Translar alışveriş yapamaz mı?

Bu tür haberlerin hepsi provakasyon amaçlı, amaçlarına da ulaşıyorlar.

Konuyu bdv.ye açıp çekirdeğini alıp izlemesinden belli zaten.. hem 'banane, sizene, karışmayn, hakkınız yok' diyor hemde sırtlanmış sanki kendisiymiş gibi dertleniyor
E hani o sırf burda size cvp veriyoruz diye bize saydırdığınız açlık, aldatılıp dövülen, evlat hasreti çeken kadınlara olan ilgi alakanız? Niye burdasınız???

Çok üzücü yaşanılan olay .bende translara saygı duyuyorum sonuçta beni ilgilendirmez.ama bazı translar afedersiniz kotu kadin gibi hareketler ediyor.buna unlu olan translar dahil.yani sonuçta kadınsın teşhirci olmadan da kadın olarak kabul eden zaten ediyor.ama özellikle müstehcen pozlar ve hareketler yapmaları giyinmeleri hiç hoş değil.birde çok seks peşine düşüyorlar.mesela 15 .16 yasinda normal bir kiz cinsellik adına birşey yapamazken onlar çoğu şeyi yaşıyor.ben sadece bunu hoş görmüyorum.önce okusunlar iyi bir yere gelip ameliyatlarini olsunlar.sonra ister evlenirler ister evlenmeden sağlıklı cinsellik yaşarlar.ama meslekte olmayınca direk fuhuşa yöneliyorlar zaten erken yaşta bilinsiz cinsellik yaşadıkları için hata üstüne hata yapıyorlar.

Size uymayan herkesin yobaz olması gibi mi. Şortlu kıza tekme atan kimmiş araştırın da görün bakalım mesela provakasyon mu değil mi

hayatı havuz medyasından okursanız böyle herkesi provakatör zannedersiniz.
herkes hain herkes fitneci..
ne güzel hayat..
başörtülü kız da tekmelendi minibüste ona hiç bişey demediniz. o din düşmanı hain olur ama öbürü provakatördür.

Öfff..
yani o kadar belli ki şu konunun sırf kaos yaratmak için açıldığı...
Bu kadar meraklıysan git bunu etrafındakilerle tartış, git Lgbti bireylere destek ol , seslerine kulak ver beraber yürü bişey yap..
Saçma sapan provokatör üyelerden çok sıkıldım ve soğuyorum şu forumdan sizin yüZünüzden

Demediğimi nerden biliyorsunuz, hayatı nerden okuduğumu nerden biliyorsunuz, siz öyle yapıyorsunuz sanırım

Keşke trans bireylerin de bizler kadar arkadaşlarıyla bi kafede kahvesini içip sohbet etmeye(itici bakışlara maruz kalmadan), sinemaya gitmeye, alışveriş yapmaya, istediği işte çalışmaya( ki trans bireylerin en büyük problemlerinden biri de iş bulmaktır) kısacası yaşamaya hakları olduğunu kavrayabilsek, kendimiz gibi olmayanı da sevmeyi öğrenebilsek... Belki dünya o zaman çok daha yaşanabilir bir yer olurdu. Bu tarz haberleri görünce lgbt bireylere karşı kendimi mahcup ve insanlığımdan utanıyor halde buluyorum

konu açarken sizden izin mi alacak insanlar?
onay makamı mı oldunuz şunu açın bunu açmayın diye..

Olur mu sevmemiz bağrımıza basmamız lazım hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…