- 23 Nisan 2021
- 677
- 721
-
- Konu Sahibi Sakura1533
Bugüne çatlatma iğnesi etkisi kalmaz, kalsa da bu kadar belirgin olmazdı çok çok silik olurdu. Tebrik ederimTestim de böyleEki Görüntüle 3134608
Ayy benım gibisin bende 13eylğlde catlatma iğnesi olsun bugun transferin 5.günü aynı sizin gibi cıktı erken gebelik testimMerhaba arkadaşlar 17 eylülde 5.gün embriyosu transfer oldum, taze transferdi. Bugün transferden sonraki 6.günüm ucuz testlerden denedim bi tane silik çizgi çıktı pozitif diye sevindik falan ama benim sonradan aklıma geldi çatlatma iğnesi olduğum.
10 eylülde olmuştum tesi bugün yani 23ünde yaptım hala iğne etkisi devam ediyor olabilir mi sizce
Büyük ihtimalle hamilesiniz hayırlı olsunTestim de böyleEki Görüntüle 3134608
Pozitf sağlıcakla gelsinTestim de böyleEki Görüntüle 3134608
Yaa çok çok teşekkür ederimBugüne çatlatma iğnesi etkisi kalmaz, kalsa da bu kadar belirgin olmazdı çok çok silik olurdu. Tebrik ederim
Ay hadi inşallah benim tek embriyo tek şansım yani o yüzden çok tedirginimAyy benım gibisin bende 13eylğlde catlatma iğnesi olsun bugun transferin 5.günü aynı sizin gibi cıktı erken gebelik testiminşallah pozitif sonuç görürürz
Teşekkür ederimBüyük ihtimalle hamilesiniz hayırlı olsun
Merhaba 13 gun ignenin etkisi kalmaz ve kaset testte bile boyle ciktiysa bence kesin vardir erken testte daha da net cikar bu cizgi sizde :))Merhaba arkadaşlar 17 eylülde 5.gün embriyosu transfer oldum, taze transferdi. Bugün transferden sonraki 6.günüm ucuz testlerden denedim bi tane silik çizgi çıktı pozitif diye sevindik falan ama benim sonradan aklıma geldi çatlatma iğnesi olduğum.
10 eylülde olmuştum tesi bugün yani 23ünde yaptım hala iğne etkisi devam ediyor olabilir mi sizce
Merhaba dün 8.gündü testi tekrarladım böyle çıktı bugün de kan verdim sonuç bekliyorum ama doktor idrar testleri kesin değil çıkmazsa üzülme falan dedi modum düştü birazMerhaba 13 gun ignenin etkisi kalmaz ve kaset testte bile boyle ciktiysa bence kesin vardir erken testte daha da net cikar bu cizgi sizde :))
İnşallah pozitif cıkar. Burdan belirtirseniz sonucu bize de umut olur.Merhaba dün 8.gündü testi tekrarladım böyle çıktı bugün de kan verdim sonuç bekliyorum ama doktor idrar testleri kesin değil çıkmazsa üzülme falan dedi modum düştü biraz
Tabii çıkınca yazarım inşallahİnşallah pozitif cıkar. Burdan belirtirseniz sonucu bize de umut olur.
Kan testi her zaman en garanti sonuctur fakat sizin idrar testi de poztif duruyo kan sonucunuz cikmistir sanirim buraya yazarsanz ben de cok merak ettim sonucunuzuMerhaba dün 8.gündü testi tekrarladım böyle çıktı bugün de kan verdim sonuç bekliyorum ama doktor idrar testleri kesin değil çıkmazsa üzülme falan dedi modum düştü biraz
Hayır çıkmadı sağlık ocağında vermiştim yarın çıkar sanırım sonucu yazarım burayaKan testi her zaman en garanti sonuctur fakat sizin idrar testi de poztif duruyo kan sonucunuz cikmistir sanirim buraya yazarsanz ben de cok merak ettim sonucunuzu
Merhaba sonucum çıktı 180Kan testi her zaman en garanti sonuctur fakat sizin idrar testi de poztif duruyo kan sonucunuz cikmistir sanirim buraya yazarsanz ben de cok merak ettim sonucunuzu
Merhaba sonucum çıktı pozitif değerim 180İnşallah pozitif cıkar. Burdan belirtirseniz sonucu bize de umut olur.
Tebrik ederim cok sevindim sizin adınıza . Darısı bizim başımızaMerhaba sonucum çıktı pozitif değerim 180
Amiiin inşallah en yakın zamanda siz de pozitifi görürsünüzTebrik ederim cok sevindim sizin adınıza . Darısı bizim başımıza