- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
Bana çok öfkeli geldiniz. Eşinizi haksız bulmadım. Adam size derdini anlatamaz olmuş, bıkmış anlaşılan. İlişkilerde ego savaşı başladı mı asla dikiş tutmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet esimde orda maddi zorlugu yuzunden kapaticagini soyledi. Ama ben beni dusunmeden davranisina kizdim.O iki kartın maddi zorluğuna takılmıştır belki,kapattıracam derken dur şu eşimin gururunu yerle bir edeyim gibi bi fantazisi yoktur sanmıyorum,alınganlık yapmışsınız
Nedense ben kendimi hakli goruyorum ama. Gonlunu almayi asla dusunmuyorumCanim ben seni haksiz buldum.
Gonlunu al bence.
Orda beni bozdugu icin agzima geleni soyledim durduk yere degil ki. Her kusmemizde boyleyiz yaptigim yemekten yemesin. Kendisine yemek istemedi , hazirlayip kendi yedi. Karti kapattiriyorda ben her disari cikmamda her ihtiyac halinde kart veya parami istemeliyim. Cocugun eline verir gibi veriyor. Madem kart istemiyorsun kizimin parasini ver diyorum onada yanasmiyor. Boyle demeseydim baska kart cikartmayi bile onergemedi.Bana gore siz haksizsiniz. Adama hem agziniza geleni soylemissiniz, hem trip atmissiniz, hem kizinizla kendinize yemek yapip yiyorsunuz, hem de burda kocanizi kotuluyorsunuz. Kocaniz cok iyi biri, sabrli, siz adamla agir konustugunuz halde size agir cevap vermemis adam. Adam karti kapattiriyo, sizi ac birakmiyo ki ...
Tartismadik da o an sadece bu konusma gecti konu kapandi baska seylerle uzamadi yani. Karsilikli iki kelime ettik sadece ama bile cok agrima gitti. Onceden bana deseydiki bu karti kapattirip baskasini acicam sana bende uzatmazdim. Tartismadan sonra diyo bana boyle bisegi. Tartismasam evde daha demeycek. Kizimla bir disari ciksak her daim cebimde para gerekiyor. Acikiyor susuyor baska eksigimiz oluyor. Canimiz birsey cekiyor. Esimin kartixa kendine lazim oluyor surekli yanimda tasiyamam ki. Ben az kazandigim halde kendi karti gibi veriyordum eline. Sen benden maas mi kiskaniyorsun diye deliye dondumSiz haksızsınız bence.
Cebinizde kart olmayınca aç mı kalacaksınız?
Iki kart masraf oluyorsa ikinize de masraf, konuşup çözüm üretebilirdiniz.
Kardeşinin yanında konuyu tartışmaya çevirerek de hata yapmissiniz
O zaman eşiniz maaşını alınca her ay bir miktar eve bıraksın, siz de onu harçlık yapın. Ama yemek ayırmak filan yanlış olmuş bence. Uzatırsanız iyice raydan çıkabilir bu konuTartismadik da o an sadece bu konusma gecti konu kapandi baska seylerle uzamadi yani. Karsilikli iki kelime ettik sadece ama bile cok agrima gitti. Onceden bana deseydiki bu karti kapattirip baskasini acicam sana bende uzatmazdim. Tartismadan sonra diyo bana boyle bisegi. Tartismasam evde daha demeycek. Kizimla bir disari ciksak her daim cebimde para gerekiyor. Acikiyor susuyor baska eksigimiz oluyor. Canimiz birsey cekiyor. Esimin kartixa kendine lazim oluyor surekli yanimda tasiyamam ki. Ben az kazandigim halde kendi karti gibi veriyordum eline. Sen benden maas mi kiskaniyorsun diye deliye dondum
Ya konudan bunu mu cikardiniz. Konusmasina birsey mi diyorum. Benimle kus oldugu icin tartisma sebebide onun yuzunden actigi konu oldu icin esim bana giciklik yapiyor. Isterse sabaha kadar konussunlar. Kardesinden kiskanacak degilim. Iyi niyetli olmasi yeter benim icin. Ama malesef benimki cok tartismamiza sebep oldugu icin kendisine karsi sevgim cok azBu görümcelere neden önyargılı olunuyor bilemiyorum, insan kardeşiyle konuşamaz mı? Gelinler daha ortada yokken ablalar kız kardeşler vardı, kocaların da bir ailesi vardı evlenmeden önce tıpkı gelinlerin ailesi olduğu gibi. Gelin kardeşleri ile konuşurken sorun yok kocası kardeşleri ile konuşunca problem büyük. Keşke ağaç kavuğundan çıkmış eşler bulsalardı kendilerine.
Sözüm direkt size değil görümcelere kayınlara kayınpeder ve kayınvalide düşmanlığı yapanlara. Ben de görümceyim anlaşıldığı üzere, gelinler için elimden ne gelirse yaparım ama sonuç yok. Kardeşlerimle konuşurken bile tedirgin olurum ama neden? Babamız yok kardeşlerimle kenetlenmişiz, evlendiler diye kardeşliğimizi mi bitirelim, aynı kanı taşimamak için kanımızı mı değiştirelim. Hayatta bir annem ve erkek kardeşlerim var, kız kardeşim bile yok, onlarla dertleşirken gelinlerin tavırları değişiyor farkediyorum. Biraz vicdan diyorum.
