasta almistik ordada onume ek pastalardan geldi ki cook severim ama yemedim annem al evde yersin dedi bitane aldim ekmek yerine sabah yicem :124:
Ben de yemiyorum artık açılırsam sadece elma..kıslarr meyve yemek akşam zararlımı 8 den sonra yemek yaga dönüşüyorr diye biliyorum yanlışmı biliyoruz:)
jojopcum şu gezmlerden biğünde iradesiz yrıldsam çok iy olcakkk
Süper..cok faydasını görürsün..ben yürüdüm bahar gelince bebis yokken..diyet yapmazken bile inceliyor insan..açık havada yürümek en güzeli..yürüyüş en güzel spor bence..her tarafın çalışıyor[herğün sabah 07:00 de yürüyüşe başladım komşumla yürüyoruzzz mayısa kadarda devam edicezz beraberfaydası olcaktır:)
Sevindim senin adına..pasta kursu buradaki kariyerini sıkıntıya sokmasinkıslarr nisan ortasında ehliyete yazılıyorum acil ehliyet alamm lazım benimm artı pasta kursuna yazıldım yeni tarifler denemek istiyorumm bide kadın dogum dr kontrole gitik
ösgecim bende nescafeyi çok tüketiyorum akaşm herğün 1 bardak muntazam var yaniii ooo napsam bilemedim:) çok severim hele birde biterr olursa yanında hımm
kıslarr nisan ortasında ehliyete yazılıyorum acil ehliyet alamm lazım benimm artı pasta kursuna yazıldım yeni tarifler denemek istiyorumm bide kadın dogum dr kontrole gitik
kıslarr nisan ortasında ehliyete yazılıyorum acil ehliyet alamm lazım benimm artı pasta kursuna yazıldım yeni tarifler denemek istiyorumm bide kadın dogum dr kontrole gitik
Süper..yemediğin iyi olmuş..neskafe gene iç..iki ara yaparsın
Ben de yemiyorum artık açılırsam sadece elma..
Süper..cok faydasını görürsün..ben yürüdüm bahar gelince bebis yokken..diyet yapmazken bile inceliyor insan..açık havada yürümek en güzeli..yürüyüş en güzel spor bence..her tarafın çalışıyor
Sevindim senin adına..pasta kursu buradaki kariyerini sıkıntıya sokmasinKadın dogum ne için canım?
Ayy hamile işareti koymuştun görmedim..bebek mı istiyorsunuz..hadi bakalım hayirlisi
Arada ye 1 2 kare onlarda olmasa saglikli beslenmenin tadi cikmaz seker de koymuuorum sonucta sut icmis oluyoruz hatta
Pasta kursumuYappp ama yeme bende isterdim gitmek ama soz konusu yas pasta olunca 1 dilim kesmez beni en buyuk zaafim :131:
Pasta kursumu dayanamam pastaya:131:yap ama yeme kadin dogum bebiz icinse hayirli olsun tatlim
acıktımmm sabah olsada yesem:)
Yine az öz ama sagıksız bir menübugünkü menümsabah nesfit ara bitki çayı öğle yarım tabak makarna ara iki dilim çikolatalı pasta akşam bitki çayı napim o pastayı yedikten sonra yemek yiyemezdim
semih:82:
Pide hariç menün çok güzel canım ama pidede mecburiyettn olmş madem es geçelimbugünkü menümü arzediyorum...işe gitmeden bir elma, bir portakal ve bir kiviyi dilimleyip saklama kabına koydum.
sabah nesfit
işe gidince bir tek şekerli olmak üzere 2 bardak çay
10:30 da meyvenin yarısı
11:00 de yeşil çay
12:00 de bir kase çorba, bir porsiyon tavuk döner, 2 yk pilav, bir plastik bardak taze sıkılmış portakal suyu
15:30 da meyvenin geri kalanı
16:00 da şekersiz kahve
19:00 da bir porsiyon kıymalı pide (evde yemek yoktu, işten geç geldim, eşim pide söylemiş, mecburen yedim)
az önce de bitki çayı
3 litra kadar su
5-6 gündür spor yapamıyorum.
yorumlarınızı bekliyorum....
Akşamı geç yemen dışında iyisin canımSabah.10. 2 dilim tam buğday, 1 yumurta, kk tulum peynir, 4 zeytin, 1 tatlı kasığı recel, 1 büyük bardak süt
Ara.12.30 ..kek yaptım hamurundan yedim az tabi..pis boğaz ben
Öğlen.14.00 ..6 yk kıymalı patetesli karnabahar yemeği, 1 dilim tam buğday, 1 kase yoğurt
Ara.16.00 ..bir dilim kek, sekersiz çay
Aksam.20.15..geç kaldım uyumuştum..6 yk tavuk sote, 1 kase yoğurt..ekmek yok
Ara..1 elma yerim meyve yemedim bugun uyumuştum kocisle de gelmedi bilsem gelmeyeceğini daha erken yerdim gec oldu aksam yemeğim..
[menücümm ben:))
sabah 2 çiçek ekmegi fırında kızartım sucuuklu çeri domatess bal ve yeşil çay komşumla:)
ara türk kahvesi
öglen arkdaşımla hamburger menüü:)))) offffff
ara kuşburnu çayı
akşam 1 karnıyarık yogurt tulum peyniri ne alakasysa:)
nescefe sütsüz şkersiz 1 elma 3 ffındık yoruma açıgız:))kıslar
Benim ehliyetim var eşimin ve kayınpederimimn ısrarıyla yazılmıştım kursa.kıslarr nisan ortasında ehliyete yazılıyorum acil ehliyet alamm lazım benimm artı pasta kursuna yazıldım yeni tarifler denemek istiyorumm bide kadın dogum dr kontrole gitik
yoldaşımmmmmmmm
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:1dl.kepek kızamş,kk peynir,2 zeytin,yarm yumrta sarısı,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:1 tas çorba,yarm dl.çavdar.
Ara:1 tabak peynrili erişte,yeşilçay.
Ara:1 avuç beyaz leblebi
Akşam:1 tas çorba,1 tabak yeşil mercimek,3 salata turşusu.
Ara:1 vuç çerez(badem,fındık,kaju)
Su:3.5
Spor:ev temizligi
20 ip atlama(ogluş devamını getirttirmedi)
150 oklava
Kızlar çok halsizim.Ogluş 3 gündür yürüyor ve peşindeyim.Ondan mı yoksa neden bilmyrm bitkinim yatıcm.