Transferin 5. Günü

Selam kızlar benimde transferimin 6. Günü sürekli bir kasık batması sanki iple aşağıdan bişeyler çekiştiriliyor gibi hissediyorum onun dışında bi belirti yok test yapmayada korkuyorum ne zaman yapsam bilemedim
Merhaba biz 5. Gün yaptık ve iki çizgi görmüştük sizin sonuç ne

2 günde 2 ye katlıyorsa saglıklı ılerlıyor demektir hayırlı olsun tekrar kan verdınız mı
Biz dün keseyi gördük ama bebeği tam göremedik yeterince büyümemiş bugün yarım saat karnıma adet sancısı gibi bi ağrı girdi lavaboya gittim kanama olmuş saatlerdir ağlıyorum o kadar korktum ki bişey oldu diye doktorumuz sağolsun geldi baktık yerinde duruyormuş çok şükür ama çok kötü oldum hala kendime gelmiş değilim 😔

Biz dün keseyi gördük ama bebeği tam göremedik yeterince büyümemiş bugün yarım saat karnıma adet sancısı gibi bi ağrı girdi lavaboya gittim kanama olmuş saatlerdir ağlıyorum o kadar korktum ki bişey oldu diye doktorumuz sağolsun geldi baktık yerinde duruyormuş çok şükür ama çok kötü oldum hala kendime gelmiş değilim 😔
Cok zor psikolojik olarak Allah yardımcınız olsun. Hala devam ediyor mu agrıyla birlikte kanama

Transferin ilk günü hariç 5. Gündeyim dayanamadık test yaptık 3 kere 3üde silik ikinci çizgi çıktı ama gözle net görülüyor umutlanmalımıyım Varsa silik de olsa çıkar. . Yediginize içtiğinize dikkat edin dinlenin. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Merhaba Arkadaşlar pazartesi transferim oldu 🤲😇🥰 pozitif gören arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağınıza aldığınız günler olsun

Benim de 11'inde transferim oldu, 1 adet dondurulmuş. İkinci denemem. Test yapmadım, geçen denememde test yaptığımda silik çizgi çıkmıştı ama negatif geldi, o sebeple bu defa yapmadım. Fakat çatlatma iğnesinden dolayı oluyormuş onu ilk defa burada okudum. Belki de ondan oldu geçen defa silik çizgi. Muhtemelen ilaçlar diyordum zaten ama çatlatma iğnesi olduğunu bilmiyordum. Cumartesi kan testi yapılacak. Çok belirtim yok. Yani göğüs hassasiyeti transfer sonrası iki gün oldu ama şuanda azaldı, kasık ağrısı ve bel ağrısı da bugün biraz var fakat progestan fitil kullanıyorum yan etkilerinden olabilir dediler. Dolayısı ile geçen defa ki yıkımı yaşamamak için, hiç birşeyi olumlu ya da olumsuza bağlamamaya çalışıyorum.

Merhabaa bende 13 mayıs cumartesi transfer oldum bugün 5.gunumuz. 23 mayısta kan vereceğim:) şimdilik belirti yok gibi sadece goguslerim inanılmaz dokunulamaz kadar hassas ve şiş uçları çok belirgin tomurcuk oldu etrafi ve sol tarafımda yatarken donemicek kadar batıyor 2 gündür. 3. Gün embriyosu bu arada ama ben kasikta ki ağrının yumurta toplama esnasında o süreçte yumurtaların çok büyütüp bi anda alınmasından dolayi olduğunu düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun hepinizin için qllah yardımcımız olsun pozitif sonuçlar görürüz inşallah 🙏🙏🙏

X