- Konu Sahibi Hayatimdakimucizeler
-
8.günü kan (31)vermiştim birde 11.gun verdim (121) değerlerin iyi dedi 15 gün sonta görüşeceğiz bu arada biz kaç haftalık oluyoruz karın ultrasondan keseyi görebiliyor mu gittiğimizde
InşALLAHSon adet tarihime göre şu an 5haftalık gidene kadar 7 olmuş olacak ozaman kese ve kalp atışlarını duyabilirsiniz diye okudum kısmetse yani inşallah
Bende 12 temmuzda transfer oldum ama hiç bi belirti yok üzülmemmi gerekiyor bilmiyorum kafam karışıkKızlar birkaç gündür sol ayağım çok sızlıyor belim ağrıyor sizdede oldu mu
Bende 12 temmuzda transfer oldum ama hiç bi belirti yok üzülmemmi gerekiyor bilmiyorum kafam karışık
Kızlar birkaç gündür sol ayağım çok sızlıyor belim ağrıyor sizdede oldu mu
ınşallah sonucum sizin gibi olur son embriyo olunca biraz tedirgin oluyo insan aynı süreci yaşamak zor geliyo biraz içim rahatladı çok teşekkür ederimHiç kendini üzüp strese girme bende de hiç belirti yoktu, sonuç pozitif düşünmemeye çalış
Benimde 16 temmuzda transferim oldu bekliyorum
Doktora ne zaman gideceksinSon adet tarihime göre şu an 5haftalık gidene kadar 7 olmuş olacak ozaman kese ve kalp atışlarını duyabilirsiniz diye okudum kısmetse yani inşallah
Doktora ne zaman gideceksin
Bende pazartesi gideceğim dua edelim birbirimize ALLAH im iyi haberler almayı nasip etsin çıkınca yazarsan sevinirim kilo aldın mı 2.5 kilo aldımPazartesi günü gideceğim sen gittin mi
Bende pazartesi gideceğim dua edelim birbirimize ALLAH im iyi haberler almayı nasip etsin çıkınca yazarsan sevinirim kilo aldın mı 2.5 kilo aldım
Transferden kaç gün sonra duydunuz acaba Sizin adınıza çok sevindim rabbim kucağınıza almayı nasipti etsinCanım ben döndüm doktordan şimdi çok şükür kalp atışını duyduk bende 1.5kilo almışım :)
Ben akşam üstü gittim daha haftaya bana dinleyecekmiş ben attığını gördüm dedi daha çok küçükmüş 4mm 6+1 dedi senin de aynı miCanım ben döndüm doktordan şimdi çok şükür kalp atışını duyduk bende 1.5kilo almışım :)
Canim senin betahcg çok yüksekti ikiz miTransferden kaç gün sonra duydunuz acaba Sizin adınıza çok sevindim rabbim kucağınıza almayı nasipti etsin
Hayır ben hiç değer yazmadım bence karıştırıyorsunCanim senin betahcg çok yüksekti ikiz mi
Pardon sana yanlislikla yazmışımHayır ben hiç değer yazmadım bence karıştırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?