Translar alışveriş yapamaz mı?

Ben üstünüm mü dedim?
Lastik gibi çekmeyin lafları, işinize geldiği gibi değil mi?
Allahın lanet etttiği birşeyi savunmuyorum, şiddetle karşıyım, sevmiyorum. Bu yüzden Rabbim benden bunun hesabını sormayacaktır diyorum.
Bunun nesi zor bu kadar, neyi anlamadınız?

Din hoşgörüdür diye diye bu lgbtyi başımızın üstüne çıkaracak değiliz.
Toplum olarak ötekileştirmek yerine tedavi ettirmeye yönelik, kazanmaya yönelik şeyler yapılsa elbet daha iyi olurdu.
Ama artık bazı şeyleri de sessiz değil, sesli savunmak icab ediyor.
Yönelim, eğilim filan bana komik geliyor kusura bakmayacaksınız artık....

Bazi insanlarin trans vs cinsel tercihi farkli olan insanlara bakis acisinin ilimli olmamasi kendi toplulumuzdan kaynaklaniyor. Baski baski nereye kadar. Bir yerden patliyor iste. Cinsellik bile öcu gibi gosteriliyor. Ben misal cok korkuyorum cinsellikten. Erkeklerden korkuyorum daha dogrusu. Ne malum belki boye boyle insanlar erkeklere degil de hemcinslerine ilgi duyuyor. Her gun su forumda yok oram kanadi, buram kanadi konulari okuyoruz. Boyle boyle erkekler aci veren pis yaratiklar gibi gelmeye basliyor. Lez olmazsam iyidir
korkutmayin insanlari ya , kim ne yapiyorsa yapsin. Mezara bir mi gircez sanki

Ben inancsiz biriyim, ddolayisiyla senin bakis acindan bakamam ama mantiksal olarak dusununce Tanri kendi yarattigindan neden nefret etsin ki? Tanri onun yasamasina musaade buyurmus, kula bir sey dusmez; Tanricilik oynayanlari hicbir zaman anlamadim. Yanlis bir sey yazdiysam ozur diliyorum bu arada, senden ve tum inanc sahiplerinden.

Allah kendi yarattığı kulları hiç mi imtihan etmesin? Neden anlamak istemiyorsunuz?
Dünyada kötülükler olmasa iyilik kıymetli olur mu?

bırakın yanımda alışveriş yapmasından rahatsız olmayı gittiğim güzellik merkezine bile gelenler var. kendi adıma hiç de rahatsız olmuyorum, kendi halinde kimseyi zararı olmayan bireyleri ötekileştirmek neden aklım almıyor.

Ben de diyorum ki nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? "Allah bana hesap sormaz ama LGBTİ'leri mahveder". Şimdi bu üstün olduğunu düşünmek değil de ne? Onlardan üstün, ayrı olduğunuzu, daha günahsız olduğunuzu düşünüyorsunuz işte. Komik gelecek bir şey de yok, bunlar yüzyıllardır var olan bilimsel gerçekler. 5 yaşında cinsel kimliği farklı bir çocuğun bile Allah katında lanetleneceğini düşünebilen sizin adınıza üzgünüm daha da bir şey yazmayacağım.

Yazmasan iyi edersin...
Çünkü anlamıyorsun, çünkü anlamak istemiyorsun.

Yav he he diyeyim bari!
Evet aynen, Allah beni sorgulamıcak diye düşünüyorum, hı hı aynen, ben üstünüm, hepiniz cehenneme ben cennete... Ben aynen böyle inanıyorum evet..

Hadi tamam, oldu şimdi anlaştık.

Yok önemli değil ben de seninle aynı fikirdeyim. Zaten inancım buradaki bazı kesime göre "gavur, dinsiz" olarak nitelendiriliyor. İnsanların tek sorunu empati kuramamaları, kendisinden farklı olan insandan nefret etmeleri.

