- Konu Sahibi Hayatimdakimucizeler
-
Çok dua edicem size.İnşallah güzel haberinizi bekliyorum.İçime doğuyor mutlu haberle geleceksiniz.Merhaba arkadaşlar 4.tup bebek denemem bugün 8.günüm ara ara kasıklarda batma var akşamları ateş basması oluyor. idrar testi yaptım bugün negatif çıktı bu şekilde olup 12.gun sonuç gebe olan var mi çok heyecanlı ve gerginim cevaplarinizi bekliyorum sevgiler
Çok teşekkür ederimm amin InşALLAHÇok dua edicem size.İnşallah güzel haberinizi bekliyorum.İçime doğuyor mutlu haberle geleceksiniz.
Bugün öğlen 3 den sonra güzel haberleri yazarım InşALLAH sizeCanım bunlar olabilcek şeyler kendini strese sokma sen ne zaman kan verceksin
Neden 3 ten sonra canım nerde veriyorsunBugün öğlen 3 den sonra güzel haberleri yazarım InşALLAH size
Evet çıkarBugün 11. Gün idrar testindeki çift çizgi biraz daha koyulaşmiş, 9.gün yaptigimda daha silikti.bugun kanda çıkar herşey içim kıpır kipir
Bende sana dua edeceğim RABBIM hepimize anneliğin huzurunu tattirsin InşALLAHİnşallah pozitif sonucu görürsün dualarım seninle habersiz bırakma demekki aynı günmüş transferimiz ama eşim 12.günü bekletiyor kan testi için
2 saatte veriyorlar transferim öğlen yapılmıştı günümü tamamlayayım diye aynı saatte vereceğim erken mi vereyim bilemedimNeden 3 ten sonra canım nerde veriyorsun
Onu bilemiyorum canım2 saatte veriyorlar transferim öğlen yapılmıştı günümü tamamlayayım diye aynı saatte vereceğim erken mi vereyim bilemedim
InşALLAH dua edeceğim sabah mi vereceksin daha önce değerin kaç çıkmıştıHayırlı haberlerin olsun bende bugün tekrardan kan vericem sende bana dua et güzel sonuçlar olsun
Evet 9 da vereceğim ilk 124 237 bidaha istediInşALLAH dua edeceğim sabah mi vereceksin daha önce değerin kaç çıkmıştı
Değerlerin güzel katlamış görünüyor bana dr. Hep aynı yerde yaptır farklılık olur dediEvet 9 da vereceğim ilk 124 237 bidaha istedi
Hep aynı yerde yaptırıyorum bende bakalım inşallah bugünde iyi olurda tekrar kan verilme olmazDeğerlerin güzel katlamış görünüyor bana dr. Hep aynı yerde yaptır farklılık olur dedi
Ilk değeri kaçıncı gün aldınEvet 9 da vereceğim ilk 124 237 bidaha istedi
Pazartesi diğer ÇarşambaIlk değeri kaçıncı gün aldın
Pazertesi 12.günün müydüPazartesi diğer Çarşamba
pazartesi 10 günümdüPazertesi 12.günün müydü
Bugün 11. Gün idrar testindeki çift çizgi biraz daha koyulaşmiş, 9.gün yaptigimda daha silikti.bugun kanda çıkar herşey içim kıpır kipir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?