Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay güzel haberler gelsin inşallah ben tekrarladım daha koyu çıktı ikinci çizgi ama perşembe günü doktor ne derse o. Onun dışında çift çizgiye bile inanmıyorum şu an
Merhaba, transfer günü hariç bugün 5. Günüm. 3. Gün 2 kaliteli embriyo transfer edildi. Tabi merakıma dayanamayıp erkenden test yaptım ama heves etmeli miyim bilmiyorum çünkü silik çizgi çıktı
20 kasımda 5. Gün aa kalite dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bu forumdan çıkamıyorum yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayanları görmek en azından rahatlatıyor. Bu yolda hem maddi hem manevi çok yıpranıyoruz. Göbeğimizdeki iğnelerden oluşan morluklar cabası. Günler geçmiyor sanki. Tek çizgi görmekten o kadar çok yoruldum ki yapmaya korkuyorum ama yapmadan da duramıyorum. bugün transfer günü hariç 5. Gün. Dün birkaç kez vajinada batma oldu. Belirti oldukça tuttu herhalde diye bir sevinç oluyor ama bende pek belirti yok. Umarım şuan bekleyen herkes olumlu sonuçlar alır. Çok erken diye test yapamıyorum ümitsizliğe kapılmak istemiyorum.