- Konu Sahibi Hayatimdakimucizeler
-
Verdim bekliyorum haber gelmek üzereMerakla bekliyorum sonucunu inşallah güzel sonuçlar alacaksın
Geldimi haberVerdim bekliyorum haber gelmek üzere
Hamileyiiiiiimmmmmmm❤❤❤❤ darısı hepimizin başına Rabbim huzurla sağlıkla evlatlarımızı kucagimiza almayı büyütmeyi nasip etsin hepinizi seviyorumGeldimi haber
Çok şükür hamileyim hepimize güzel haberler gelsin InşALLAHBende bekliyorum H Hayatimdakimucizeler
Senin kac çıktı sonuçEvet 9 da vereceğim ilk 124 237 bidaha istedi
Canım çok sevindim allahım Sağlıklı ilerlemesini hayırlısıyla kucagınıza almak nasip etsin inşallah senin değer nasıl iyimi benim de iyi çıktı haftaya kese görmeye gidicem inşallahSenin kac çıktı sonuç
Hamileyiiiiiimmmmmmm❤❤❤❤ darısı hepimizin başına Rabbim huzurla sağlıkla evlatlarımızı kucagimiza almayı büyütmeyi nasip etsin hepinizi seviyorum
Ay çok şükür ne güzel amiiinnn canim benim 121 çıktıCanım çok sevindim allahım Sağlıklı ilerlemesini hayırlısıyla kucagınıza almak nasip etsin inşallah senin değer nasıl iyimi benim de iyi çıktı haftaya kese görmeye gidicem inşallah
Tebrik ederim Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.Hamileyiiiiiimmmmmmm❤❤❤❤ darısı hepimizin başına Rabbim huzurla sağlıkla evlatlarımızı kucagimiza almayı büyütmeyi nasip etsin hepinizi seviyorum
Ohhh sağlıkla inşallah çok sevindim çokkkkkkk!Eğer profildeki yaşınız doğru ise bana umut oldunuz hem de nee umutHamileyiiiiiimmmmmmm❤❤❤❤ darısı hepimizin başına Rabbim huzurla sağlıkla evlatlarımızı kucagimiza almayı büyütmeyi nasip etsin hepinizi seviyorum
idrarda pozitif olanların %99 kanda pozitif çıkıyormuş kan alan hemşireye sordum.birbirimize moral oluyoruz sizlerle konuşmadan önce daha gergin ve olumsuzdum ,kız kardeşlerimle konuşuyor gibiyim harikasınız güzel bir yıl olsun inşaAllahBana umut oldun bende idrarda pozitifi görüyordum yarını iple çekiyorum H Hayatimdakimucizeler
güzel haberlerini bekliyorum inşallahBana umut oldun bende idrarda pozitifi görüyordum yarını iple çekiyorum H Hayatimdakimucizeler
amiiiinnnTebrik ederim Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.
çok şükür bu 5.deneme darısı başına olumlu güzel haberler olsun 1975 liyim 71 girmişim sen söyleyince baktım aynı sayılır :) benim bir arkadaşım 9. denemede oldu benden büyük ayrıca kendiliginden hamile kalan 45 yaş üstü arkadaşlarım var merak etmeOhhh sağlıkla inşallah çok sevindim çokkkkkkk!Eğer profildeki yaşınız doğru ise bana umut oldunuz hem de nee umut
güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Gerçekten o kadar mutlu oldum ki senin adına!Sağlıkla gelsin güzel yavrun inşallah.Ben çok korkuyorum yaşım yüzünden çok umutsuzum.Ama bugün umut doldum senin ve bebişin sayesinde.Tavsiyelerin varsa can kulağıyla dinleriz:)çok şükür bu 5.deneme darısı başına olumlu güzel haberler olsun 1975 liyim 71 girmişim sen söyleyince baktım aynı sayılır :) benim bir arkadaşım 9. denemede oldu benden büyük ayrıca kendiliginden hamile kalan 45 yaş üstü arkadaşlarım var merak etme
dua edip çabalayacağız hepimiz ama beslenme çok önemli ben ilk denememde embriyo oluşmadı sonra hergün mutlaka en az iki adet incir yedim yaş veya kuru ,daha sonraki denemelerim 5.gün blast oldu fazla unlu gidaların da negatif etkilediğini düşünüyorum benim kilom normal(57) olsada kolestrol 285 di tatlı ve tahıl almadım son bir yıl tavsiye verecek durumda degilim tabii sadece yaptıklarımı paylaşabilirimGerçekten o kadar mutlu oldum ki senin adına!Sağlıkla gelsin güzel yavrun inşallah.Ben çok korkuyorum yaşım yüzünden çok umutsuzum.Ama bugün umut doldum senin ve bebişin sayesinde.Tavsiyelerin varsa can kulağıyla dinleriz:)
Bunlar çok kıymetli bilgiler.Mesela ben son dönem çok kilo aldım.Şansı çok düşürdüğüne inanıyorum.İnanıp irade göstermeden çok zor bu işler.dua edip çabalayacağız hepimiz ama beslenme çok önemli ben ilk denememde embriyo oluşmadı sonra hergün mutlaka en az iki adet incir yedim yaş veya kuru ,daha sonraki denemelerim 5.gün blast oldu fazla unlu gidaların da negatif etkilediğini düşünüyorum benim kilom normal(57) olsada kolestrol 285 di tatlı ve tahıl almadım son bir yıl tavsiye verecek durumda degilim tabii sadece yaptıklarımı paylaşabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?