Translar alışveriş yapamaz mı?

Üyeliğini iptal etmiceksin dmi? Değmez ya yapma bunu cidden. Banlanınca ben sana içerde bakarım olmadı beraber banlanırız belki kestiremiyorum şimdi

Hadi ordan şarlatan. Kuran adı senin ağzına yakışmıyor
Kuran-i kerim herkese yakışır
Tüm kalplere ellere dillere gözlere degse keşke...
Çok yanlış konuşuyorsun lütfen...
Benim sana kızdığım tek nokta lanet okumandir çokda şaşırdım öyle yazmana keşke yazdıklarının nereye gittiğini görsen
Sinirle yazdın şirk kostun sakin kafayla yazdıklarına tekrar bak lütfen
Kuranı çok dile getirip Allah'ı çok ananlar daha fazla dikkat etmeli çünkü dinimizi yansıtıyor
Hıc bı zaman kesin bir dille konuşup hüküm vermemek gerek Allah'ın taktirini kimse ondan daha iyi bilemez

troll filan değilim ve konu sapıyorsa da benim durun dememle durmayacak kimse. ben insanlara şunu yazın bunu yazın diyemem cevabını alacak olan alır. gerisi kişiye kalmış.
siz hayatı hep biz ve onlar diye ayrımcı bir kafayla gördüğünüz için farklı fikirler size hep provokasyon gibi gelir.
ve merak etme dışarıda o insanlar için bişeyler yapıyorum. o bahsettiğin taşın altına elini koymayan asalaklardan değilim. artık nasıl dandik bir çevreniz varsa....

Üyeliğini iptal etmiceksin dmi? Değmez ya yapma bunu cidden. Banlanınca ben sana içerde bakarım olmadı beraber banlanırız belki kestiremiyorum şimdi
Edicem yaa, oluyosa yani..
Değmez farkındayım ama ben bıktım bunlardan.
Bu din korkusu, dindarlara olan saldırılardan.
Ağzımızdan Allah kelamı çıktığı an topa tutuluyoruz.
Lgbt Allahın yasakladığı birşey olmasa adım gibi eminim bana bu kadar tepki verilmezdi.
Günahından dem vurdum ya, ondan üstüme gelindi.

Neyseki ben kendimi biliyorum.
İnsanları da hayvanları da doğayı da hayatı da seviyorum.
Kime neyi ispat edicez?
Burdaki üç beş kendini bilmez beni hangi davamdan vazgeçirebilirki.
Yine olsa yine savunurum.
Boynumuzun borcu, dinimizle alay edenlerle tartışmak.

Gizli bedduanı kendine sakla ve hiç endişe etme benim çocuklarımda çıkmaz :)

Nasıl bunu diyebiliyorsunuz, nasıl böyle büyük konuşabiliyorsunuz. Cahil olmasanız bu kadar inançlıyken, bu kadar büyük konuşamazdınız. Hanımefendi bakın açın o hayatları okuyun, insanlıgın ilk tarihinden itibaren varlar, daha üç yaşındaki çocukken fark ediliyorlar, mesela kız çocuğu ama hep erkek gibi davranıyor, erkeklerle oynuyor,etek giymek istemiyor. Yada erkek çocuğu ama daha bir yaşından itibaren kız çocuğu gibi davranıyor.

Ben kimseye beddua etmem, çünkü Allah tan korkarım. Sizin gibi fütursuzca bizde öyle çocuk çıkmaz demem. Eşim de çok hoşlanmaz trans insanlardan, hep uyarırım sus kınama diye, ödüm kopar ama sizdeki bu cüret, hayret edilecek cinsten gerçekten!

Iptal etmemelisin işte..

O değil de uzun uzun yazıyolar sanki bir katili savunuyorlarda biz ona tepki gösterdik.. tövbest. Bizene dedik alt tarafı. Amaç belli yazan belli halbuki..

Bakın meral sizin bahsettiğiniz rahatsızlıklar bir yana günümüzde cinsellik objesi haline gelmiş transların hali başka bir yana..
İkisini aynı kefeye ben koymuyorum, siz koyuyor musunuz?
Rahatsızlık değil, sapıklık, sapmışlık beni irrite eden.
İrrite olurum da ne olur?
Hiç...
Sadece olurum, anlatabiliyor muyum?
Hiçbirine de öte git demem, demedim.
O mağazadaki davranışı da eleştirdim zaten.

Iptal etmemelisin işte..

O değil de uzun uzun yazıyolar sanki bir katili savunuyorlarda biz ona tepki gösterdik.. tövbest. Bizene dedik alt tarafı. Amaç belli yazan belli halbuki..
Bu konuyu açan üyeyi son anda farkettim, yoksa zahmet edip yorum yapmazdım.
O üye maksatlı biri..
Bunu hep yapıyor..

Bilmiyorum rabia. Banlanacam zaten uzun süre :)
Sonra yine bir gün eserse girerim, iptal olmuyorsa, ne diyeyim
Teşekkür ediyorum anlayışın için. Algılarını kapatmadığın için...

Ne olursa olsun bak yine aynı şeye gülebiliyoruz :)

Başka bi konuda da farklı konuda hemfikir olucaz belkide. Bu kadar dışlayan veya dışlanan bireyler olmaya gerek yok.. Saygı duymak zorundasınız zaten aynı fikirde olunmaz her zaman.

bu ülke ezberci sistemden çektiğini hiçbir şeyden çekmedi.
Ben seküler bir bireyim hanım, siz biz ayrımcı kafa dandik çevre ..bu klişelerle gelme , hemen ezberden yorum yapma o yüzden bana.biraz beynini çalıştır analiz et yazıştığın insanları.
senin farklı fikrin mi var? Buradan bakınca olay provokasyon başka bir şey değil.
Artık nasıl dandik bir kültürün varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…