Mutlummmmm napıonnn kuzummm![]()
Ösledimm ama ben seniiii![]()
canım benim iyiyim şükür sen napıyosun balım bende pek ösledim seni gülüm
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy![]()
melisim ne oldu canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlummmmm napıonnn kuzummm![]()
Ösledimm ama ben seniiii![]()
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy![]()
yiğen rahatsızdı benım,ablamda uyku sersemi bagrındı buna baya bı ağladıı faln ama ablam hala bagrmaya devm edıyo.bızde ona bagryoruz bagırma dye faln.cocuk aglamaktan bögüre bögüre kustu yaaaaa
o kadar snırlıyımkı ablma daha 1bucuk yasında cocuk o ya![]()
canım benim iyiyim şükür sen napıyosun balım bende pek ösledim seni gülüm
melisim ne oldu canım
Neyii war yeğenininn meloo geçmiş olsunn:26:
Bazenn annelerr böyle sinirlerine hakim olamayabiliyor, kesin başka bir şeye kafası bozulmuştur
Hırsınıda çocuktan çıkartmıştır.. Ewet yalnış ama bazen sabırlı olamıyoruz maleseff
Bende bazen öyle oluyorum ama oğlum hasta iken olmadı bu durum, normal zamanda yaniii![]()
sebeppp niye uyankskn gızz
ayyy cnm bnm yaa
ateşi vardı bacım sağol
hayr ya ablam uykusuna cok düşkün sabh sabh uyandı ya ondan sınırli,bu cocuk aglamaktan kusuyosa buyuyunce anideresan kullanıcak yanii:26:
Ağlamaktan kusmamıştır hastaya şimdi çocuk, boğazları falan iltihaplı kötüyse we üstünede ağladıysa midesi kalkmıştır we bu yüzden kusmuştur bence canımm...
Benim paşa 5 yaşına girdi hala sabahları 07.30'da ayakta..
Hafta sonu ben o saatte kalkıyom napim, çizgi film açıyom ona bende salona alıyom bahtaniyemi yalnız bırakmıyım diyom şekerleme yapıom iştee
Ama senin yeğen daha küçük, erkende kalkcakk gece de bi kaç defa uyancakk, sabır işi anne olmakk![]()
Enerji patlaması sanırımmm![]()
uu burada buz gibi :2:
hı hı tabi tabii cnmmm
huuuuu :26:
yiğen rahatsızdı benım,ablamda uyku sersemi bagrındı buna baya bı ağladıı faln ama ablam hala bagrmaya devm edıyo.bızde ona bagryoruz bagırma dye faln.cocuk aglamaktan bögüre bögüre kustu yaaaaa
o kadar snırlıyımkı ablma daha 1bucuk yasında cocuk o ya![]()
Uykusuzumm mutlumm yaw gell uyut beniii ninni söyle bana o güzell sesinlennn![]()
Birde sabahın köründe böyle bişi yaşamak hoş değil tabi uyku serseminlenngel ablama anlat bide
buyuk konusmak istemıyorum amaevlat herseyden önemli ya yemısım uykuyu,cocuk oyle kusunca hemen annecm annecm sylemeye basladı.ayy ne blıyım sınır oldum ya sabah sabh:26:
e snde hep enerji patlamsı olur yani değişk bişi yokh![]()
olsun kar yağsın bol bolne olacak hava böyle bilmiyorum yaaa
geçmiş olsun canım ya inşallah biran önce toparlanır yiğenin ablanında sinirleri bozulmuştur belki melisim kolay değil çünkü çocuk yetiştirmek canım
uyutayım balım hadi bakalım hu hu hu allah gamzeme uyku ver allah:48
Birde sabahın köründe böyle bişi yaşamak hoş değil tabi uyku serseminlenn
Napimmm te böyle mi olayımm damlaa böylemii olmamı istiyosunnn![]()
olsun kar yağsın bol bolsen karda oynadınmı dünnn
![]()
oyyy kıyamammmmm![]()
kar yokki oynayayım lannnn kuru soğuk var ayazzzz her yer
sen nerde otuyrdnki :44::44::44:
günaydın canım hoşgeldin
Günaydıınnn![]()
![]()
lan varya her seferinde soruyosun haaaa afyonkarahisarda lannnn afyonkarahisarda