Translar alışveriş yapamaz mı?

Sana bir haberim var. Sen kötü bir insansın. İnsanları sadece ruhu olduğu için, Allah yarattığı için sevmeyecek kadar kötüsün. Onların da iyi kalplisi, kötü kalplisi vardır, ancak sen normal cinsiyete sahip kötü bir insani o insanlarin iyisine yeglersin bu kesin.
Bırakın artık inşaatı yargılamayı, sevmeyin de ancak yargilamayin, dalga geçmeyin, lanetlemeyin. Herkes gunahiyla sevabıyla kendi hayatını yasasin

Ya daha biz kadınlar olarak birbirimizin düşüncesine saygı duymuyoruz trans bir bireye nasıl saygı duyacağız ne zaman bu tarz bir konu olsa hemen iki saf oluşturulur verip veriştirilir konunun çivisi çoktan çıkmış

Gerekliliğini size sormadım hanımefendi.
İptal edilmiyorsa girmem, iptal olmuş olur zaten. Ama bunu bana yetkililer anlatır, siz değil.

ben de bana sordunuz demedim zaten. abartmayın. yetki belgesi mi lazım konuşmak için.

Aa pelin!
Ben de nerde kaldı diyordum...
Hoşgeldin iyi insan.

aklın almıyor değil mi?
yaratılmış her canlıyı sevmeyi,
dini, dili, ırkı, cinsiyetinden bağımsız olarak insanları iyi ve kötü olarak değerlendirmeyi...
almaz senin gibilerin aklı,
siz kapısını işaretleyip adam yakmayı, kafa kesmeyi bilirsiniz.
mezhebini beğenmediklerinizi diri diri yakar, cinsiyetini beğenmediğinize lanet okur, şortunu beğenmediğinizi döversiniz.
oysa inandığınızı iddia ettiğiniz din, karıncayı bile incitme der...

Her insan,ama her insan, insan olduğu için insan onuruna yakışır şekilde muamele görmeyi hakeder, yapılanı kınıyorum, keşke bu tiplere özel bir salgın olsa da ölüp gitseler bizde insan gibi yaşasak, kadın erkek gay lezbiyen trans...tüm iyi insanlar...kriter sadece iyi insan olmak olsa

dünyada senin gibi kötüler olduğu için sayende insanlığımızla gurur duyuyoruz. iyi ki varsın

Gel de bir alnından öpeyim seni.
Biz hayvanları, doğayı, bizden olmayan, bizim gibi olmayan herkesi seviyoruz, mücadele ediyoruz.
Hayat nefret edenlerle değil sesini çıkartan, mağdurun yanında olan, her türlü renge ve canlıya saygı duyan ve onlar için mücadele edenler sayesinde güzel.

Ayy yazııık diyip arkasını dönen ama insanlık dersi veren, tecavüze, dayağa boyun eğen, göz yuman, birileri ne de olsa yardım eder diyip dönüp giden ama her yerde duyar kasan, sokağa çıkmış hakkını aramış ve almış insanların sayesinde edindiği hakları kullanıp yine de bu insanlarla dalga geçen, anarşist diyen insanlardan bıktım usandım artık.

Ama bu insanları da seviyorum. Sevmek zorundayım. Çünkü lanet etmek ve nefret etmek bir suçtur. İnsanlık suçudur!

daha yeni şort giydi diye uluorta dayak yedi gencecik kız,
bir kişi durup müdahale etmemiş,
toplumun son hali bu işte,
çok değil bundan 20 sene önce o adamı linç ederlerdi orda,
bir acayip ayrıştırıldık, bir kesim sadece kendinin, kendisi gibi olanın insanca yaşama hakkı olduğunu düşünüyor,
diğerleri alay konusu oluyor,
aman etsinler, iyi insan diye dalga geçilmeyi, kalbi kurumuş diye eleştirilmeye tercih ederim.

Bakıyorum da inanmadığın din hakkında ahkam kesiyorsun!
Ben dinimi senden mi öğrenicem pelin?
İnsanlığı, yaradılanı hoşgörmeyi... Senden mi?
Bırak bana laf yetiştirmeyi, sen iyi insan olmaya devam et. Bakalım dünya siz "iyilere" kalacak mı

Kitap kokusu bunu kastetmedi zaten o yüzden anlamamışsındır. Ayrıca tanrıcılık oynamak diye bişey yok laf salatası yapıyor bazıları.
Yaradan kulundan nefret etmez zaten , nefret ettiği birşeyi ayan beyan buyurduğu, yapmayın diyerek bağzı (!) davranışları kınadığı için arkadaş o cümleyi kurdu doğal olarak. Bende hemfikirim mesela. Ve ayrıca konuda geçen davranışı asla tasdik etmem bunun nesi samimi değil? Ben orda olsam kınamam kızmam karışmam bana mı hesap veriyo hayırdır yani ben kimim dmi? Çekmeyin lafı istediğiniz yere bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…