Trend topik :))

Kim ikizler olduysa hayatımda hep gıcıklaştık ya burda önyargıları yıkalım o zaman ya da topici yıkalım gıcıklaşa gıcıklaşa :52:

:1::1::1::1::1::1: valla kız önyargıları yıkak hepimiz insanızz hepimiz bayanızz hepimz... aklıma gelmedi şuan :1::1::1:
sen benım ıkızler oldgmu ben senın yay oldgnu unutalım bnce,sen benı koç dye hatrla bende senı :1:

:1::1::1::1::1::1: valla kız önyargıları yıkak hepimiz insanızz hepimiz bayanızz hepimz... aklıma gelmedi şuan :1::1::1:
sen benım ıkızler oldgmu ben senın yay oldgnu unutalım bnce,sen benı koç dye hatrla bende senı :1:

Burası koç topici olmuş :1: Yükselenim balık o kabul olur mu :23:

Ota tota ağlıyom hüüü :9:

Son düzenleme:
Ruh halime bağlı kuzum uğrarım arada merak etme :27::27:

beklerımm canımcım kapım heppppp açıkk:23::23:

Burası koç topici olmuş :1: Yükselenim balık o kabul olur mu :23:

Ota tota ağlıyom hüüü :9:

enemmmmmmm enıstenızın yukselenıde balık severım balıklarııı,özellikle palamut:1::1::1::1:
cok ıgrenc bı esprydı bılıyrm,hastayımda ben beynıme oksıjen gıtmıyo şuan :1::1::1::1::1:

benım hayatımda hıc koc arkadasım yoktu
ama artık var ve koclarlada cok ıyı anlasablıdıgmı anladım kanka sayende ve sayenızde..:34::16:
Oyyyy atcam kendimii ben genede bu sözleriii duyduğum içinn, ama bu sefer sandalyemden atmıcam kendimii masamdan atcamm :27:
bende kendi burcumu yazdım kovayım didim kovaaaa didim kimsecikler takmadı gel intahar edek:4::4::41:

Haydiii gir kolumaa aynıı andaa atlıyakkk ama bana pek güvenme derim senii ilk atabilirim aşşağıya
Eger ölmazsen bende atlarım arkandann taaamm mııı :27::27:

Oyyyy atcam kendimii ben genede bu sözleriii duyduğum içinn, ama bu sefer sandalyemden atmıcam kendimii masamdan atcamm :27:

Haydiii gir kolumaa aynıı andaa atlıyakkk ama bana pek güvenme derim senii ilk atabilirim aşşağıya
Eger ölmazsen bende atlarım arkandann taaamm mııı :27::27:
hainnn:19:böyle mi olcaktı:19:
ilişkimiz bitti terk ediyorum seni:19:herşey buraya kadar al mektuplarımı ver mektuplarımı ve çikolatalarımı:19::52:

beklerımm canımcım kapım heppppp açıkk:23::23:

enemmmmmmm enıstenızın yukselenıde balık severım balıklarııı,özellikle palamut:1::1::1::1:
cok ıgrenc bı esprydı bılıyrm,hastayımda ben beynıme oksıjen gıtmıyo şuan :1::1::1::1::1:

Aaaa essah burcu ne eniştemizin :23:

he ben kovayım diye siz kovaları sevmeyin biliyom zaten benn biliyorummm hepiniz nefret ediyonuz hıh:43::43:

kızlarrrrrrrrrrr mesaiiiii bittiiiii
ben kacar bacılarımm
kendınıze ıyı bakınnnnnnnnnnn
yarın asagıdakı kadro ve kadromuzun dıger kısmı ( ne diyom ben ya :1:)
tam takır burda olun yarın yanii:1:
ben eve gıdp yatyrm hemen nefes alamıyorum o derece:2:
hepinizi sevıyorummm yayyyyyyyyyy sende dahill:16::16:
aşk1 yarın sende katıl dikizlemeee kız:27:

Soruyorum majeste nasıl biridir bize anlatır mısınız :52:

Ben de öyleyim ki kız sal gitsin ağla açılırsın eşimin tepkisi: yine mi ağlıyon adam inanmıyo artık ya :27:
valla mı:53:yeminlen benimkide öyle diyodu:52:of yeter ağlama:52:gene mi ağlıyon:52:
okulun son gününde öyle hıçkıra hıçkıra böğürüyodum ki (ağlamıyodum böğürüyodum:52:) dayanamadı oda saldı:52::52::52:sonra beni gören herkes ağladı:52:sonra hocalar:52:duvar ağladı ben ağladım:52::52:

Back