Transferin 5. Günü

Hayirli olsun kacinci gun embriyosu transfer edildi? hangi ildesiniz nerede tedavi oldunuz?
Çok tesekkurler İzmir, Tavmergen. 3. gun embriyosu. Ben evde kan testi ne zaman yapabilirim ve 5. gun embriyosu 3.gun embriyosundan daha mı iyidir? okuyorum ancak anlamıyroum artık

Çok tesekkurler İzmir, Tavmergen. 3. gun embriyosu. Ben evde kan testi ne zaman yapabilirim ve 5. gun embriyosu 3.gun embriyosundan daha mı iyidir? okuyorum ancak anlamıyroum artık
5.gunun daha iyi oldugu soyleniyor ama tup bebek bence tamamen kismet isi, cok kaliteli olan 5.gunler tutmayip orta kalitede 3.gunlerin tuttugunu cok duyuyoruz. 3.gunu kanda ne zaman cikar blmiyorum ama benim 5.gun 6.gunde cikmisti

Cnm benim kisd olduğu için sürecimiz uzun sürdü biraz her hastanın rahatsizligina göre değişiyor dedavi ve ilaçlar fiyat konusuna gelince opo işlemine 14 bin transfere 8.500 verdim ama ben geçen sene başlamıştım tedaviye yeni güncelleme geldi şimdi nekadar inan bilmiyorum her gittiğin muayene ücretsiz sadece ilk etapta bizden 600 almışlardı orada vereceğin bazı kanlarda ücretsiz diğerlerini doktor devlet hastanesinden yaptirmani tavsiye ediyor orası çok pahalı olduğu için ayriyeten kemal beyi tercih et çok başarılı ilgili bir doktor birde hande hanım tavsiye edebileceğim ama kemal bey ilk tercihin olsun hasan var bide sakın onu seçme saçma sapan amaliyat tedavi yapıyor ama türklerde yabancı ağırlıklı çalıştığı için turklerle çok ilgilenmiyor inşallah hayırlı olur

Tabikide cnm allahim dileyen isteyen herkeze nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah senin ve bekleyen herkesin hayırlı haberlerini duyarız
Merhaba cnm test sonucum çıktı 314.6 değeri doktora ilettik şimdi doktorun aramasını bekliyorum inşallah güzel haberler verir seni de ve herkezin güzel haberlerini alırız inşallah

İnşallah gebeyimdirıkı günde silik cıkması kafamı karıştırdı bari koyulaşsaydı biraz bir kimyasalım var o yüzden korkuyorum sevinemiyorum
Merhaba benim testim pozitif çıktı kimyasal veya dış gebelik olup olmadığı ne zaman belli oluyor acaba

Ben de hic bir sey yok hic bir belirti kasik agrisi bel agrisi mide bulantisi hicbirsey yok carsamba gunu test yapicam

Selam kızlar benimde transferimin 6. Günü sürekli bir kasık batması sanki iple aşağıdan bişeyler çekiştiriliyor gibi hissediyorum onun dışında bi belirti yok test yapmayada korkuyorum ne zaman yapsam bilemedim

Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Peki devlette tahlilleri nerede yaptırıyordunuz ? Ayrıca merkezin yanında genetik hastalıklar tanı merkezi de var, Dontorunuz genetik tahlili de istedi mi acaba ?

Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Peki devlette tahlilleri nerede yaptırıyordunuz ? Ayrıca merkezin yanında genetik hastalıklar tanı merkezi de var, Dontorunuz genetik tahlili de istedi mi acaba ?
Cnm ben tahlilleri hep acilden yaptırdım transferden sonra hormon testlerini uygun özel hastaneden yaptırdım yada acilden yine cunki değerleri kendi doktoruna iletmen gerekiyor genetik hastalık tanısı isteyip istemedigini soruyorlar zaten bayağı bi maliyetli oldugunuda söylüyorlar 2 taraf ailede herhangi bi hastalık varmi diye ilk etapta neredeyse annenizin kızlık soy adına kadar soruyorlar ilk görüşmede ona göre not alıp resminizi çekip kaydınızı aciyorlar eğer varsa bir sorun ona göre yaptırmanızı istiyorlar ama seçimi yine size birakiyolar

Merhaba bende üç gündür üç tane test yaptım hep silik hiç koyulaşmıyor. Koyulaşması gerekmez mi? Endişeliyim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…