- 28 Ocak 2023
- 47
- 32
- 43
Çok tesekkurler İzmir, Tavmergen. 3. gun embriyosu. Ben evde kan testi ne zaman yapabilirim ve 5. gun embriyosu 3.gun embriyosundan daha mı iyidir? okuyorum ancak anlamıyroum artıkHayirli olsun kacinci gun embriyosu transfer edildi? hangi ildesiniz nerede tedavi oldunuz?
5.gunun daha iyi oldugu soyleniyor ama tup bebek bence tamamen kismet isi, cok kaliteli olan 5.gunler tutmayip orta kalitede 3.gunlerin tuttugunu cok duyuyoruz. 3.gunu kanda ne zaman cikar blmiyorum ama benim 5.gun 6.gunde cikmistiÇok tesekkurler İzmir, Tavmergen. 3. gun embriyosu. Ben evde kan testi ne zaman yapabilirim ve 5. gun embriyosu 3.gun embriyosundan daha mı iyidir? okuyorum ancak anlamıyroum artık
Test yaptiniz mi sonuc ne acaba?Aynen öyle gene haberleşelim inşallah bilgilendirmen içinde çok teşekkür ederim
Cnm benim kisd olduğu için sürecimiz uzun sürdü biraz her hastanın rahatsizligina göre değişiyor dedavi ve ilaçlar fiyat konusuna gelince opo işlemine 14 bin transfere 8.500 verdim ama ben geçen sene başlamıştım tedaviye yeni güncelleme geldi şimdi nekadar inan bilmiyorum her gittiğin muayene ücretsiz sadece ilk etapta bizden 600 almışlardı orada vereceğin bazı kanlarda ücretsiz diğerlerini doktor devlet hastanesinden yaptirmani tavsiye ediyor orası çok pahalı olduğu için ayriyeten kemal beyi tercih et çok başarılı ilgili bir doktor birde hande hanım tavsiye edebileceğim ama kemal bey ilk tercihin olsun hasan var bide sakın onu seçme saçma sapan amaliyat tedavi yapıyor ama türklerde yabancı ağırlıklı çalıştığı için turklerle çok ilgilenmiyor inşallah hayırlı olurMerhabalar, biz de Antalya IVF de tedavi görmeyi planlıyoruz. Eşimin sperm değerlerinde hız ve hareket yetersizlik var ben de 39 yaşındayım. Süreçten, kullandığınız takviyelerden ve tedavi ücretinden bahşeder misiniz çok mutlu olurum.
Merhaba cnm test sonucum çıktı 314.6 değeri doktora ilettik şimdi doktorun aramasını bekliyorum inşallah güzel haberler verir seni de ve herkezin güzel haberlerini alırız inşallahTabikide cnm allahim dileyen isteyen herkeze nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah senin ve bekleyen herkesin hayırlı haberlerini duyarız
Bugün kan testim yapıldı ve pozitif hcg 172 çıktı darısı sizin başınıza inşallah sizde varmı bi gelişmeTest yaptiniz mi sonuc ne acaba?
