Resimleri yükler misinizTransferin ilk günü hariç 5. Gündeyim dayanamadık test yaptık 3 kere 3üde silik ikinci çizgi çıktı ama gözle net görülüyor umutlanmalımıyım
Merhaba nisan 26 sinda 5. Gün transferi yapıldı nisan 30zunda erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı belki catlatma iğnesinden dolayıdır diye düşünüp aynı gün kan testi yaptırdım 69,3 çıktı bugün yani 1 mayıs hem erken gebelik testi hemde normal gebelik testi yaptım yine cift çıktı normalde bende 5 mayısta test yaptırmam gerekiyordu hatta kendi doktorumuza danistik gebe olduğumu söyledi antalya ivf 'yi aradık sonucun onlarda transfer günü hariç 4 gunde degerin yüksek çıkmasına çok şaşırdılar tekrar 5şi kan testi vermemiz gerekiyor sabredemeyip test yapanlardanim bendeTransferin ilk günü hariç 5. Gündeyim dayanamadık test yaptık 3 kere 3üde silik ikinci çizgi çıktı ama gözle net görülüyor umutlanmalımıyım
Merhaba nisan 26 sinda 5. Gün transferi yapıldı nisan 30zunda erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı belki catlatma iğnesinden dolayıdır diye düşünüp aynı gün kan testi yaptırdım 69,3 çıktı bugün yani 1 mayıs hem erken gebelik testi hemde normal gebelik testi yaptım yine cift çıktı normalde bende 5 mayısta test yaptırmam gerekiyordu hatta kendi doktorumuza danistik gebe olduğumu söyledi antalya ivf 'yi aradık sonucun onlarda transfer günü hariç 4 gunde degerin yüksek çıkmasına çok şaşırdılar tekrar 5şi kan testi vermemiz gerekiyor sabredemeyip test yapanlardanim
direk tüp bebek tedavisi gördüm 2. Deneme 4 tane embriyom vardı 2 si verildi 4üde 5. GünCatlatma ignesi kullanmis miydiniz, bir de kacinci gun embriyosu kac tane transfer yapildi acaba
Şuan yanımda değil maalesefResimleri yükler misiniz
Tabikide cnm allahim dileyen isteyen herkeze nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah senin ve bekleyen herkesin hayırlı haberlerini duyarızBenimkide 5. Gün embriyosu ve 2. Tüp bebek denemesi 4 tane embriyom vardı ikisi verildi 8 mayısta test yapmam gerekiyor inşallah hayırlı sonuçlar alırız inşallah o günde benimle paylaşırsan sevinirim
Transferimin 5. Gunu pardonBenim bugun transferimin 4. Gunu agrim yok hicbirsey yok , insallah olumlu sonuclanir,
Merhaba Nil herkezde aynı tepkiyi vermiyor endişe etme benim transferden yarım saat sonra kasılmalar ağrılar başladı e halen devam ediyor benimle aynı gün transfer olan abla 2.ci gün agri hissetmeye başladı ve sadece 2 gun sürmüş agri kimisi ise hiç hissetmiyormus inşallah güzel haberlerini duyarızBenim bugun transferimin 4. Gunu agrim yok hicbirsey yok , insallah olumlu sonuclanir,
Senin önceden de yani adet olduğunda da göğüs ağrısı oluyor muyduBenim 7. Günüm hala hic belirtin yok gogus hassasiyeti dışında yerlesme lekesi bile görmedim ama idrarda pozitifEki Görüntüle 3241269
1 hafta önceden başlardı agrilarin benimSenin önceden de yani adet olduğunda da göğüs ağrısı oluyor muydu
Cnm kullandığımız Progestan kanamaya engel olması için kullandiriyorlar dedigim gibi herkesde aynı şikayetler olmuyor içini ferah tut bol bol dua etTransferimin 5. Gunu pardonama erkenden test yapmak istemiyorum, 10 mayista test yapmam gerekiyor sanirim bekliycem, agrim yok lekelenmem yok ya korkuyorum sonuc olumauz olur diye , ama insallah guze olur
Cnm bu erken gebelik testi sonuç doğru çıkıyor genelde birde kan ver istersen için rahat olsun değer kaç cikicak birde bu testi catlatma ignesinden hemen sonramı yaptın cunki iğrenç progestoron hormonlarını yükseltiyorBenim 7. Günüm hala hic belirtin yok gogus hassasiyeti dışında yerlesme lekesi bile görmedim ama idrarda pozitifEki Görüntüle 3241269
Yok canım dondurulmus embriyoua transferi oldum kan günüm cumartesi günü o güne kadar vermeyi düşünmüyorum. Ben transferin 5 gününde ogrendim o zaman silik cikmisti bugün iyice koyulasti rengi demek istediğim belirti olmadan d pozitif olabikiyorCnm bu erken gebelik testi sonuç doğru çıkıyor genelde birde kan ver istersen için rahat olsun değer kaç cikicak birde bu testi catlatma ignesinden hemen sonramı yaptın cunki iğrenç progestoron hormonlarını yükseltiyor
Aynen cnm şimdiden gözün aydın rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsinYok canım dondurulmus embriyoua transferi oldum kan günüm cumartesi günü o güne kadar vermeyi düşünmüyorum. Ben transferin 5 gününde ogrendim o zaman silik cikmisti bugün iyice koyulasti rengi demek istediğim belirti olmadan d pozitif olabikiyor