- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- Konu Sahibi kalplerbirsedunyaguzel
oyle insanlardan gercekden uzak dururum.ama gercekden ayip etmisler.sonucta o da bir insan..dinen gunah olsada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kul seni dininden soğutuyorsa sen kendinden imanından şüphe et zaten üyeSadece bu kadar değil sizin zihniyetiniz başka ırkları da kabul etmiyor,farklı mezheplerden zaten koşarak kaçıyorsunuz..Ataistlerden hiç bahsetmeyeyim zaten..
Neden sadece kendinizden olan insanlara değer verip diğerlerini ötekileştiriyorsunuz ?
Ayrıca dindarlığınızdan çok etkilendim,dinden soğuttunuz resmen beni...
Aman kendinize pay çıkarmayınBir kul seni dininden soğutuyorsa sen kendinden imanından şüphe et zaten üye
Sen provokatörsün üye!
Sen her konuda bunu yapıyorsun.
Dilerim bunun karşılığını görürsün.
İslamı savunur gözüküp çamur atan, münafıkça hareketler sergileyen bir üyesin sen.
Kasıtlı yaptığına eminim.
Seni biliyorum..
Defalarca tartıştık, sapmışsın sen, yazık...
Muhattaba alınacak biri değilsin yani.
Şaşırmışsın. Allah merhamet etsin sana hidayet nasip etsin.
Bir de herkese saygi duyarim diyorlar bunlari yaparken, bu herkes dedikleri de kendileri gibi olanlar sadece. Digerlerini insandan saymiyorlar galibaSadece bu kadar değil sizin zihniyetiniz başka ırkları da kabul etmiyor,farklı mezheplerden zaten koşarak kaçıyorsunuz..Ataistlerden hiç bahsetmeyeyim zaten..
Neden sadece kendinizden olan insanlara değer verip diğerlerini ötekileştiriyorsunuz ?
Ayrıca dindarlığınızdan çok etkilendim,dinden soğuttunuz resmen beni...
Bir kul seni dininden soğutuyorsa sen kendinden imanından şüphe et zaten üye
Hadi ordan şarlatan. Kuran adı senin ağzına yakışmıyorSadece Kuran demek provokatörlük mü?
kuran okuyun demek münafıklık mı?
hey gidii.. memleketin haline bak kuran okuyun diyene münafık diyorlar.
din kimlere kalmış...
Neden iptal ettiriyorsunuz, onların istediği de bu her yerde kendi gibileri olsun. Herkes onlar gibi düşünsün, düşünmeyen yobaz diye tanımlansın.@Mune beni banlama, üyeliğimi iptal et.
Çok sevinirim...
Zaten uzun süredir girmiyordum, bugun girdim, neden girmediğimi hatırlamış oldum.
Bazı insanlar tahammül edilmez derecede, onlarla sağduyulu tartışmak mümkün olmuyor.
Siteye başka bir üyelikle üye olmayacağımı da garanti ediyorum.
Teşekkürler....
Bir kul seni dininden soğutuyorsa sen kendinden imanından şüphe et zaten üye
Hadi ordan şarlatan. Kuran adı senin ağzına yakışmıyor
Bu tür haberlerin hepsi provakasyon amaçlı, amaçlarına da ulaşıyorlar.
Evet bence deBu tür haberlerin hepsi provakasyon amaçlı, amaçlarına da ulaşıyorlar.
Aynen öyle..Sözde yaratılanı çok severler peh...Bir de herkese saygi duyarim diyorlar bunlari yaparken, bu herkes dedikleri de kendileri gibi olanlar sadece. Digerlerini insandan saymiyorlar galiba
Size uymayan herkesin yobaz olması gibi mi. Şortlu kıza tekme atan kimmiş araştırın da görün bakalım mesela provakasyon mu değil mibunlar yaşanan olaylar. neredesi provokasyon amaçlı?
kendi öz ailesinin bile dışlayıp sokağa attığı kişiler var.
size uymayan her şey provokasyon zaten...
Hı hı evetEvet bence de
Victorias secret'in rakibi mehmetcan collection yaptiriyor hatta