- 21 Şubat 2017
- 114
- 193
-
- Konu Sahibi kalplerbirsedunyaguzel
Hayatta kimseye ilenmedim bundanda hep kaçınırım ama umarım en zor anında sana tek su verecek kişi bir trans kadın olur..Utanmalısın bence de..
Senin zihniyetinde olsam ben de utanırdım.
Baydınız cidden... Sussanız keşke
üff siz gitmemiş miydiniz yaUtanmalısın bence de..
Senin zihniyetinde olsam ben de utanırdım.
Baydınız cidden... Sussanız keşke
Kuran okumuş olsaydın Allah katında kimin değerli olduğunu kimin lanetlenmiş olduğunu bilme cürretine sahip olmazdın.
Konuşma tarzınızdan bile belli kültürünüz, hayata bakış açınız, insan sevginiz, yaşam sevinciniz..
Acıyorum sizin gibi insanlara, içinizi kötülük bürümüş, etrafınızdan göremediğiniz sevgiyi, saygıyı insanları irdeleyerek kafanıza göre hadsizce lanetleyerek atıyorsunuz.
Yazık valla bazen aldığım nefese utanıyorum..
Hayatta kimseye ilenmedim bundanda hep kaçınırım ama umarım en zor anında sana tek su verecek kişi bir trans kadın olur..
Ama o sana suyu verir merak etme, şahsen ben olsam vermem ama onlar İYİ İNSANLARDIR.
Korkma yani..
çok haklısınız. kadın olmuş bir erkeği aşağılayanların çoğu da yine kadın malesef. kadın olmak kötü bişeymiş gibi.Kadın iken erkek olan bi trans takım elbise almak için bi mağazaya gitse eminim hatta 'yemin ederim' kimse onu aşağılamazdı, kovmazdı, ayıplamazdı... Erkek olmuşsun sonuçta beee ERKEK... O temsili de olsa 20 cm'lik fark öyle önemli ki !!
Mesela 'bu ne yaa karı gibi' hakareti çağrıştırırken 'helal olsun be delikanlı kızsın' demek iltifattır..
Siz hiç erkek olmuş bir kadının kötü yola düştüğünü gördünüz mü ? Kadın transa ev yok, iş yok, eş yok, onun tek seçeneği hayat kadını olmak.. (Söz de tiksiniyoruz ama sevişmekten de geri kalmıyoruz!)
Rüzgar Erkoçlar erkek olur olmaz gidip bi fırında çalıştı.. Peki ya erkekken kadın olmuş olsaydı.. O fırında çalışabilir miydi.. Asla.. Her ama her konuda olduğu gibi bu konuda da toplumun iki yüzlü ahlak anlayışından muzdarip olan yine KADINLAR...
Allahım şu üslubunla o kadınları küçümsüyorsun ya bu nasıl bir ego yarabbim
Kınadığımı yaşarım yani he?
Hay sen çok yaşa!
ya hu sizene !!! karşındaki bir insan ve senin sınavın bu. yani insana nasıl davrandığın senin bir sınavın.kimsenin kimseye ahkam kesmeye hakkı yok. ne serefsizlere ürün satıyorlar kimler adam diye dolanıyor ortada.
öbür konuya gelince
çocugum trans olsun ister miyim asla
translığın günah olduğunu da biliyorum ama bu beni hiç mi hiç ilgilendirmez.
kendi görüşümü de kendime saklarım. allah yardımcısı olsun der geçerim. kimse büyük laflar etmesin .
Mune beni banlama, üyeliğimi iptal et.
Çok sevinirim...
Zaten uzun süredir girmiyordum, bugun girdim, neden girmediğimi hatırlamış oldum.
Bazı insanlar tahammül edilmez derecede, onlarla sağduyulu tartışmak mümkün olmuyor.
Siteye başka bir üyelikle üye olmayacağımı da garanti ediyorum.
Teşekkürler....
Konuda şikayetçi olunan şeyi tam olarak siz yapmıyor musunuz şu an? Gidip yüzüne tukurelim dememiş ki kadın. Kendi inancı gereği sevmiyor olabilir, şahsi fikridir, katılmak zorunda değilsiniz. Yapilan muamelenin de yanlış olduğunu söylemiş.
Mune beni banlama, üyeliğimi iptal et.
Çok sevinirim...
Zaten uzun süredir girmiyordum, bugun girdim, neden girmediğimi hatırlamış oldum.
Bazı insanlar tahammül edilmez derecede, onlarla sağduyulu tartışmak mümkün olmuyor.
Teşekkürler....
Sarumanın kılıcına döndü olayyoo ben kimseye allah seni lanetlemiş ben de lanetliyorum filan demiyorum.
Gitmenize sevindim,son olarak lütfen öz eleştiri yapın,hayat uzun gerçekten ihtiyacınız olacak,çok zorlanmayın diye söylüyorumMune beni banlama, üyeliğimi iptal et.
Çok sevinirim...
Teşekkürler....
Show iste :-Düyeliği iptale gerek yok. girmezsiniz olur biter.
Gerekliliğini size sormadım hanımefendi.üyeliği iptale gerek yok. girmezsiniz olur biter.