Translar alışveriş yapamaz mı?

Doğrusu yapılan muamele çirkin olmuş.
Ama beni ilgilendirmez.
Ben Allahın da lanetlediği o insanlara lanet eden biriyim zaten.

Yine de o şekilde davranılmasa iyiymiş.
Kitap kokusu sen Allah değilsin farkındaysan,o yüzden saçma sapan yorumlar yapma hakkına sahip değilsin..Hiçbir insan onların neler yaşadığını neler hissettiğini bilemez.Her konuyu da dinle bağdaştırmayın lütfen...Din insanların hoşgörülü olmasını emretmiştir..Bu hayatta kınadığın şeyleri yaşamadan ölmeyeceğini de biliyorsundur inşallah...

Konuya gelecek olursak da çok iğrenç bir davranış olmuş...Kimseye zararları olmadığı sürece herkes istediği gibi yaşayabilir,istediğini alır,istediğini giyer..LGBT bireyleri toplumdan uzaklaştırmak yerine onları topluma kazandırmak gerektiğine inanmaktayım...

Ama beni ilgilendirmez.

Sen kimsin ki Allah'ın kimi lanetlediğini biliyorsun?
Bu nasıl bir ego sizdeki, siz kimsiniz, nesiniz?
Sadece bir kul'uz biz başka hiçbir şey değil!
Madem çok biliyorsunuz, YARADILANI SEVİN YARADANDAN ÖTÜRÜ!

Ay zıplattınız beni sinirden yahu,tövbe tövbe.. :KK62:

Ama beni ilgilendirmez.

Allah hiç bir kuluna benim lanetlediğimi sen de lanetle diye buyurmaz...
Nefret kalbi köreltir..
Bir günah varsa, hesabını vereceği yer belli..
Boşverin siz onları da sevin.. Merak etmeyin Allah size 'niye onu sevdin' diye hesap sormaz..
Bu insanların bana zararı ne diye düşünün mesela..
Kitap kokusunu ben de çok severim, ama sadece koklamayın olur mu ? Okuyun..

Ama beni ilgilendirmez.

Allah kendi yarattığına lanet etmez. Bunun hastalık olmadığı kanıtlandı. Doğuştan, ana rahminden oluşan br durum bu.
Sizin etrafınızda görmüyor olmanız bu insanların olmadığı anlamına gelmez, bu insanların siz tarafından baskılandığı anlamına gelir. Toplumun %10 luk kısmı bu orana tekabul eder.

LGBT+ bireyler tarihin en başından beri vardı. Yalnızca saklanıyorlardı. Bir çok dahinin, din adamının, hocanın, kanaat önderinin LGBT+ birey olduğu zaten biliniyor kanıtlarıyla. Yalnızca toplumu ayrıştırmak ve nefret tohumları ekmek isteyenler yüzünden bangır bangır her yerde, her kitapta, her tv de göremiyorsunuz o kadar. E araştırmayı da bilmediğinizden duyduklarınızla kalıyorsunuz. Medya ve siyaset sizi nasıl yönlendirirse o.

Ama sormuyorsunuz hangi insan bu kadar kötü bir hayat yaşamak ister? Umarım başınıza gelmez. Evladınızdan yakınlarınızdan çıkmaz. Hoş siz aile meclisi toplayıp karar verirsiniz belki ölümüne... Ne de olsa lanet ettiniz.

Sen kimsin ki Allah'ın kimi lanetlediğini biliyorsun?
Bu nasıl bir ego sizdeki, siz kimsiniz, nesiniz?
Sadece bir kul'uz biz başka hiçbir şey değil!
Madem çok biliyorsunuz, YARADILANI SEVİN YARADANDAN ÖTÜRÜ!

Ay zıplattınız beni sinirden yahu,tövbe tövbe.. :KK62:
Ah canım benim yazık, sakin ol.
Allahın lanetlediğini bilmem için insan olmam, Kuran okumuş olmam yeterli. Başka meziyet gerekmiyor.

Iclerinden lanetlesinler diye dusunuyor uye sanirim.

