Beni de rahatlattigin icin teşekkür ederimMerhaba Nil herkezde aynı tepkiyi vermiyor endişe etme benim transferden yarım saat sonra kasılmalar ağrılar başladı e halen devam ediyor benimle aynı gün transfer olan abla 2.ci gün agri hissetmeye başladı ve sadece 2 gun sürmüş agri kimisi ise hiç hissetmiyormus inşallah güzel haberlerini duyarız
Lekeleme falan olması gerekmiyor zaten bende ilk iki- üç gün robot gibi hareket ediyordum korkudan sonraki günler normal hayatıma döndüm hiç belirti olmuyor zatenTransferimin 5. Gunu pardonama erkenden test yapmak istemiyorum, 10 mayista test yapmam gerekiyor sanirim bekliycem, agrim yok lekelenmem yok ya korkuyorum sonuc olumauz olur diye , ama insallah guze olur
Amin cnm inşallahBeni de rahatlattigin icin teşekkür ederimvalla hic bir belirti olmadigi icin su an birseyler var mi yok mu bilmiyorum , ama allah insallah emeklerimizi bosa cikarmaz
Senin su an durumun ne durumda, valla hic bir belirti olmamasi beni acaba birsey yok mu diye dusundurmuyor da degilLekeleme falan olması gerekmiyor zaten bende ilk iki- üç gün robot gibi hareket ediyordum korkudan sonraki günler normal hayatıma döndüm hiç belirti olmuyor zaten
Amin cnm inşallahİnsallah cok dua ediyorum guzel haberler alayim diye allah herkesin gonlune gore versin
Insallah canımBeni de rahatlattigin icin teşekkür ederimvalla hic bir belirti olmadigi icin su an birseyler var mi yok mu bilmiyorum , ama allah insallah emeklerimizi bosa cikarmaz
Senin su an durumun ne durumda, valla hic bir belirti olmamasi beni acaba birsey yok mu diye dusundurmuyor da degil
Valla hergün test yapıyoruzSenin su an durumun ne durumda, valla hic bir belirti olmamasi beni acaba birsey yok mu diye dusundurmuyor da degil
biz uzun zaman sonra silikte olsa ilk kez ikinci çizgiyi gördük o yüzden her gün yapıyoruz bugün yaptığımda bir tık daha silik çıktı o biraz moralimi bozdu koyulaşmasın gereken yerde silikleşmesi normalmidir acaba belirti olarak hiç bişey yok bazen bi midemin sağında solunda kasılma gibi oluyor ama psikolojik transferle bi ilgisi yoktur önceki zamanlardada aynı şeyi yaşadım çünküSenin su an durumun ne durumda, valla hic bir belirti olmamasi beni acaba birsey yok mu diye dusundurmuyor da degil
Herkeste aynı belirti olmuyor bende hiç olmadım öğün ağrısıSenin önceden de yani adet olduğunda da göğüs ağrısı oluyor muydu
Hayır arkadaşım çıkmazdı,benim değerim kanda yüksek çıktığı halde erken gebelikte çok çok silik çıktı,kasette hiç çıkmadı onlara güvenmeyin lütfenYani ben erken testlerden yapsam koyu cıkarmıydı,normalden yaptım diyemi silik cıktı acaba kafamda deli sorular
Cok tesekkur ederım cevabınız ıcın,umarım benımde pozitif olur.bugunde test yaptım yine silikHayır arkadaşım çıkmazdı,benim değerim kanda yüksek çıktığı halde erken gebelikte çok çok silik çıktı,kasette hiç çıkmadı onlara güvenmeyin lütfen
Bence kan verin böyle düşün düşün stres olmayınCok tesekkur ederım cevabınız ıcın,umarım benımde pozitif olur.bugunde test yaptım yine silik
Cuma günü test günüm,cuma vereceğimBence kan verin böyle düşün düşün stres olmayın
Acikcasi ben soylenen gune kadar test yapmiycam idrarda cunku kafa daha cok bulanik oluyor ayin 10 u bekliycem ama sen de kotu dusunme bende de hicbir belirti yok ama hayirlisi diyorum tabi kiValla hergün test yapıyoruz
biz uzun zaman sonra silikte olsa ilk kez ikinci çizgiyi gördük o yüzden her gün yapıyoruz bugün yaptığımda bir tık daha silik çıktı o biraz moralimi bozdu koyulaşmasın gereken yerde silikleşmesi normalmidir acaba belirti olarak hiç bişey yok bazen bi midemin sağında solunda kasılma gibi oluyor ama psikolojik transferle bi ilgisi yoktur önceki zamanlardada aynı şeyi yaşadım çünkü
Ben de ilk günler vardı adet belirtileri gibi ama bu üç gündür belirti falan yok tranfer imin bugün 8. GünüHerkeste aynı belirti olmuyor bende hiç olmadım öğün ağrısı
Aynen öyle gene haberleşelim inşallah bilgilendirmen içinde çok teşekkür ederimAcikcasi ben soylenen gune kadar test yapmiycam idrarda cunku kafa daha cok bulanik oluyor ayin 10 u bekliycem ama sen de kotu dusunme bende de hicbir belirti yok ama hayirlisi diyorum tabi kibenim kuzenimde hicbir blirti yoktu o da hamile kaldi gecen sene dogum bile yapti hersey de yolunda guzel dusun guzel olsun
Ya bazi seyler tabi ki psikolojik belki de kasik agrisi bel agrisi bilmiyorum artik orasini , var mi sen de bi haberAynen öyle gene haberleşelim inşallah bilgilendirmen içinde çok teşekkür ederim
Hayirli olsun kacinci gun embriyosu transfer edildi? hangi ildesiniz nerede tedavi oldunuz?dün transfer oldum...kacıncı gun evde yapılan testler sonuc alıyoruz? bana transferden 13. gun kan testi ile anlayacagız dendi. Ayrıca cok gerginim, sinirlenmek hatta bagırmak bebegi dusurur mu diye garip bir soru sormak istiyorum. stres cok uzak durulması gereken bir sey su surecte. Cok gerginim..
Benimde 8 Mayıs ta test yapmamı söylediler erken test yaptınmı evde kendinBenimkide 5. Gün embriyosu ve 2. Tüp bebek denemesi 4 tane embriyom vardı ikisi verildi 8 mayısta test yapmam gerekiyor inşallah hayırlı sonuçlar alırız inşallah o günde benimle paylaşırsan sevinirim