- 7 Temmuz 2018
- 67
- 44
- 8
- Konu Sahibi Hayatimdakimucizeler
-
Ekmeği ve tatlıyı kesmelisin peynirinde çok tüketme mayalı ve bedeni yoruyorBunlar çok kıymetli bilgiler.Mesela ben son dönem çok kilo aldım.Şansı çok düşürdüğüne inanıyorum.İnanıp irade göstermeden çok zor bu işler.
Günaydın kızlar 12.gun sabah bulantisinin sözü çok az arttı dün akşam sandım oldu gaz sancısı gibi yediklerimden mi acaba
Güzel haberlerini bekliyoruz InşALLAH değerini de yazar misinGünaydın, benim de bugün 12.gün aynı şeyler bende de var dün akşamdan mide bulantısı başladı karnımda hep gaz sancısı var bugün kan vermeye gideceğim
Güzel haberlerini bekliyoruz InşALLAH değerini de yazar misin
Güzel haberlerini bekliyoruz InşALLAH değerini de yazar misin
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahSonuç geldi 1228, iki gün sonra tekrarını istediler
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Evet şuan aynı evrelerden geçen biri olarak çok büyük stresAmin inşallah yükselir insan stres yapıyor
Süper çoğul gebelik sanırım değil miSonuç geldi 1228, iki gün sonra tekrarını istediler
Süper çoğul gebelik sanırım değil mi
Hangisinde huzurlu mutlu sağlıklı olacaksanız o olsun InşALLAHİki embriyo transfer edilmişti iki hafta sonra çağırdılar ozaman belli olur sanırım
Çok sevindim gözün aydın ikiz olabilir miymiş ne dedi doktorMerhaba kızlar bugün testi tekrarladım çok şükür iki katına çıkmışdarısı isteyenlerin başına inşallah
Çok sevindim gözün aydın ikiz olabilir miymiş ne dedi doktor
Çok sevindim gözün aydın ikiz olabilir miymiş ne dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?