- 8 Ağustos 2015
- 1.854
- 2.317
- 133
- Konu Sahibi Hayatimdakimucizeler
-
Evet canım ama olsun inşallah Allahım sana en güzel zaman da en hızlı şekilde sağlıklı bir gebelik nasip eder hatta inşallah şuan sağlıklı bir gebeliğin vardır :)Evet olumlu düşünmek gerekiyor ama iniş çıkışlar yaşıyoruz işte hepimizden güzel haberler gelsin inşallah 2018 güzel olacak
Amin canım aniiiinnEvet canım ama olsun inşallah Allahım sana en güzel zaman da en hızlı şekilde sağlıklı bir gebelik nasip eder hatta inşallah şuan sağlıklı bir gebeliğin vardır :)
Günaydin kızlar ,Merhaba arkadaşlar 4.tup bebek denemem bugün 8.günüm ara ara kasıklarda batma var akşamları ateş basması oluyor. idrar testi yaptım bugün negatif çıktı bu şekilde olup 12.gun sonuç gebe olan var mi çok heyecanlı ve gerginim cevaplarinizi bekliyorum sevgiler
YA hadi inşallah bak o kadar stres ettiğine değmedi inşallah kanla çıkar bebişin duslrım seninle Haberini bekliyorumGünaydin kızlar ,
bugün 9.gün duramadım,yine test yaptım bugün silik çizgi ve hafif derinden mide bulantisi var.
huzurlu bir gün olsun hepimiz icin inşaAllah
güzel haberlerle buluşalım inşaAllahYA hadi inşallah bak o kadar stres ettiğine değmedi inşallah kanla çıkar bebişin duslrım seninle Haberini bekliyorum
Çok tatlısınız ya hepimiz güzel habere motive oluyoruz içten yazılan her dilekte bir kac göz damlası akiveriyor gözlerimden ,bizi bizden başka kimse anlamazYA hadi inşallah bak o kadar stres ettiğine değmedi inşallah kanla çıkar bebişin duslrım seninle Haberini bekliyorum
Aynen bizi bizden başka kimse anlamaz canımÇok tatlısınız ya hepimiz güzel habere motive oluyoruz içten yazılan her dilekte bir kac göz damlası akiveriyor gözlerimden ,bizi bizden başka kimse anlamaz
Bana hiç.cevap veren yokH Hayatimdakimucizeler , ben de 6. Güne girdim , 2.günden beri kasık ağrım var, arada hafifliyor arada artıyor. Sen benden önce öğreneceksin sonucu , seni takip edecem :)
Ne sormuştunBana hiç.cevap veren yok
Canım bunlar olabilcek şeyler kendini strese sokma sen ne zaman kan verceksinArkadaşlar günaydın bugün transferin 10.günü göğüslerim biraz daha şişti çok fazla ağrı sizi yok ara ara çok derinden kısa süreli bulantı karnım şiş oldukça herşeye ağlıyorum
Yarin InşALLAH bu arada ağlama stres değil fazla duygusallastim herhaldeCanım bunlar olabilcek şeyler kendini strese sokma sen ne zaman kan verceksin
Olabilir canım ağlarsın gülersin duygu değişimleri normal inşallah yarın hayırlı haberler alırsın sevinç ağlamaların olurYarin InşALLAH bu arada ağlama stres değil fazla duygusallastim herhalde
AmiiinnnOlabilir canım ağlarsın gülersin duygu değişimleri normal inşallah yarın hayırlı haberler alırsın sevinç ağlamaların olur
Sen nasılsın 8. Güne girdin ne hissediyorsunBana hiç.cevap veren yok
Bncede gününü bekle erken yaptırırsan değerin düşük çıkar uzulursun 3.4 kez kan vermek zorunda kalabilirsnKızlar merhaba, yeni katıldım aranıza bugün transferimin 10.günü 8.günden itibaren idrar testinde çift çizgiyi görüyorum ama kan için eşim gününü beklemek istiyor benim gibi olup kanda negatif alan var mı acaba beklemek çok zor Allah yardımcımız olsun
Bnc
Bncede gününü bekle erken yaptırırsan değerin düşük çıkar uzulursun 3.4 kez kan vermek zorunda kalabilirsn
Benim yarın 11.gun kan testi yaptıracağım yazarım dua edinHaklısın en iyisi beklemek son 2 artık
Benim yarın 11.gun kan testi yaptıracağım yazarım dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?