Transferin 5. Günü

Evet cnm fark var erken gebelik önce haber veren diğeri ise adetin geçtikten 1 hafta sonra yapman gereken test normal testdede cift çıktıysa gözün aydın gebesin

Evet cnm fark var erken gebelik önce haber veren diğeri ise adetin geçtikten 1 hafta sonra yapman gereken test normal testdede cift çıktıysa gözün aydın gebesin
İnşallah gebeyimdirıkı günde silik cıkması kafamı karıştırdı bari koyulaşsaydı biraz bir kimyasalım var o yüzden korkuyorum sevinemiyorum

Yani ben erken testlerden yapsam koyu cıkarmıydı,normalden yaptım diyemi silik cıktı acaba kafamda deli sorular
Kaset testler adetten sonra yapıldığında daha net çıkartır sonucu erken gebelik testinadi üstünde erken öğrenip daha belli eder canim silikligine o yüzden takilma. Ben aynı gün içinde iki test yaptım birini ilk idrarla yaptığım için daha koyuydu diğerini daha geç saatte yaptığım için çok silikti

Aslında adet günüm ctesi idi ama embriyo salı günü kondu,dolayısı ile adetten sonra olmus oldu.bugün 7.günü transferin.koyu bi çizgi yok sabah idrarıyla yapmama ragmen.yarın tekrar deneyecegım

Aslında adet günüm ctesi idi ama embriyo salı günü kondu,dolayısı ile adetten sonra olmus oldu.bugün 7.günü transferin.koyu bi çizgi yok sabah idrarıyla yapmama ragmen.yarın tekrar deneyecegım
Erken gebelikle deneyin birde

Bence kan testi verin yarın 8. Günün zaten. Ya bu kadar erken yapmaya nasıl cesaret ediyorsunuz bende cumartesi transfer oldum. 10 unda test günüm. 5. Gün falan test yapıyorsunuz iyi cesaret valla ben yapamam elim gitmez korkudan

Kan testine korkuyorum inanırmısınız :) önceki değerim 6 cıkmıstı onun travması var.acaba yıne düşük deger o yüzden mı silik cıkıyor diyorum.cok zor beklemek

Rüya görmüştüm sabah da iç sesime asla engel olamadım ama ne çıkarsa çıksın sakin kalacagima kendimi inandirmistjm o ses pozitife götürdü çok şükür çift embriyo transferydi birde onun daa cesareti oldu galiba

Aminnn canjm cümlemiz insallah
Insallah canım
İnşallah gebeyimdirıkı günde silik cıkması kafamı karıştırdı bari koyulaşsaydı biraz bir kimyasalım var o yüzden korkuyorum sevinemiyorum
Cnm korkmana gerek yok cift çıktıysa zaten ikinci çok silik çıkar köyü çıkmaz benim ilk paylaştığım yazı ve resimlere bakarsan catlatma ignesinden sonra yaptığım test 2 cift köyü renk çıktı ama sonraki yaptığım normal ve erken gebelik testinde 2.ci az çıktı içini ferah tut

Yani ben erken testlerden yapsam koyu cıkarmıydı,normalden yaptım diyemi silik cıktı acaba kafamda deli sorular
Cnm fark etmiyor 30 nisan olan catlatma ignesinden sonra yapılan 1 mayıs olanlar erken ve normal gebelik testi bak 2.ci belli belirsiz ben ilk testi yapınca ayriyeten kan testi verdim acaba hormon ignesinden dolayimi cift çıktı diye o kanda fark etmiyormuş gebesin dedi bana ama tekrar 5.sjnde yapmamız gerekiyor ama ben dayanamayıp erken yaptım

Eklentiler

• 20230501_230007.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 277
Ben catlatma olmadım ama dondurulmus idi,umarım dediğiniz gibi pozitiftir

Ben catlatma olmadım ama dondurulmus idi,umarım dediğiniz gibi pozitiftir
Benimde 5.ci gün emriyosuydu transferden 3 gün sonra yarım doz catlatma yaptılar bana normal gebelik gibi olacak dedi bana doktorum kişiye göre tedavi şekli değişiyor kalbini ferah tut iyi düşün iyi olsun ❤

Merhabalar, biz de Antalya IVF de tedavi görmeyi planlıyoruz. Eşimin sperm değerlerinde hız ve hareket yetersizlik var ben de 39 yaşındayım. Süreçten, kullandığınız takviyelerden ve tedavi ücretinden bahşeder misiniz çok mutlu olurum.

Hayır benim değerim yüksek olduğu halde normal testte çıkmadı erken gebelik de o kadar silik ki

Benim 7. Günüm hala hic belirtin yok gogus hassasiyeti dışında yerlesme lekesi bile görmedim ama idrarda pozitifEki Görüntüle 3241269
Ayyy ne guzel insallah allah guzel haberler almayi nasip eder boyle haberler duyunca cok mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…