Translar alışveriş yapamaz mı?

Ayni muameleyi tecavuzculere , pedofilcilere , hirsizlara bekliyoruz. Kimin kime gucu yeterse. Kimse ahlaktan bahsetmesin.
'Kişisel algılamayın, gay çalışanlarımız var, kişisel bir konu değil, müşteriler rahatsız oluyor'

Su kisim da ayri bir ironik.

Bülent Ersoy gitse aynısını yapacaklar miydi acaba ? En çok bunu merak ettim....
Terbiyesizler.
Ohoo Bülent Ersoy gitse mağazayı kapatıp, diğer müşterileri kovarladı bu kez.
İki yüzlü insanlar..
Müşterilerin rahatsız olduğu da yalan bence, çalışanların işgüzarlığı.

Noldu rahatsız mı oldun?

rahatsız etmek için özel çaba sarf etmeseydin daha hayırlı olurdu.

bu forumda yakın zamanda trans olduğunu düşünen bir kişi konu açmıştı laf söylemeyen kalmamıştı.
kimse temiz değil. ve kimse kirli parmaklarını birilerine sallama hakkına sahip değil.
herkes kendi hayatından sorumludur. Allah lanetledi ise kendi yarattığı kulu lanetler kulu kula kırdırmaz. kimsenin de böyle bir hakkı yok.
Mune bu konu yine saygısız noktalar doğru gidecek belli ki. rica etsem ilgilenir misin.

Doğrusu yapılan muamele çirkin olmuş.
Ama beni ilgilendirmez.
Ben Allahın da lanetlediği o insanlara lanet eden biriyim zaten.

Yine de o şekilde davranılmasa iyiymiş.
[/QUOTE]

Hem lanet ediyorsunuz hem de yapılan davranış doğru değil diyorsunuz,hiç samimi değilsiniz.

Beni ilgilendirmez kim isterse yapar. Yalnız Ankara Kızılay'da çok oluyor trans bireyler alışverişte 3 tane denk geldim 3 ünde de çok büyük kavga çıktı. Yan baktın düz baktın sebebiyle trans kadın ikisinde alışveriş yapan kadınları birinde de görevli adamı tartakladı. O günden beri psikolojik heralde çekiniyorım çok. Mağazaya girdiklerinde çıkıyorum. Ama ben çıkıyorum onları göndertmiyorum

Ama beni ilgilendirmez.

Yapılan muamele çirkin ama lanet etmek daha güzel öyle mi? Ne farkınız var?

Bu aralar ben trans bireylik, cinsel kimlik vs. araştırması yapıyorum ve bu konular tesadüfen çoğaldı.

Önce insanların şunu anlaması lazım.
Hiç bir insan böyle zorlu bir hayatı seçmez. Başkasının bedeninde yaşamak, hor görülmek, dışlanmak istemez. Bunu hastalık veya bozukluk olarak adlandırmak da zaten cahilliğin dik alası.Solak olmak gibi bir durum bu. Doğal bir durum. Yüksek bir oran genetik, kaçıncı çocuk olduğun ve hormonlar...

Hem bu insanların bir sütyen alması dahi batıyorsa, otobüse binemiyor, yürüyemiyor, konuşamıyor, temsil edilemiyorsa, iş verilmiyor, aşağılanıyorsa bu insanlar nasıl yaşayacak? Ne yiyecek ne içecek? Tek seçenekleri sex işçiliği.. Talep var ki bu işi yapıyorlar.

Yani anlayacağınız gündüz bu bireyleri mağazadan kovanlar, arabadan atan, joplayan, sürükleyen insanlar geceleri bu insanlarla beraber olmak için sıraya giriyor.

Zaten zor hayatı olan bu insanlara lütfen saygılı ve merhametli olun. Kendinizi yalnızca bir günlüğüne istemediğiniz halde bir erkek bedeninde düşünün. Nasıl hissedersiniz... Bir de bu insanları düşünün. Elinizi vicdanınıza koyun.

Bütün trans bireyleri ve LGBT+ bireyleri çok seviyorum. Sizden olmayanları sevmek çok önemli. Deneyin bi.

Öff, daha kaynana teröründen kurtulup hayatını değiştiremeyen insanlar kalkıp da kendini kabul edip, toplumu karşısına alarak cinsiyet değiştiren insanlara neler söylüyor. Acaba dünya bir gün ön yargısız, ılımlı, saygılı bireylerden oluşacak mı? Yoksa hep böyle kin, nefret, kendinden olmayanı aşağılama, hazımsızlık mı hüküm sürecek? Çok ayıp etmişler, umarım karşılığını görürler.

Ayrıca iki gündür forumdan yıldım yemin ederim.

mesele trans olması falan değil,
bizim insanımızın ciddi çoğunluğu kendisi gibi olmayan/düşünmeyen/yaşamayan her şeyden ölesiye nefret ediyor.
mini etekliden, ateistten, transtan, siyahiden, hayvan sevenden/sevmeyenden, solcudan, komunistten, köylüden, entelektüelden.... kendisi neyse ona benzemeyenden yani... tahammülümüz yok...

Ama beni ilgilendirmez.

Aynı fikirdeyim bende.
Tabiki durumu kınıyorum bizene sonuçta beni ilgilendirmez ..

Işte bundan nefret ediyorum insanların birbirine saygısı yok...
Kapaliya yobaz ,açığa dinsiz muamelesi insanların kendi hayatı rahat bırakın tercih onundur bize düşen saygı duymak
Kişiye kendini kötü hissettirecek davranış ve imalardan uzak durmak. insan olmak bu bence o insanların bize davranışı nasılsa bizde öyle olmalıyız
Bende kapalı Bi bayanım alışveriş yaptığım yerde trans Bi birey vardı geldi bebeğimi sevdi hiç karismadim gülümsedim Bi iki kelimede ben ettim ne farkı varki bizlerden
Gunahsa ona günah hesabını vereceği yer belli biz insanlara değil!!!

Çok ayıp, gerçekten olay böyle gerçekleşmişse çok ayıp etmişler, o insan değil mi, neden böyle bir muamele. Birde düzgün, güzel bir mağaza olacak güya
Bizim burda , lokal bir ayakkabıcıya iki tane trans birey geldi, kimse tuhaf karşılamadı, ayakkabıcı özellikle ilgilendi istediği ayakkabıları verdi vs. Olması gereken de budur, onlarda insan sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…