Yazık. Tercih değil yönelim diye boşuna bir taraflarımızı yırtıyoruz. Ben inançlı biriyim. 5 yaşında bir çocuk cinsel yöneliminin başka olduğunu ya da cinsel kimliğinin başka olduğunu hissediyorsa bu tercih olamaz, fallik dönemden itibaren ne olduğunu bilmesi doğuştan gelen bir "yönelim" olabilir. Yani Rab böyle yaratmış demektir. Rabbin kendi yarattığını lanetleyeceğine yönelik bir inancım yok ancak insanlarımız her konuda fikir sahibi oldukları gibi bu konuda da üstün fetvalarını sunuyorlar. Hadi diyelim lanetliyor, bunun yargılaması zannediyorum başkasına düşmüyordur. Gerçekten yaratılanı Yaradandan ötürü sevseler keşke de lafta kalmasa.

Bugün gördüğüm bir haber biraz sıkıntı yarattı bende hani daha önce benzer olaylara da şahit oldum mesela tuvaletlerde sorun olduğunu gördüm mağazalarda kıyafette sorun gördüm ama böyle birini sadece trans diye mağazadan kovmak bana çok anlamsız geldi.

ben rahatsız olmam böyle bir durumdan.
neden olayım ki?

siz neden rahatsız olursunuz bir mağazada mesela.
yanınıza trans geldi ne olacak?
senin sütyenden o da alıyor. kadın sonuçta.

kadına zorla beyefendi denmesi de komiğime gitti yalnız :KK70: :KK70:
o da kadın yani anlamak lazım..

olay şu:
---

İstanbul Zorlu Center'daki Victoria’s Secret mağazası, “müşteriler rahatsız oluyor” diyerek trans müşterisinin alışveriş yapmasını engelledi. Gülşen Afife, 28 Haziran tarihinde sütyen almak için Zorlu Center Victoria’s Secret mağazına gitti. Satış danışmanıyla uygun ürünü bulduktan sonra, denemek için kabinlere yöneldi ancak kabin görevlisi kahkahalar atarak mağaza müdürünü çağırdı. Mağaza müdürleri ise Gülşen Afife’ye “müşteriler rahatsız oluyor, deneme kabinine giremezsin” yanıtını verdi.

“Kabin görevlisi kahkahalarla mağaza yöneticilerini çağırdı”
Gülşen Afife maruz kaldığı transfobik ve ayrımcı uygulamayı şöyle anlattı:

“Dün (28 Haziran) saat 5 sularında, ihtiyacım olan sutyeni almak için Zorlu Center Victoria’s Secret mağazasına gittim. Satış danışmanıyla uygun ürünü bulduktan sonra, denemek için kabinlere gittim. Mağazanın kabinlerini kullananlar bilirler, ortada bir koltuk vardır ve her kabin bir oda gibi tasarlanmıştır. Odaya ürün desteği sağlayan bir çalışanla girersiniz ve denemelerinizde yardımcı olur. Kimsenin sizi görmesine imkân yoktur.

Deneme alanına girdiğimde, görevliye ürün demek istediğimi ve sırada olduğumu belirttim. Kendisi artan kahkahalarla dışarı çıktı ve yaklaşık iki dakika sonra mağaza yöneticisi olduğunu iddia eden iki tane kadın geldi. Bu esnada boşalan oda kabinlere her hangi bir ürün desteği sağlayan çalışan olmadığı için giremedim.

“Beyefendi lütfen yapmayın”
Gelen iki kadından biri ‘maalesef burada deneyemezsiniz, buna izin veremeyiz’ dedi. ‘Neden’ diye sorduğumda burada kadınların denediğini ve daha önce buna izin vermediklerini’ söyledi. ‘Ben kadınım’ dedim ancak ‘beyefendi lütfen yapmayın’ diye yanıt verdiler.

“Müşteriler rahatsız”
‘Bu söylediğiniz şey şirket kurallarından biri mi?' dedim. ‘Şu elimdeki sütyenin tasarımcısından ütücüsüne kadar bir sürü LGBTİ çalıştıran uluslararası bir firmanın böyle bir kararı olmayacağını’ söyledim. ‘Bizim çok fazla gey çalışanımız var ama burada denemenizden müşteriler rahatsız oluyor, bildirim aldık’ dedi.

