- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Kim ikizler olduysa hayatımda hep gıcıklaştık ya burda önyargıları yıkalım o zaman ya da topici yıkalım gıcıklaşa gıcıklaşa
ay koptum vala kişniyom o vakit
Bana kimsecikler yazmıyo, ama ben atarım ki kendimi sandalyemden aşşağıya intaardaa ederim ki benn
bende kendi burcumu yazdım kovayım didim kovaaaa didim kimsecikler takmadı gel intahar edekBana kimsecikler yazmıyo, ama ben atarım ki kendimi sandalyemden aşşağıya intaardaa ederim ki benn
alırım paçasını aşşağı yoksaHaşin bir kısrak gibisin pericim attın mıydı iki çifteyi kendine gelir seninki uslu olsun
valla kız önyargıları yıkak hepimiz insanızz hepimiz bayanızz hepimz... aklıma gelmedi şuan
sen benım ıkızler oldgmu ben senın yay oldgnu unutalım bnce,sen benı koç dye hatrla bende senı
eneeeeeeeeeeeee just yavrimmm ben ikizlerim lennn :1 ne olcek sımcık,
ben cok ıyımdır valla bak sor melo de herkes bılır benı topıkte
ay bakma abla deli meliyim ama çok duygusalımBelli zaten anacım kova olduğun severim kovayı delidir doludur
Ruh halime bağlı kuzum uğrarım arada merak etme
Burası koç topici olmuşYükselenim balık o kabul olur mu
Ota tota ağlıyom hüüü
Oyyyy atcam kendimii ben genede bu sözleriii duyduğum içinn, ama bu sefer sandalyemden atmıcam kendimii masamdan atcammbenım hayatımda hıc koc arkadasım yoktu
ama artık var ve koclarlada cok ıyı anlasablıdıgmı anladım kanka sayende ve sayenızde..
bende kendi burcumu yazdım kovayım didim kovaaaa didim kimsecikler takmadı gel intahar edek
hainnnOyyyy atcam kendimii ben genede bu sözleriii duyduğum içinn, ama bu sefer sandalyemden atmıcam kendimii masamdan atcamm
Haydiii gir kolumaa aynıı andaa atlıyakkk ama bana pek güvenme derim senii ilk atabilirim aşşağıya
Eger ölmazsen bende atlarım arkandann taaamm mııı
Bana sorsun bana bana
ay bakma abla deli meliyim ama çok duygusalımher halta zırlıyorum
beklerımm canımcım kapım heppppp açıkk
enemmmmmmm enıstenızın yukselenıde balık severım balıklarııı,özellikle palamut
cok ıgrenc bı esprydı bılıyrm,hastayımda ben beynıme oksıjen gıtmıyo şuan
Kizzzz dolduruşaaa gelmeyesiinnbende kendi burcumu yazdım kovayım didim kovaaaa didim kimsecikler takmadı gel intahar edek
valla mıSoruyorum majeste nasıl biridir bize anlatır mısınız
Ben de öyleyim ki kız sal gitsin ağla açılırsın eşimin tepkisi: yine mi ağlıyon adam inanmıyo artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?