Translar alışveriş yapamaz mı?

Bir kul seni dininden soğutuyorsa sen kendinden imanından şüphe et zaten üye

Sadece Kuran demek provokatörlük mü?
kuran okuyun demek münafıklık mı?
hey gidii.. memleketin haline bak kuran okuyun diyene münafık diyorlar.
din kimlere kalmış...

Bir de herkese saygi duyarim diyorlar bunlari yaparken, bu herkes dedikleri de kendileri gibi olanlar sadece. Digerlerini insandan saymiyorlar galiba

yalnış! son nefesini veren bir insana zorla La İlahe İllallah dedirtirsen ve o can havliyle isyan ederse bütün vebali sana oluyor.. yok öyle ben nefret ettirdim ama sende etmeseydin diye sıyrılmak.. her haltı biliyorsun bunu da bilirsin gerçi :)

Neden iptal ettiriyorsunuz, onların istediği de bu her yerde kendi gibileri olsun. Herkes onlar gibi düşünsün, düşünmeyen yobaz diye tanımlansın.

Ne kadar çırpınsanız da, ne kadar inkar da etseniz, ne kadar hoş görmeseniz de, hor da görseniz dediğimiz her şey gerçek ve doğru. Ve asıl sinirlenmenizin sebebi de bu doğrularda baş edemeyişiniz zaten :)

Gerçeklerin size ihtiyacı yok. Yalnızca insanlara gölge etmeyiniz olayları provake etmeyiniz başka ihsan istemez :)

translardan rahatsiz olmuyorum escinsellerden de bir sinira kadar lakin. cok yakin kiz arkadasimin ev arkadasi escinsel erkekti. oyle kabullendik normal sartlarda cinsel kimlikle ilgili kim sohbet eder ki biz de etmiyorduk kacindiginizdan degil konu oraya gelmiyordu. havadan sudan siyaset yasam sartlari vs. simdiki esim o zamanki sevgilimle bir ortamda o ve biz bir araya geldik ve yanina birkac ayni cinsel kimlige sahip arkadasi. hayatim boyunca bukadar utandigimi hatirlamiyorum. biz ozguruz bizi boyle kabul edin ayagina fantazileri havada ucustu. ben kalabalik ortamlarda sevdigimle yakinligin bir siniri olmasi gerektigine inanirim. ama o ortamdaki hareketleri simdi bile hatirladigimda midem bulaniyor...
egriye egri dogruya dogru malesef bu tarz cinsel kimlige sahip insanlarin cogu ozgurluk ayagina cinselligi agizlarindan ve hareketlerinden dusurmuyorlar bu da beni irrite eiyor.

bunlar yaşanan olaylar. neredesi provokasyon amaçlı?
kendi öz ailesinin bile dışlayıp sokağa attığı kişiler var.
size uymayan her şey provokasyon zaten...
Size uymayan herkesin yobaz olması gibi mi. Şortlu kıza tekme atan kimmiş araştırın da görün bakalım mesela provakasyon mu değil mi

Ben rahatsızlık duymuyorum. Sonuç olarak onlarda insan bir kalpleri duyguları hisleri var.
İnsanların bu tarz tepkilerini çok gereksiz buluyorum ki Allah korusun yarın bir gün çoluk çocuklarının da başına gelebilir o zaman napıcaklar evlerinden mi kovacaklar dışarı mı çıkarmayacaklar alışveriş mi yaptırmayacaklar.
Bende bir anımı anlatayım Tekstilkentte çalışıyorum dışardan yemek yiyoruz bir büfeden tost falan söylüyoruz.
17 yaşlarında bir çocuk getirdi hareketleri tuafıma gitti ilk başta sonrasında ne kadar tatlı diye tepki verdim bana sempatik geliyor böyle insanlar yanımdaki şefim ters tepki gösterdi.
İlerleyen zamanlarda sigara içerken çocuk gelip geçmeye başladı başkalarına sipariş götürüyor. Neden okula gitmediğini sordum muhabbet ettik kimsenin onunla konuşmadığını okulda herkezin dalga geçtiğini engel olamadığını açıktan okumaya devam ettiğini ve en büyük hayalinin modelistlik olduğunu söyledi. Hiç arkadaşı yokmuş.
orada çalıştığım sürece elimden geldiği kadarıyla muhabbet ettim çokta üzüldüm
Dışlamamak gerektiğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…