‘Onlar müşteriyse, ben neyim? Kapalı odalarda, kim neysen rahatsız oluyor? Ortak bekleme alanından mı? Buradan bakarsak mağazaya trans kadınların ve geylerin girmesine müsaade etmemeniz gerekiyor o zaman’ dedim. 'Kişisel algılamayın, gay çalışanlarımız var, kişisel bir konu değil, müşteriler rahatsız oluyor' diye tekrar edince, konuyu uzatmak istemeyerek, sürecimin başında bir trans kadın olarak ‘yaptıklarının nefret suçu olduğunu, ayrımcılık olduğunu’ belirterek ve kabinde ki diğer kadınlardan destek bularak mağazadan ayrılmak zorunda kaldım."

İstanbul Zorlu Center'daki Victoria’s Secret mağazası’nda transfobik uygulamaya maruz kalan Gülşen Afife, yaşadığı ayrımcılıktan ötürü hukuki süreci başlatacağını ifade etti.
Yuh be !! Hem de böylesine marka olmuş bir mağazada böyle seviyesizlik yaşanması çok ayıp. Üstelik müşteri neden rahatsız olacakmış ki. Çok saçma!!! Mağaza, hanım efendiye iyi bir tazminat ödemeli. Gülmek ne oluyor ya..:KK43: bu kadar dünyadan kopuk çalışanları neden bulmuş bu mağaza.

Yürüyün işinize gidin lgbt savunucuları.
Lanet ediyorum var mı diyeceğiniz?
Size ne?
Kötü olan herşeyi lanetlerim, sevmem. Kime soracaktım, size mi?

Kaldıki yapılan muameleyi çirkin bulduğumu da söylemişim değil mi?
Anlayışınızı biraz da bize harcayın, özgür kadınlar!!!
Bugüne kadar hiçbir insana gidip de "var yaaa ben sana lanet ediyorum canıııım" demedim, siz dertlenmeyin.
Kimsenin kalbini kırmaya yeltenmedim direkt. İçten içe beslediğim hissin hesabını da size değil Allaha veririm.
Ki, yüce yaratıcı bana bu konuda hesap sormayacaktır, çok şükür.

Hadi şimdi susun, alıtnı yapmayın da sessizce banlanayım.
Hadsizler!

Size ne?

Bugüne kadar hiçbir insana gidip de "var yaaa ben sana lanet ediyorum canıııım" demedim, siz dertlenmeyin.
Kimsenin kalbini kırmaya yeltenmedim direkt. İçten içe beslediğim hissin hesabını da size değil Allaha veririm.

Hadi şimdi susun, alıtnı yapmayın da ağız tadıyla banlanayım.
Hadsizler!

Sana hesap sormuyor ama LGBTİ bireylerini lanetliyor ne güzel. Sana olan hoşgörü onlara da var çünkü hepimiz insanız, birer kuluz. Onları lanetlemek de yargılamak da kimsenin haddi değil. İki laf gelince herkesi hadsiz ilan ettiniz, sizin yaptığınız farklı bir şey mi? Sadece soruyorum, kendinize beklediğiniz hoşgörüyü başkalarına gösterirken neden tahammülsüzsünüz? Allah katında size üstün olduğunuzu düşündürten şey nedir?

Kerimcan durmaz trans mı ya? değil yanlış biliyorsunuz kizlar
Kişisel olarak tanıştığım biri gördüğüm kadarıyla çok tatlı bı insan kimseye zararı yok kendi halinde

Ne ilginc seyler yazanlar var. Bizim bir ortamiz yok gercekten, ya tam nefret ediyoruz ya da iyice cilkini cikariyoruz. Ben butun LGBT'leri sevmiyorum, tipki butun heteroseksuelleri sevmedigim gibi. Tipki biz heteroseksueller gibi 'normal' hayatlar surmeleri gerektigini sonuna kadar savunuyorum, istedikleri gibi iliskilerini ozgurce yasayabilmeli ve bizler gibi is sahibi olabilmeliler. Zaten onlarin istedigi de bu, ozel davranilmak istemiyorlar. Bu arada gayler kendilerini 'cok tatli' bulan hetero kadinlarla asiri kafa buluyor; dogrusu ben de guluyorum coguna :-D

Size ne?

Hadi şimdi susun, alıtnı yapmayın da sessizce banlanayım.
Hadsizler!
Tövbe est.

X