Trend topik :))

Kim ikizler olduysa hayatımda hep gıcıklaştık ya burda önyargıları yıkalım o zaman ya da topici yıkalım gıcıklaşa gıcıklaşa

valla kız önyargıları yıkak hepimiz insanızz hepimiz bayanızz hepimz... aklıma gelmedi şuan
sen benım ıkızler oldgmu ben senın yay oldgnu unutalım bnce,sen benı koç dye hatrla bende senı

valla kız önyargıları yıkak hepimiz insanızz hepimiz bayanızz hepimz... aklıma gelmedi şuan
sen benım ıkızler oldgmu ben senın yay oldgnu unutalım bnce,sen benı koç dye hatrla bende senı

Burası koç topici olmuş Yükselenim balık o kabul olur mu

Ota tota ağlıyom hüüü

Son düzenleme:
Ruh halime bağlı kuzum uğrarım arada merak etme

beklerımm canımcım kapım heppppp açıkk

Burası koç topici olmuş Yükselenim balık o kabul olur mu

Ota tota ağlıyom hüüü

enemmmmmmm enıstenızın yukselenıde balık severım balıklarııı,özellikle palamut
cok ıgrenc bı esprydı bılıyrm,hastayımda ben beynıme oksıjen gıtmıyo şuan

benım hayatımda hıc koc arkadasım yoktu
ama artık var ve koclarlada cok ıyı anlasablıdıgmı anladım kanka sayende ve sayenızde..
Oyyyy atcam kendimii ben genede bu sözleriii duyduğum içinn, ama bu sefer sandalyemden atmıcam kendimii masamdan atcamm
bende kendi burcumu yazdım kovayım didim kovaaaa didim kimsecikler takmadı gel intahar edek

Haydiii gir kolumaa aynıı andaa atlıyakkk ama bana pek güvenme derim senii ilk atabilirim aşşağıya
Eger ölmazsen bende atlarım arkandann taaamm mııı

hainnnböyle mi olcaktı
ilişkimiz bitti terk ediyorum seniherşey buraya kadar al mektuplarımı ver mektuplarımı ve çikolatalarımı

Aaaa essah burcu ne eniştemizin

he ben kovayım diye siz kovaları sevmeyin biliyom zaten benn biliyorummm hepiniz nefret ediyonuz hıh

kızlarrrrrrrrrrr mesaiiiii bittiiiii
ben kacar bacılarımm
kendınıze ıyı bakınnnnnnnnnnn
yarın asagıdakı kadro ve kadromuzun dıger kısmı ( ne diyom ben ya )
tam takır burda olun yarın yanii
ben eve gıdp yatyrm hemen nefes alamıyorum o derece:2:
hepinizi sevıyorummm yayyyyyyyyyy sende dahill
aşk1 yarın sende katıl dikizlemeee kız

Soruyorum majeste nasıl biridir bize anlatır mısınız

Ben de öyleyim ki kız sal gitsin ağla açılırsın eşimin tepkisi: yine mi ağlıyon adam inanmıyo artık ya
valla mıyeminlen benimkide öyle diyoduof yeter ağlamagene mi ağlıyon
okulun son gününde öyle hıçkıra hıçkıra böğürüyodum ki (ağlamıyodum böğürüyodum) dayanamadı oda saldısonra beni gören herkes ağladısonra hocalarduvar ağladı ben ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…