Kendi adınıza ne düşünüyorsanız yazınız
Ama Allah şöyle der Allah böyle yapar diye konustunuz mu derim ki siz üstün kulmusunuz bu hakkı size kim verdi böyle konuşacak derim
Bide derim ki herşeye İslami bulaştırıp insanlara dinimizi kötü lanse etmeyin

Herkes kendi bildiğinden kendinden sorumludur kendi işinize bakın yahu

Herkes sizinle aynı sartda aynı kültürde aynı ortamda aynı inanista ve aynı sevapta günahta olmak zorunda değil bı edep bı had bilin

Gülmek nedir hiç anlam veremiyorum. Var böyle hadsizler yazık çok yazık. Hatta çok kilolu bayanlar gelince de kahkahalar atan satış görevlileri de gördüm. Herkes keşke insan olsa keşke sadece işini yapsa..

Yasayan her seyi savunuyoruz diye nedir bu dusmanlik?
Ve neden her seferinde "biz" yuruyup gidiyoruz? Bir defa da "siz" gidin? Degisiklik olur. Zira yeteri kadar siz biz diye boldunuz insanlari

Allah kendi yarattığı kulları hiç mi imtihan etmesin? Neden anlamak istemiyorsunuz?
Dünyada kötülükler olmasa iyilik kıymetli olur mu?
Hemfikir olmadiginiz herkesi hep boyle anlayissizlikla mi suclarsiniz siz? Imtihan kismi sizin inanciniza gore, sizinle ayni inanci paylasmak zorunda degilim. Zaten sizin bu durumu imtihan olarak gormeniz de kimsenin umru degil, burada herkesi bu kadar sinirlendiren sey belli bir zumreye yonelik yapistirdiginiz 'lanetli' etiketiydi.

Ah canım benim yazık, sakin ol.
Allahın lanetlediğini bilmem için insan olmam, Kuran okumuş olmam yeterli. Başka meziyet gerekmiyor.
Kuran okumuş olsaydın Allah katında kimin değerli olduğunu kimin lanetlenmiş olduğunu bilme cürretine sahip olmazdın.
Konuşma tarzınızdan bile belli kültürünüz, hayata bakış açınız, insan sevginiz, yaşam sevinciniz..
Acıyorum sizin gibi insanlara, içinizi kötülük bürümüş, etrafınızdan göremediğiniz sevgiyi, saygıyı insanları irdeleyerek kafanıza göre hadsizce lanetleyerek atıyorsunuz.
Yazık valla bazen aldığım nefese utanıyorum..

Konuda şikayetçi olunan şeyi tam olarak siz yapmıyor musunuz şu an? Gidip yüzüne tukurelim dememiş ki kadın. Kendi inancı gereği sevmiyor olabilir, şahsi fikridir, katılmak zorunda değilsiniz. Yapilan muamelenin de yanlış olduğunu söylemiş.

Doğrusu yapılan muamele çirkin olmuş.
Ama beni ilgilendirmez.
Ben Allahın da lanetlediği o insanlara lanet eden biriyim zaten.

Yine de o şekilde davranılmasa iyiymiş.
Bir erkeğin kendini kadın gibi hissetmesi ya da bir kadının kendini erkek gibi hissetmesi kendi tercihi değildir. O bedenin kararı, emri bu yöndedir. Ben bunun günah olduğunu düşünmüyorum. Günah olan yönelimi öyle olmadığı halde sadece fantazi ve cinsel yozlaşma sebebiyle sapkın davranışların toplumca yaygınlaşıp benimsenmesidir. Oğlancılık gibi...dinimiz bunları yasaklar. Bir kadın veya erkek kendine ait olmayan bir bedende doğmuş diye o bedene hapsolmak zorunda olması daha günahtır. Kimseyi hissetmediği bir şeyi yaşamaya zorlayamayız.

Utanmalısın bence de..
Senin zihniyetinde olsam ben de utanırdım.

Baydınız cidden... Sussanız keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…