Trend topik :))

Sürü psikolojisine sokmuşsun insanları Allahım koptum İstediğim olmayınca ben de yapıyordum onu ayaklarımı yere bile vuruyordum

hainnnböyle mi olcaktı
ilişkimiz bitti terk ediyorum seniherşey buraya kadar al mektuplarımı ver mektuplarımı ve çikolatalarımı
Mektupları weririmde çikilatalar için söz weremiyorummm
Başşşş başşşşşş de gettttt

ben de oldugum yerde zıplarımyaşım 18 ama aklım

Ben kocamın yanaklarını kollarını göbeğini sıkarak seviyorum buna ne diyosun aman da aman diye adam boşucak bugidişle beynim sarsılıyo aşkım yeter diyor ama çok seviyom napiyim bana bi bebek lazım galiba

Soruyorum majeste nasıl biridir bize anlatır mısınız

Ben de öyleyim ki kız sal gitsin ağla açılırsın eşimin tepkisi: yine mi ağlıyon adam inanmıyo artık ya

Şimdi gel şöyle topikten çıkıp biraz yuruyelim,disarda anlatiiim sana

Majeste seker gibi kizdir, bildigin ikizlere benzemez o
Bende aslanım, gecen burcuma söylendi azcık, ondan takıldım şettim

ay göbeğini mi koptum ayy
ay teyze mi olucam ben

Hahahh ben öyle sevince genelde moda giriyo koca adam pampişleri tutup agu diyo yukarı doğru bakarak kucağımda meme istiyomuş zaar bebeğe gerek yok benimki daha büyümemiş

Hahahah daha nasıl anlatılır justtimm meme işte

Adamın canı süt çekmiştir canım öhm başkabişiyden değildir o

Yaylarin gergin oldugu yalan
Yükselenim yay benimdee
Ayy neler konusuyoruzz..horoskopumuzu çıkaracaZ nerdeyse

Yok valla 800 km çevremdekileri kapsıcak kadar gerginliğim kaygım mevcut :18:

Ben çıkarmıştım venüsüm akrepmiş

senin oğlanın adı ile benim gerçek adımı yan yana koyunca güzel şeyler çıkcak ortayaay ben talibim

+18

Senden iyi güzel gelin nerde bulacam ama senin kızı da alabilirim dünür oluruz Azcık küçük kalcak bizim gelin ama olsun

Sen de 18sin dimi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…