Translar alışveriş yapamaz mı?

Doğrusu yapılan muamele çirkin olmuş.
Ama beni ilgilendirmez.
Ben Allahın da lanetlediği o insanlara lanet eden biriyim zaten.

Yine de o şekilde davranılmasa iyiymiş.
Kitap kokusu sen Allah değilsin farkındaysan,o yüzden saçma sapan yorumlar yapma hakkına sahip değilsin..Hiçbir insan onların neler yaşadığını neler hissettiğini bilemez.Her konuyu da dinle bağdaştırmayın lütfen...Din insanların hoşgörülü olmasını emretmiştir..Bu hayatta kınadığın şeyleri yaşamadan ölmeyeceğini de biliyorsundur inşallah...

Konuya gelecek olursak da çok iğrenç bir davranış olmuş...Kimseye zararları olmadığı sürece herkes istediği gibi yaşayabilir,istediğini alır,istediğini giyer..LGBT bireyleri toplumdan uzaklaştırmak yerine onları topluma kazandırmak gerektiğine inanmaktayım...

Ama beni ilgilendirmez.

Sen kimsin ki Allah'ın kimi lanetlediğini biliyorsun?
Bu nasıl bir ego sizdeki, siz kimsiniz, nesiniz?
Sadece bir kul'uz biz başka hiçbir şey değil!
Madem çok biliyorsunuz, YARADILANI SEVİN YARADANDAN ÖTÜRÜ!

Ay zıplattınız beni sinirden yahu,tövbe tövbe..

Ama beni ilgilendirmez.

Allah hiç bir kuluna benim lanetlediğimi sen de lanetle diye buyurmaz...
Nefret kalbi köreltir..
Bir günah varsa, hesabını vereceği yer belli..
Boşverin siz onları da sevin.. Merak etmeyin Allah size 'niye onu sevdin' diye hesap sormaz..
Bu insanların bana zararı ne diye düşünün mesela..
Kitap kokusunu ben de çok severim, ama sadece koklamayın olur mu ? Okuyun..

Ama beni ilgilendirmez.

Allah kendi yarattığına lanet etmez. Bunun hastalık olmadığı kanıtlandı. Doğuştan, ana rahminden oluşan br durum bu.
Sizin etrafınızda görmüyor olmanız bu insanların olmadığı anlamına gelmez, bu insanların siz tarafından baskılandığı anlamına gelir. Toplumun %10 luk kısmı bu orana tekabul eder.

LGBT+ bireyler tarihin en başından beri vardı. Yalnızca saklanıyorlardı. Bir çok dahinin, din adamının, hocanın, kanaat önderinin LGBT+ birey olduğu zaten biliniyor kanıtlarıyla. Yalnızca toplumu ayrıştırmak ve nefret tohumları ekmek isteyenler yüzünden bangır bangır her yerde, her kitapta, her tv de göremiyorsunuz o kadar. E araştırmayı da bilmediğinizden duyduklarınızla kalıyorsunuz. Medya ve siyaset sizi nasıl yönlendirirse o.

Ama sormuyorsunuz hangi insan bu kadar kötü bir hayat yaşamak ister? Umarım başınıza gelmez. Evladınızdan yakınlarınızdan çıkmaz. Hoş siz aile meclisi toplayıp karar verirsiniz belki ölümüne... Ne de olsa lanet ettiniz.

Ah canım benim yazık, sakin ol.
Allahın lanetlediğini bilmem için insan olmam, Kuran okumuş olmam yeterli. Başka meziyet gerekmiyor.

Iclerinden lanetlesinler diye dusunuyor uye sanirim.

Yazık. Tercih değil yönelim diye boşuna bir taraflarımızı yırtıyoruz. Ben inançlı biriyim. 5 yaşında bir çocuk cinsel yöneliminin başka olduğunu ya da cinsel kimliğinin başka olduğunu hissediyorsa bu tercih olamaz, fallik dönemden itibaren ne olduğunu bilmesi doğuştan gelen bir "yönelim" olabilir. Yani Rab böyle yaratmış demektir. Rabbin kendi yarattığını lanetleyeceğine yönelik bir inancım yok ancak insanlarımız her konuda fikir sahibi oldukları gibi bu konuda da üstün fetvalarını sunuyorlar. Hadi diyelim lanetliyor, bunun yargılaması zannediyorum başkasına düşmüyordur. Gerçekten yaratılanı Yaradandan ötürü sevseler keşke de lafta kalmasa.

Yuh be !! Hem de böylesine marka olmuş bir mağazada böyle seviyesizlik yaşanması çok ayıp. Üstelik müşteri neden rahatsız olacakmış ki. Çok saçma!!! Mağaza, hanım efendiye iyi bir tazminat ödemeli. Gülmek ne oluyor ya.. bu kadar dünyadan kopuk çalışanları neden bulmuş bu mağaza.

Yürüyün işinize gidin lgbt savunucuları.
Lanet ediyorum var mı diyeceğiniz?
Size ne?
Kötü olan herşeyi lanetlerim, sevmem. Kime soracaktım, size mi?

Kaldıki yapılan muameleyi çirkin bulduğumu da söylemişim değil mi?
Anlayışınızı biraz da bize harcayın, özgür kadınlar!!!
Bugüne kadar hiçbir insana gidip de "var yaaa ben sana lanet ediyorum canıııım" demedim, siz dertlenmeyin.
Kimsenin kalbini kırmaya yeltenmedim direkt. İçten içe beslediğim hissin hesabını da size değil Allaha veririm.
Ki, yüce yaratıcı bana bu konuda hesap sormayacaktır, çok şükür.

Hadi şimdi susun, alıtnı yapmayın da sessizce banlanayım.
Hadsizler!

Sana hesap sormuyor ama LGBTİ bireylerini lanetliyor ne güzel. Sana olan hoşgörü onlara da var çünkü hepimiz insanız, birer kuluz. Onları lanetlemek de yargılamak da kimsenin haddi değil. İki laf gelince herkesi hadsiz ilan ettiniz, sizin yaptığınız farklı bir şey mi? Sadece soruyorum, kendinize beklediğiniz hoşgörüyü başkalarına gösterirken neden tahammülsüzsünüz? Allah katında size üstün olduğunuzu düşündürten şey nedir?

Kerimcan durmaz trans mı ya? değil yanlış biliyorsunuz kizlar
Kişisel olarak tanıştığım biri gördüğüm kadarıyla çok tatlı bı insan kimseye zararı yok kendi halinde

Ne ilginc seyler yazanlar var. Bizim bir ortamiz yok gercekten, ya tam nefret ediyoruz ya da iyice cilkini cikariyoruz. Ben butun LGBT'leri sevmiyorum, tipki butun heteroseksuelleri sevmedigim gibi. Tipki biz heteroseksueller gibi 'normal' hayatlar surmeleri gerektigini sonuna kadar savunuyorum, istedikleri gibi iliskilerini ozgurce yasayabilmeli ve bizler gibi is sahibi olabilmeliler. Zaten onlarin istedigi de bu, ozel davranilmak istemiyorlar. Bu arada gayler kendilerini 'cok tatli' bulan hetero kadinlarla asiri kafa buluyor; dogrusu ben de guluyorum coguna :-D

Tövbe est.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…