Transferin 5. Günü

Merhabaa bende 13 mayıs cumartesi transfer oldum bugün 5.gunumuz. 23 mayısta kan vereceğim:) şimdilik belirti yok gibi sadece goguslerim inanılmaz dokunulamaz kadar hassas ve şiş uçları çok belirgin tomurcuk oldu etrafi ve sol tarafımda yatarken donemicek kadar batıyor 2 gündür. 3. Gün embriyosu bu arada ama ben kasikta ki ağrının yumurta toplama esnasında o süreçte yumurtaların çok büyütüp bi anda alınmasından dolayi olduğunu düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun hepinizin için qllah yardımcımız olsun pozitif sonuçlar görürüz inşallah 🙏🙏🙏
Transfer olur olmaz göğüs hassasiyeti olurmu bilmiyorum bta-hcg yavaş yavaş yükseliyor çünkü benim 6. Haftadayım daha 4-5 gün önce başladı hassasiyet inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız

Cnm fark etmiyor 30 nisan olan catlatma ignesinden sonra yapılan 1 mayıs olanlar erken ve normal gebelik testi bak 2.ci belli belirsiz ben ilk testi yapınca ayriyeten kan testi verdim acaba hormon ignesinden dolayimi cift çıktı diye o kanda fark etmiyormuş gebesin dedi bana ama tekrar 5.sjnde yapmamız gerekiyor ama ben dayanamayıp erken yaptım
Kızlar bende mayısın 17 sinde tranfer oldum bugün dördüncü günüm iki tane tranfer oldum cumartesi günü on gün oluyor ama korkuyorum erken test yapmaya arada ağrım oldu bugün kuyruk sokumuna doğru normal mi bunlar bir de ikinci gün üçüncü gün kasık ve bel ağrısı çok oldu karıncalanma atma gibi belirtiler kasıkta sizce tutmuşmudur

25 mayıs test günüm inşallah
Kızlar bende mayısın 17 sinde tranfer oldum bugün dördüncü günüm iki tane tranfer oldum cumartesi günü on gün oluyor ama korkuyorum erken test yapmaya arada ağrım oldu bugün kuyruk sokumuna doğru normal mi bunlar bir de ikinci gün üçüncü gün kasık ve bel ağrısı çok oldu karıncalanma atma gibi belirtiler kasıkta sizce tutmuşmudur
Onlar genelde psikolojik veya hapların etkisiylede olabiliyor o yüzden hiç bi belirtiye güvenmemek lazım en garantisi test zamanını beklemek inşallah dayanamazsanız biz 5. Gün iki çizgiyi silik bi şekilde görmüştük sizde yapabilirsiniz inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız

Onlar genelde psikolojik veya hapların etkisiylede olabiliyor o yüzden hiç bi belirtiye güvenmemek lazım en garantisi test zamanını beklemek inşallah dayanamazsanız biz 5. Gün iki çizgiyi silik bi şekilde görmüştük sizde yapabilirsiniz inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Hala test yapmadım bekliyorum bugün yedinci günüm cumartesi günü test yapacağım

X