- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
-
- Konu Sahibi kalplerbirsedunyaguzel
Bakıyorum da inanmadığın din hakkında ahkam kesiyorsun!
Ben dinimi senden mi öğrenicem pelin?
İnsanlığı, yaradılanı hoşgörmeyi... Senden mi?
Bırak bana laf yetiştirmeyi, sen iyi insan olmaya devam et. Bakalım dünya siz "iyilere" kalacak mı
Ben bahsi gecen uyenin soyledikleriyle alakali yorum yapmadim,sunni Islam ile ilgili de yorum yapmadim. Tanricilik oynamak diye bir sey gayet var, bazilari kendini tanri saniyor.Kitap kokusu bunu kastetmedi zaten o yüzden anlamamışsındır. Ayrıca tanrıcılık oynamak diye bişey yok laf salatası yapıyor bazıları.
Yaradan kulundan nefret etmez zaten , nefret ettiği birşeyi ayan beyan buyurduğu, yapmayın diyerek bağzı (!) davranışları kınadığı için arkadaş o cümleyi kurdu doğal olarak. Bende hemfikirim mesela. Ve ayrıca konuda geçen davranışı asla tasdik etmem bunun nesi samimi değil? Ben orda olsam kınamam kızmam karışmam bana mı hesap veriyo hayırdır yani ben kimim dmi? Çekmeyin lafı istediğiniz yere bence.
Yoo hiç de bilmem öyle şeyleri.dinini benden öğrenme, aç oku kutsal kitabından öğren, kimden öğrendiysen yanlış öğrenmişsin,
ne kadar hoşgürülü olduğun her mesajından akın akın anlaşılıyor zateb, lanetleri, bedduaları uçuran sensin hadi şimdi de ip den yerimi tespit et de ailece yak bizi, sen onu bilirsin, kötü insan.
Yoo hiç de bilmem öyle şeyleri.
Terbiyesizlik etmene gerek yok.
Saldıran da sonra savunmaya geçen de sensin.
Ama kötü olan benim öyle mi.
Tamam hadi gönlün olsun, ona da tamam..
Ben birazdan mune beni banlayınca gidicem.
Ama benim gibiler bitmeyecek, onu bil..
Yoo hiç de bilmem öyle şeyleri.
Terbiyesizlik etmene gerek yok.
Saldıran da sonra savunmaya geçen de sensin.
Ama kötü olan benim öyle mi.
Tamam hadi gönlün olsun, ona da tamam..
Ben birazdan mune beni banlayınca gidicem.
Ama benim gibiler bitmeyecek, onu bil..
Anlamadıklarından değilki, bilhassa yapıyorlar.Kitap kokusu bunu kastetmedi zaten o yüzden anlamamışsındır. Ayrıca tanrıcılık oynamak diye bişey yok laf salatası yapıyor bazıları.
Yaradan kulundan nefret etmez zaten , nefret ettiği birşeyi ayan beyan buyurduğu, yapmayın diyerek bağzı (!) davranışları kınadığı için arkadaş o cümleyi kurdu doğal olarak. Bende hemfikirim mesela. Ve ayrıca konuda geçen davranışı asla tasdik etmem bunun nesi samimi değil? Ben orda olsam kınamam kızmam karışmam bana mı hesap veriyo hayırdır yani ben kimim dmi? Çekmeyin lafı istediğiniz yere bence.
Benim gibiler:Konuyu baştan okumadım o sebeple soruyorum benim gibiler derken ne demek istedin?
Demek istediğin ben escinsellik ya da kadın erkek dışında hiçbir cinsi tanımı kabul etmiyorum mu? Eğer böyleyse buna lafım yok zorunda değilsin
Ama.demek istediğin ben böyle inanıyorum düşünüyorum aksi düşünenler şöyledir böyledir ise o sıkıntı, herkes bu dünyada süresi ne kadarsa yaşayacak,kendi bildiği gibi, istediği gibi,sonunda ölecek ve benim inancıma göre ahirette sadece Allaha hesap verecek
Koca kv kp elti görümce konusunda çok baba akıl veririm ama iş dine gelince ben ürküyorum şöyle böyle demeye
Anlamadıklarından değilki, bilhassa yapıyorlar.
Bu insanlar dinin 'd' sini duyunca tüyleri ürperen insanlar!
Ondan böyle üstüme gelinmesi..
Hiç önemli değil.
Kendi çapımda - ufacık da olsa- Yaradanın emrini hatırlattım diye linç edileceksem onur duyarım. Hiç, zerre kadar önemsemiyorum.
Sana da teşekkür ederim..
Anlamıcaklar, sen de boş yere yorulma.
Bugune kadar lgbt üyesi biri ile tanışmadım, ona sövmedim, onu dövmedim, karışmadım, kötü davranan görsem başta ben üzülürüm, o mağazadaki gibi...
Lakin içten içe rabbimin buyruğu üzere sevmiyorum, kınıyorum!
Bu da niye insanları rahatsız ediyor anlamıyorum. Kime ne zararımız olmuş..
İlginç işte....
Neyse, gerek yoktu....
Teşekkürler rabia!
Benim gibiler:
Kadın ve erkek dışındakileri kabul etmeyenler!
Bu kadar sadece...
İş dine gelince ürkmem. Bildiğimi savunurum adam olacak kız. Bilmediğimde hüküm vermem asla.
Kuran okuyan, ışığında yaşayan bir Müslüman olmaya çalışıyorum diyeyim sana. Her konuya vakıf olamayız elbette.
Elimizden geleni yapmalı,doğruyu savunmayı da bilmeliyiz diye düşünürüm.
Kendi çapımda - ufacık da olsa- Yaradanın emrini hatırlattım diye linç edileceksem onur duyarım. Hiç, zerre kadar önemsemiyorum.
Teşekkür ediyorum.Ben sizi anladım
Ama tartışmayın
Kafirun suresi ne der ; benim dinim banadır, sizin dininiz sizedir
Öfke ile tartışırken doğrudan sapar, şirke gidersiniz, bu da bir imtihandır
Tartışmamayı öğrenmelisiniz bu konuda
Benim gibiler:
Bu kadar sadece...
İş dine gelince ürkmem. Bildiğimi savunurum adam olacak kız. Bilmediğimde hüküm vermem asla.
Kuran okuyan, ışığında yaşayan bir Müslüman olmaya çalışıyorum diyeyim sana. Her konuya vakıf olamayız elbette.
Sadece bu kadar değil sizin zihniyetiniz başka ırkları da kabul etmiyor,farklı mezheplerden zaten koşarak kaçıyorsunuz..Ataistlerden hiç bahsetmeyeyim zaten..Benim gibiler:
Bu kadar sadece...