Translar alışveriş yapamaz mı?

Utanmalısın bence de..
Senin zihniyetinde olsam ben de utanırdım.

Baydınız cidden... Sussanız keşke
Hayatta kimseye ilenmedim bundanda hep kaçınırım ama umarım en zor anında sana tek su verecek kişi bir trans kadın olur..
Ama o sana suyu verir merak etme, şahsen ben olsam vermem ama onlar İYİ İNSANLARDIR.
Korkma yani..

Okuyup okuyup gülüyorum..
Sen benim iki lafımdan neleri tecrübe etmişsin vay bee!
Kültürüm, yaşam biçimim ooohoo, iyiymiş, karakter analizim çıktı, ne güzel!

Kadın iken erkek olan bi trans takım elbise almak için bi mağazaya gitse eminim hatta 'yemin ederim' kimse onu aşağılamazdı, kovmazdı, ayıplamazdı... Erkek olmuşsun sonuçta beee ERKEK... O temsili de olsa 20 cm'lik fark öyle önemli ki !!
Mesela 'bu ne yaa karı gibi' hakareti çağrıştırırken 'helal olsun be delikanlı kızsın' demek iltifattır..
Siz hiç erkek olmuş bir kadının kötü yola düştüğünü gördünüz mü ? Kadın transa ev yok, iş yok, eş yok, onun tek seçeneği hayat kadını olmak.. (Söz de tiksiniyoruz ama sevişmekten de geri kalmıyoruz!)
Rüzgar Erkoçlar erkek olur olmaz gidip bi fırında çalıştı.. Peki ya erkekken kadın olmuş olsaydı.. O fırında çalışabilir miydi.. Asla.. Her ama her konuda olduğu gibi bu konuda da toplumun iki yüzlü ahlak anlayışından muzdarip olan yine KADINLAR...

Herkese cinsiyetten önce insan olarak yaklaşılması konusuna tamamen
İnanıyorum fakat bikaç kere denk geldim biri kozmetik diğerinde kıyafet alışverişimdi kimsenin bişi dediği yoktu fakat okadar abartılı bağırarak konuşuyorlarki bu kişi kadında olsa erkekte rahatsız eder her iki durumda da ayrı kişilerdi ve birebir aynı bağrış çağrış ne oluyor diye ister istemez bakıyorsunuz aklıma bu durum geldi acaba abartı mı davrandılar yine diye düşündüm

çok haklısınız. kadın olmuş bir erkeği aşağılayanların çoğu da yine kadın malesef. kadın olmak kötü bişeymiş gibi.

Kınadığımı yaşarım yani he?
Hay sen çok yaşa!
Allahım şu üslubunla o kadınları küçümsüyorsun ya bu nasıl bir ego yarabbim
Benim tanıdığım bir iki trans arkadaşım var söyleyeyim istersen nezaket dersi almayı düşünürsen kıyak geçerim bak
Neyse, herkesin yaptığı gibi senle daha fazla muhatap olmayı kendime hakaret buluyor çekiliyorum, hayatta başarılar..

Yapılan muamele cidden çok çirkin,normal görmek veya görmemek herkesin tercihi kendine ama ne olursa olsun oraya giden o kişi de tıpkı benim gibi bir müşteri.
Doğruya doğru kimse çocuğunun bu şekilde olmasını istemez,şahsen çocuklarımdan biri tercihinin bu yönde olduğunu söylese gönül rahatlığı ile "love is love evladım napalım" diyemem çünkü bu kabullenmesi zor bir konu. Fakat bu kişilere karşı yapılan her türlü şiddeti kınıyorum.Aslında baya derin bir mevzu çünkü ortada çok soru işareti var ve bu konu kapanır.

Biraz boş vaktinizde okuyun
İnsanlar yaah bi dur trans oluyum demiyo
Bazı insanlar görünüş olarak kadın doğar ama erkek cinsel organı vardır yada tam tersi, bazısının hiç organı olmaz bi görüntü var kadın/erkek ama vajen penis yok
Bazısının görüntüsü cinsel organıda uyumludur ama o öyle hissetmez hissedemez yetiştirmekten çevreden kaynaklı değil eksiktir kimliği

Şimdi bunun neyi günah ? Takmışsınız bi günahta günah
Verilen aklı çalıştırın boş durmasın

Mune beni banlama, üyeliğimi iptal et.
Çok sevinirim...

Zaten uzun süredir girmiyordum, bugun girdim, neden girmediğimi hatırlamış oldum.

Bazı insanlar tahammül edilmez derecede, onlarla sağduyulu tartışmak mümkün olmuyor.
Siteye başka bir üyelikle üye olmayacağımı da garanti ediyorum.
Teşekkürler....

Şen ola düğün şen ola

yoo ben kimseye allah seni lanetlemiş ben de lanetliyorum filan demiyorum.

üyeliği iptale gerek yok. girmezsiniz olur biter.

Gitmenize sevindim,son olarak lütfen öz eleştiri yapın,hayat uzun gerçekten ihtiyacınız olacak,çok zorlanmayın diye söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…