Merhaba benim testim pozitif çıktı kimyasal veya dış gebelik olup olmadığı ne zaman belli oluyor acabaİnşallah gebeyimdirıkı günde silik cıkması kafamı karıştırdı bari koyulaşsaydı biraz bir kimyasalım var o yüzden korkuyorum sevinemiyorum
Sonucum pozitif çıktı beta hcg 172 yarın tekrar kan verecem 10-15 gün sonrada kontrol var senin durumun neYa bazi seyler tabi ki psikolojik belki de kasik agrisi bel agrisi bilmiyorum artik orasini , var mi sen de bi haber
Evet 5. Gün embriyosunun tutma ihtimali daha yüksek oluyorÇok tesekkurler İzmir, Tavmergen. 3. gun embriyosu. Ben evde kan testi ne zaman yapabilirim ve 5. gun embriyosu 3.gun embriyosundan daha mı iyidir? okuyorum ancak anlamıyroum artık
Kaçıncı gününde canimmSonucum pozitif çıktı beta hcg 172 yarın tekrar kan verecem 10-15 gün sonrada kontrol var senin durumun ne
Degeriniz yuksek cikti ise ve 2 gunde bir duzenli artiyorsa sorun yoktur benceMerhaba benim testim pozitif çıktı kimyasal veya dış gebelik olup olmadığı ne zaman belli oluyor acaba
Ayy cok sevindim , benim daha var carsamba gunu test gunum hayirlisi olsun insallahSonucum pozitif çıktı beta hcg 172 yarın tekrar kan verecem 10-15 gün sonrada kontrol var senin durumun ne
Benimde 7 ci günüm normal test yaptım negatif 2 gün önce yaptım silik 2 çizgi 3 gün embiriosu bende erken gebelik testini yapmaliyim sizceBenim 7. Günüm hala hic belirtin yok gogus hassasiyeti dışında yerlesme lekesi bile görmedim ama idrarda pozitifEki Görüntüle 3241269
Benim ilk 3 gün batma ağrı vardı şuan 7 ci gün hepsi kayboldu sadece göğüste sızlama oda çok hafifSenin su an durumun ne durumda, valla hic bir belirti olmamasi beni acaba birsey yok mu diye dusundurmuyor da degil
Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Peki devlette tahlilleri nerede yaptırıyordunuz ? Ayrıca merkezin yanında genetik hastalıklar tanı merkezi de var, Dontorunuz genetik tahlili de istedi mi acaba ?Cnm benim kisd olduğu için sürecimiz uzun sürdü biraz her hastanın rahatsizligina göre değişiyor dedavi ve ilaçlar fiyat konusuna gelince opo işlemine 14 bin transfere 8.500 verdim ama ben geçen sene başlamıştım tedaviye yeni güncelleme geldi şimdi nekadar inan bilmiyorum her gittiğin muayene ücretsiz sadece ilk etapta bizden 600 almışlardı orada vereceğin bazı kanlarda ücretsiz diğerlerini doktor devlet hastanesinden yaptirmani tavsiye ediyor orası çok pahalı olduğu için ayriyeten kemal beyi tercih et çok başarılı ilgili bir doktor birde hande hanım tavsiye edebileceğim ama kemal bey ilk tercihin olsun hasan var bide sakın onu seçme saçma sapan amaliyat tedavi yapıyor ama türklerde yabancı ağırlıklı çalıştığı için turklerle çok ilgilenmiyor inşallah hayırlı olur
Cnm ben tahlilleri hep acilden yaptırdım transferden sonra hormon testlerini uygun özel hastaneden yaptırdım yada acilden yine cunki değerleri kendi doktoruna iletmen gerekiyor genetik hastalık tanısı isteyip istemedigini soruyorlar zaten bayağı bi maliyetli oldugunuda söylüyorlar 2 taraf ailede herhangi bi hastalık varmi diye ilk etapta neredeyse annenizin kızlık soy adına kadar soruyorlar ilk görüşmede ona göre not alıp resminizi çekip kaydınızı aciyorlar eğer varsa bir sorun ona göre yaptırmanızı istiyorlar ama seçimi yine size birakiyolarÇok teşekkür ederim yanıtınız için. Peki devlette tahlilleri nerede yaptırıyordunuz ? Ayrıca merkezin yanında genetik hastalıklar tanı merkezi de var, Dontorunuz genetik tahlili de istedi mi acaba ?
Merhaba bende üç gündür üç tane test yaptım hep silik hiç koyulaşmıyor. Koyulaşması gerekmez mi? Endişeliyim açıkçasıValla hergün test yapıyoruz
biz uzun zaman sonra silikte olsa ilk kez ikinci çizgiyi gördük o yüzden her gün yapıyoruz bugün yaptığımda bir tık daha silik çıktı o biraz moralimi bozdu koyulaşmasın gereken yerde silikleşmesi normalmidir acaba belirti olarak hiç bişey yok bazen bi midemin sağında solunda kasılma gibi oluyor ama psikolojik transferle bi ilgisi yoktur önceki zamanlardada aynı şeyi yaşadım çünkü
2 günde 2 ye katlıyorsa saglıklı ılerlıyor demektir hayırlı olsun tekrar kan verdınız mıMerhaba benim testim pozitif çıktı kimyasal veya dış gebelik olup olmadığı ne zaman belli oluyor acaba