- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır değildi. Zaten denediği şey de bildiğiniz uzun kottu. Ne cesaret ne amaçla böyle saçmaladı inanın ben de anlamadım. Şu emoji gerçek olacaktı az daha, şaka gibi.Bir de merak ettim sema tesettürlü müydü malum daha hassas oluyorlar
Kadin cok terbiyesizmis o ayri bir mevzu ancak kadin kabini civarinda erkek beklemez. Mesela arkadan fermuarli kiyafetlerde giyinirsiniz, fermuari kapamaya satis temsilcisi yardimci olur falan. Yani ben gecenlerde abiye denerken mecburen sirtim falan tamamen acik vaziyette cok ciktim kabinden. Ha bir erkek gorsem boyle terbiyesizlesmezdim ama rahatsiz olurdum. Siz de bundan sonra biraz dikkat edin diye soyluyorum. Oradaki gorevlilerin gorevi ayni zamanda da kiyafetin duzgun giyilmesine yardim etmek. Kapinin onunde bir erkek beklerken rahat edilemez oyle bir durumda. Babaniz kabin kisminin kenarinda bekler siz de cikar gosterirsiniz :)
Zaten yazdiktan sonra ben de onu dusundum. Benim bahsettigim de o tarz magazalar ama iste denemeye ben de erkek arkadasimla gitmistim abiyeleri. Benim erkek arkadasim kabinlerin dibine girmezken bir baska kizin erkek arkadasi yan kabinin onunde bekliyordu, fermuarimi cekemeyip cikinca cok rahatsiz oldum mesela. O tarz magazalarda bu bir sorun ama dediginiz yerlerde degil elbette. Kot almaya gittigimizde falan ben de bekliyorum erkek kabininin onunde erkek arkadasima fikir vermek icin :) Kadinin o kadar delirdigini okuyunca benim basima gelen gibi bir durum sandim ama degilmis. Kadin problemliymis zaten. :)Bazı mağazalarda kabinde erkekler çalışıyor. Benim de üstüm müsait değilken kabinden çıktığım olmuştur ama gidip h&m de ya da mavi jeanste değil. Oralarda kim olacağı belli olmuyor.
Bu konu daha önce burda açılmıştı. Bir kadın eşlerinizle alışverişe çıkmayın diye bdv ye yazmıştı. Orda aynen senin söylediklerini yazmıştım.
Ağzına sağlık valla. İyi almışsındır hırsını. Baban da utanmıştır ya.
O konu açılırken ben yokmuşum demek ki buralarda, eşlerinizle alışverişe çıkmayın da ne demek! Elinize sağlık gerekeni yazmışsınız buraya.
Ben hırsımı aldım almasına ama babama üzüldüm. Benim yanımda ciddiye almamış gibi yaptı, görevli kızcağız özür dilerken güldü falan ama hem kızdı hem de utandı tabi.
Hayır kadın resmen babamın alttan aldığını fark ettikçe çirkefleşti ya; karşısında kontrolsüz magandanın teki olsa kedi gibi olacak, sesi soluğu kesilecek kadın karşısında düzgün birini bulunca bağır çağır üste çıkarım zannetti ciddi ciddi. "Nasıl olsa bana benim üslubumla cevap veremez bayanım ben, ben hakaret ederim o edemez" gazına mı geldi ne olduysa artık orada
Görevliye bağırıyo, arkadaşına bağırıyo, hayır tam da üstümü değiştiriyorum, fırlıcam kabinden pozisyon müsait değil. Nasıl giyindim çıktım bilmiyorum, sadece benim babam diye de söyleniyorum, sen kimsin de hiç tanımadığın bi adama önce sapık muamelesi yapıyosun sonra da gerizekalı diyosun? Üstelik adam sana orada kızımı bekliyorum diye gayet efendi bi sesle açıklama yaparken.
Aynen öyle.Hayatimda kadin kabinlerinin etrafinda erkek dolasmaz diye bir kural duymadim, bircok magazada erkek gorevli oluyor zaten, olmasa da esiyle yakiniyla alisverise cikanlarin yanindaki erkekler kabinin onunde bekliyor. Kimsenin de tepki gosterdigini duymadim. Bu kadinin kisisel manyakligiymis.
Babaniz zaten sakin, ince bir adam olmasa o kadina haddini bildirirdi, ki guzelce benzetilmeyi haketmis, hadsiz terbiyesiz kadin, boyleleri yuzunden hemcinslerimden utaniyorum.
Haklısınız çoğunlukla kibar, naif ve soğukkanlı bi adamdır, sakin kalmayı becerir. Ama nasıl desem tersi çok çok nadir fakat çok pistir.Benim babam kadın dinlemez onu rezil ederdi orda. Paçavrasını çıkarırdı cidden. Baban çok kibar adammış. :)
Kurumsal bi firma, yazan bazı arkadaşlar doğru tahmin etmişler, Mavi'deydik.Hangi mağaza o ladyamore ya ara sayfaları okumadım ama okurken çok sinirlendim. Kurumsal bir firma değil sanırım? Bence şikayet edin henüz etmediyseniz. Babanız tıpkı benim babam gibi anladığım kadarıyla naif ve çok düşünceli babişlerden Yazık öyle bir baba nasıl kötü hissetmiştir kendini, edepsiz ya müşteriye gerizekalı ne demek Benim babam da sevgilim de o giriş kısmında bekler gayet, adamcağız kabinin önünde dikilmemiş ki . Sinir oldum akşam akşam...