Transferin 8.günü

Evet olumlu düşünmek gerekiyor ama iniş çıkışlar yaşıyoruz işte hepimizden güzel haberler gelsin inşallah 2018 güzel olacak
Evet canım ama olsun inşallah Allahım sana en güzel zaman da en hızlı şekilde sağlıklı bir gebelik nasip eder hatta inşallah şuan sağlıklı bir gebeliğin vardır :)

Günaydin kızlar ,
bugün 9.gün duramadım,yine test yaptım bugün silik çizgi ve hafif derinden mide bulantisi var.
huzurlu bir gün olsun hepimiz icin inşaAllah

Günaydin kızlar ,
bugün 9.gün duramadım,yine test yaptım bugün silik çizgi ve hafif derinden mide bulantisi var.
huzurlu bir gün olsun hepimiz icin inşaAllah
YA hadi inşallah bak o kadar stres ettiğine değmedi inşallah kanla çıkar bebişin duslrım seninle Haberini bekliyorum

YA hadi inşallah bak o kadar stres ettiğine değmedi inşallah kanla çıkar bebişin duslrım seninle Haberini bekliyorum
Çok tatlısınız ya hepimiz güzel habere motive oluyoruz içten yazılan her dilekte bir kac göz damlası akiveriyor gözlerimden ,bizi bizden başka kimse anlamaz

Arkadaşlar günaydın bugün transferin 10.günü göğüslerim biraz daha şişti çok fazla ağrı sizi yok ara ara çok derinden kısa süreli bulantı karnım şiş oldukça herşeye ağlıyorum
Canım bunlar olabilcek şeyler kendini strese sokma sen ne zaman kan verceksin

Kızlar merhaba, yeni katıldım aranıza bugün transferimin 10.günü 8.günden itibaren idrar testinde çift çizgiyi görüyorum ama kan için eşim gününü beklemek istiyor benim gibi olup kanda negatif alan var mı acaba beklemek çok zor Allah yardımcımız olsun

Bnc
Bncede gününü bekle erken yaptırırsan değerin düşük çıkar uzulursun 3.4 kez kan vermek zorunda kalabilirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…