- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 30
-
- Konu Sahibi kalplerbirsedunyaguzel
Bu tür haberlerin hepsi provakasyon amaçlı, amaçlarına da ulaşıyorlar.
Size uymayan herkesin yobaz olması gibi mi. Şortlu kıza tekme atan kimmiş araştırın da görün bakalım mesela provakasyon mu değil mi
Demediğimi nerden biliyorsunuz, hayatı nerden okuduğumu nerden biliyorsunuz, siz öyle yapıyorsunuz sanırımhayatı havuz medyasından okursanız böyle herkesi provakatör zannedersiniz.
herkes hain herkes fitneci..
ne güzel hayat..
başörtülü kız da tekmelendi minibüste ona hiç bişey demediniz. o din düşmanı hain olur ama öbürü provakatördür.
Demediğimi nerden biliyorsunuz, hayatı nerden okuduğumu nerden biliyorsunuz, siz öyle yapıyorsunuz sanırım
Öfff..
yani o kadar belli ki şu konunun sırf kaos yaratmak için açıldığı...
Bu kadar meraklıysan git bunu etrafındakilerle tartış, git Lgbti bireylere destek ol , seslerine kulak ver beraber yürü bişey yap..
Saçma sapan provokatör üyelerden çok sıkıldım ve soğuyorum şu forumdan sizin yüZünüzden
Fazla bir şey bilmediğiniz bellifazla bişey bilmeme gerek yok.
her şeye provakasyon demenizden belli..
Ben şahsen erkek bölümünde sıra beklemek istemeyen erkeklerin kadın kabininde giyinmesinden rahatsızım
Olur mu sevmemiz bağrımıza basmamız lazım hepsiniYapılan muamele insanlık dışı.
Fakat ülkemizde de trans modeli genelde ipsiz sapsız, feleğin çemberinden geçmiş ne idüğü belirsiz tiplerden oluşuyor.Genelde pek kendi hallerinde takılıyolar diyemicem yani.O yüzden insanların hoşlanmamasına da hak veriyorum.
Fazla bir şey bilmediğiniz belli
Bizler kim?sizler çok şey bildiğiniz için...
Al benden de o kadar.Bu tip konularda bazen atar gider yardırarak yazmak geliyo içimden, ki yazdığım da oldu, ama yaş aldıkça Allahım biz bir arada nasıl yaşayacağız düşüncesi daha ağır basıyo, çocuklarımız nasıl yaşayacak, 5 10 bilemedin 15 sene sonra neler olacak, ürküyorum