Travma ve Bir yıl süren yas dönemi

19 ve 23 yaşındaki çocukların ne tür işleri ve düzenli hayatları olabilir ya? Üstüne üstlük kısa da olsa birlikte yaşamak gibi bir sorumluluk için o kadar küçüksünüz ki. Hamile olduğunu bile yasal süreye az kala öğrenmişsin ki allahtan öğrenmişsin yani. Senin deneyimini yaşayan birini tanıyorum şu an evli ve 2 çocuğu olmasına rağmen halen aldırdığı bebeğinin üzüntüsünü taşıyan. Çocuk yaşta üstlenemeyeceğiniz sorumlulukları alıp bütün hayatın boyunca bunun ceremesini çekmek çok kötü. Umarım sen onun gibi olmazsın.

Sevdiğin adam adam değilmiş. Kaybettigin bebeğin. Bişey diyemiyorum. Seven adam sahip çıkardı. Kacmazdi.

Kendi çocuğunu taşıyan sevgilisini o şehirde, o kürtaj odasında yapayalnız bırakan bir adam... Sevdiğiniz kaybetmemişsiniz bı haysiyetsizden kurtulmussunuz. Sevgilinizle aynı yastayiz sevgilinizin yaşı küçük.bi yaş değil, gayet sorumluluk alabilirdi. Sevindim hayatınıza devam etmenize, psikiyatr değil de bı psikologa falan gtme sansiniz yok mu?

Ben korunmadığınızı iddia etmedim. Daha dikkatli ol dedim. Demek ki çift yöntemle korunmanız gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…