Ohooo canım sen bu kafayla :)Nedense ben kendimi hakli goruyorum ama. Gonlunu almayi asla dusunmuyorum
Kredi kartı al alma demesi normal mi yani, niye karışıyor ki başka evin işine? Ben görümce olsam neyse siz daha iyi bilirsiniz kendi aranızda konuşun derdim. Benim kv ve görümce de biz eşimle ters düşersek asla üstüne laf söylemez.Bu görümcelere neden önyargılı olunuyor bilemiyorum, insan kardeşiyle konuşamaz mı? Gelinler daha ortada yokken ablalar kız kardeşler vardı, kocaların da bir ailesi vardı evlenmeden önce tıpkı gelinlerin ailesi olduğu gibi. Gelin kardeşleri ile konuşurken sorun yok kocası kardeşleri ile konuşunca problem büyük. Keşke ağaç kavuğundan çıkmış eşler bulsalardı kendilerine.
Sözüm direkt size değil görümcelere kayınlara kayınpeder ve kayınvalide düşmanlığı yapanlara. Ben de görümceyim anlaşıldığı üzere, gelinler için elimden ne gelirse yaparım ama sonuç yok. Kardeşlerimle konuşurken bile tedirgin olurum ama neden? Babamız yok kardeşlerimle kenetlenmişiz, evlendiler diye kardeşliğimizi mi bitirelim, aynı kanı taşimamak için kanımızı mı değiştirelim. Hayatta bir annem ve erkek kardeşlerim var, kız kardeşim bile yok, onlarla dertleşirken gelinlerin tavırları değişiyor farkediyorum. Biraz vicdan diyorum.
Ağzına sağlık aynı fikirdeyim.Allah böyle tiplere merhamet versin,akıl fikir versin.Bu görümcelere neden önyargılı olunuyor bilemiyorum, insan kardeşiyle konuşamaz mı? Gelinler daha ortada yokken ablalar kız kardeşler vardı, kocaların da bir ailesi vardı evlenmeden önce tıpkı gelinlerin ailesi olduğu gibi. Gelin kardeşleri ile konuşurken sorun yok kocası kardeşleri ile konuşunca problem büyük. Keşke ağaç kavuğundan çıkmış eşler bulsalardı kendilerine.
Birakmiyor ki ben istersem verir. Kendisi hic dusunmez. Biz her tartismada boyleyiz ki. Yemek yemesini istemiyorum yaptigim dan. Cikarsa ciksin modundayim suan. Brgunde benim kırgınlığım i kendisi anlasin.O zaman eşiniz maaşını alınca her ay bir miktar eve bıraksın, siz de onu harçlık yapın. Ama yemek ayırmak filan yanlış olmuş bence. Uzatırsanız iyice raydan çıkabilir bu konu
Aslında belirtmiştim bu cevabı direkt size söylemediğimi. Konuyu okuyunca yazmak istedim.Ya konudan bunu mu cikardiniz. Konusmasina birsey mi diyorum. Benimle kus oldugu icin tartisma sebebide onun yuzunden actigi konu oldu icin esim bana giciklik yapiyor. Isterse sabaha kadar konussunlar. Kardesinden kiskanacak degilim. Iyi niyetli olmasi yeter benim icin. Ama malesef benimki cok tartismamiza sebep oldugu icin kendisine karsi sevgim cok az
Neden sizin kız kardeşiniz fikrini beyan etse ona böyle kindar mi olursunuz.?Zannetmem o konuşan eşin ailesinden ya olay bitmiştir.Bende böyle kadınları anlayamıyorum bana göre eşlerine sevgi ve saygı duymayanlar böyle olayı saptırıyorKredi kartı al alma demesi normal mi yani, niye karışıyor ki başka evin işine? Ben görümce olsam neyse siz daha iyi bilirsiniz kendi aranızda konuşun derdim. Benim kv ve görümce de biz eşimle ters düşersek asla üstüne laf söylemez.
Konu sahibi, konu şu aslında, görümce işe burnunu sokmuş, eşin gaza gelmiş, sen de bunu görünce sinir olmuşsun. Ama görümcenin önünde kavga etmek çok yanlış. Her şey konuşarak halledilir, ne problem varsa suçlamadan açık açık konuş. Sen orada benim haberim olmadan konuyu açınca kendimi dışlanmış hissettim ve çok kırıldım, ama sana da öyle bağırmamalıydım de, oturun beklentilerinizi konuşun. Eşinin ailesinin yanında onlar bir şey derse bozuntuya verme, eve gelince konuş. Eşine de önceden konuş biz kararlaştırmadan konuşmayalım diye.
Kredi kartı al alma demesi normal mi yani, niye karışıyor ki başka evin işine? Ben görümce olsam neyse siz daha iyi bilirsiniz kendi aranızda konuşun derdim. Benim kv ve görümce de biz eşimle ters düşersek asla üstüne laf söylemez.
Konu sahibi, konu şu aslında, görümce işe burnunu sokmuş, eşin gaza gelmiş, sen de bunu görünce sinir olmuşsun. Ama görümcenin önünde kavga etmek çok yanlış. Her şey konuşarak halledilir, ne problem varsa suçlamadan açık açık konuş. Sen orada benim haberim olmadan konuyu açınca kendimi dışlanmış hissettim ve çok kırıldım, ama sana da öyle bağırmamalıydım de, oturun beklentilerinizi konuşun. Eşinin ailesinin yanında onlar bir şey derse bozuntuya verme, eve gelince konuş. Eşine de önceden konuş biz kararlaştırmadan konuşmayalım diye.
Neden sizin kız kardeşiniz fikrini beyan etse ona böyle kindar mi olursunuz.?Zannetmem o konuşan eşin ailesinden ya olay bitmiştir.Bende böyle kadınları anlayamıyorum bana göre eşlerine sevgi ve saygı duymayanlar böyle olayı saptırıyor