- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 41
-
- Konu Sahibi kalplerbirsedunyaguzel
Sana bir haberim var. Sen kötü bir insansın. İnsanları sadece ruhu olduğu için, Allah yarattığı için sevmeyecek kadar kötüsün. Onların da iyi kalplisi, kötü kalplisi vardır, ancak sen normal cinsiyete sahip kötü bir insani o insanlarin iyisine yeglersin bu kesin.Ben üstünüm mü dedim?
Lastik gibi çekmeyin lafları, işinize geldiği gibi değil mi?
Allahın lanet etttiği birşeyi savunmuyorum, şiddetle karşıyım, sevmiyorum. Bu yüzden Rabbim benden bunun hesabını sormayacaktır diyorum.
Bunun nesi zor bu kadar, neyi anlamadınız?
Din hoşgörüdür diye diye bu lgbtyi başımızın üstüne çıkaracak değiliz.
Toplum olarak ötekileştirmek yerine tedavi ettirmeye yönelik, kazanmaya yönelik şeyler yapılsa elbet daha iyi olurdu.
Ama artık bazı şeyleri de sessiz değil, sesli savunmak icab ediyor.
Yönelim, eğilim filan bana komik geliyor kusura bakmayacaksınız artık....
Şovumu özel mesajla yapmak istemedim.Show iste :-D
Gerekliliğini size sormadım hanımefendi.
İptal edilmiyorsa girmem, iptal olmuş olur zaten. Ama bunu bana yetkililer anlatır, siz değil.
Allah kendi yarattığı kulları hiç mi imtihan etmesin? Neden anlamak istemiyorsunuz?
Dünyada kötülükler olmasa iyilik kıymetli olur mu?
Aa pelin!dünyada senin gibi kötüler olduğu için sayende insanlığımızla gurur duyuyoruz. iyi ki varsın
Senin gitmeye niyetin yok benceAa pelin!
Ben de nerde kaldı diyordum...
Hoşgeldin iyi insan.
Üç güne sen de gelirsin diğerleri gibi nasıl olsa üyelere direk küfür edenler bile affediliyor. En az "Allah" kadar merhametliler@Mune beni banlama, üyeliğimi iptal et.
Çok sevinirim...
Aa pelin!
Ben de nerde kaldı diyordum...
Hoşgeldin iyi insan.
dünyada senin gibi kötüler olduğu için sayende insanlığımızla gurur duyuyoruz. iyi ki varsın
Gel de bir alnından öpeyim seni.
Biz hayvanları, doğayı, bizden olmayan, bizim gibi olmayan herkesi seviyoruz, mücadele ediyoruz.
Hayat nefret edenlerle değil sesini çıkartan, mağdurun yanında olan, her türlü renge ve canlıya saygı duyan ve onlar için mücadele edenler sayesinde güzel.
Ayy yazııık diyip arkasını dönen ama insanlık dersi veren, tecavüze, dayağa boyun eğen, göz yuman, birileri ne de olsa yardım eder diyip dönüp giden ama her yerde duyar kasan, sokağa çıkmış hakkını aramış ve almış insanların sayesinde edindiği hakları kullanıp yine de bu insanlarla dalga geçen, anarşist diyen insanlardan bıktım usandım artık.
Ama bu insanları da seviyorum. Sevmek zorundayım. Çünkü lanet etmek ve nefret etmek bir suçtur. İnsanlık suçudur!
Bakıyorum da inanmadığın din hakkında ahkam kesiyorsun!aklın almıyor değil mi?
yaratılmış her canlıyı sevmeyi,
dini, dili, ırkı, cinsiyetinden bağımsız olarak insanları iyi ve kötü olarak değerlendirmeyi...
almaz senin gibilerin aklı,
siz kapısını işaretleyip adam yakmayı, kafa kesmeyi bilirsiniz.
mezhebini beğenmediklerinizi diri diri yakar, cinsiyetini beğenmediğinize lanet okur, şortunu beğenmediğinizi döversiniz.
oysa inandığınızı iddia ettiğiniz din, karıncayı bile incitme der...
Ben inancsiz biriyim, ddolayisiyla senin bakis acindan bakamam ama mantiksal olarak dusununce Tanri kendi yarattigindan neden nefret etsin ki? Tanri onun yasamasina musaade buyurmus, kula bir sey dusmez; Tanricilik oynayanlari hicbir zaman anlamadim. Yanlis bir sey yazdiysam ozur diliyorum bu arada, senden ve tum inanc sahiplerinden.