Kizzzz dolduruşaaa gelmeyesiinn
Kovalarda zeki oluyorlar hep
ay bilmem kiKizzzz dolduruşaaa gelmeyesiinn
Kovalarda zeki oluyorlar hep
valla mıyeminlen benimkide öyle diyodu of yeter ağlama gene mi ağlıyon
okulun son gününde öyle hıçkıra hıçkıra böğürüyodum ki (ağlamıyodum böğürüyodum) dayanamadı oda saldı sonra beni gören herkes ağladı sonra hocalar duvar ağladı ben ağladım
ay bilmem kibenim babişim canışım herşeyimde kova çok zeki o bana benziyon diyo heveslendim zekimiyim ki
Mektupları weririmde çikilatalar için söz weremiyorummmhainnnböyle mi olcaktı
ilişkimiz bitti terk ediyorum seniherşey buraya kadar al mektuplarımı ver mektuplarımı ve çikolatalarımı
Başşşş başşşşşş de getttttkızlarrrrrrrrrrr mesaiiiii bittiiiii
ben kacar bacılarımm
kendınıze ıyı bakınnnnnnnnnnn
yarın asagıdakı kadro ve kadromuzun dıger kısmı ( ne diyom ben ya)
tam takır burda olun yarın yanii
ben eve gıdp yatyrm hemen nefes alamıyorum o derece:2:
hepinizi sevıyorummm yayyyyyyyyyy sende dahill
aşk1 yarın sende katıl dikizlemeee kız
Sürü psikolojisine sokmuşsun insanları Allahım koptumİstediğim olmayınca ben de yapıyordum onu ayaklarımı yere bile vuruyordum
ben de oldugum yerde zıplarım yaşım 18 ama aklım
hii çikolataları almadan burdan oraya gitmemMektupları weririmde çikilatalar için söz weremiyorummm
Başşşş başşşşşş de gettttt
Kaldırmayın şunun totosunu
Soruyorum majeste nasıl biridir bize anlatır mısınız
Ben de öyleyim ki kız sal gitsin ağla açılırsın eşimin tepkisi: yine mi ağlıyon adam inanmıyo artık ya
ay göbeğini mi koptumBen kocamın yanaklarını kollarını göbeğini sıkarak seviyorum buna ne diyosunaman da aman diye adam boşucak bugidişle beynim sarsılıyo aşkım yeter diyor ama çok seviyom napiyim bana bi bebek lazım galiba
Ben kocamın yanaklarını kollarını göbeğini sıkarak seviyorum buna ne diyosunaman da aman diye adam boşucak bugidişle beynim sarsılıyo aşkım yeter diyor ama çok seviyom napiyim bana bi bebek lazım galiba
ay göbeğini mi koptumayy
ay teyze mi olucam ben
Hahahh ben öyle sevince genelde moda giriyo koca adam pampişleri tutup agu diyo yukarı doğru bakarak kucağımda meme istiyomuş zaar bebeğe gerek yok benimki daha büyümemiş
Meme falan karıştırma kız şimdi
Yaylar da asi oluyolar
Şebek gibi neşeli oluyolar
senin oğlanın adı ile benim gerçek adımı yan yana koyunca güzel şeyler çıkcak ortayaİnşallah diyelim olursun oğlan istiyom benGelin bakıyom şimdiden oğluma
Meme falan karıştırma kız şimdi
Hahahah daha nasıl anlatılır justtimm meme işte
Yaylarin gergin oldugu yalan
Yükselenim yay benimdee
Ayy neler konusuyoruzz..horoskopumuzu çıkaracaZ nerdeyse
senin oğlanın adı ile benim gerçek adımı yan yana koyunca güzel şeyler çıkcak ortayaay ben talibim
+18
Adamın canı süt çekmiştir canım öhm başkabişiyden değildir o
Yok valla 800 km çevremdekileri kapsıcak kadar gerginliğim kaygım mevcut :18:
Ben çıkarmıştım venüsüm akrepmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?