5 haftalık görünüyor şuanKaçıncı gününde canimm
Evet 2 gün arayla ölçtürmüştük yüksek çıktı teşekkürlerDegeriniz yuksek cikti ise ve 2 gunde bir duzenli artiyorsa sorun yoktur bence
Merhaba biz 5. Gün yaptık ve iki çizgi görmüştük sizin sonuç neSelam kızlar benimde transferimin 6. Günü sürekli bir kasık batması sanki iple aşağıdan bişeyler çekiştiriliyor gibi hissediyorum onun dışında bi belirti yok test yapmayada korkuyorum ne zaman yapsam bilemedim
Sonucunuz ne çıktı acaba merak ettim siziBen de hic bir sey yok hic bir belirti kasik agrisi bel agrisi mide bulantisi hicbirsey yok carsamba gunu test yapicam
Koyulaşması ilk 3 günde beklenmiyor benimkide aynıydı kan verdiniz miMerhaba bende üç gündür üç tane test yaptım hep silik hiç koyulaşmıyor. Koyulaşması gerekmez mi? Endişeliyim açıkçası
Biz dün keseyi gördük ama bebeği tam göremedik yeterince büyümemiş bugün yarım saat karnıma adet sancısı gibi bi ağrı girdi lavaboya gittim kanama olmuş saatlerdir ağlıyorum o kadar korktum ki bişey oldu diye doktorumuz sağolsun geldi baktık yerinde duruyormuş çok şükür ama çok kötü oldum hala kendime gelmiş değilim2 günde 2 ye katlıyorsa saglıklı ılerlıyor demektir hayırlı olsun tekrar kan verdınız mı
Cok zor psikolojik olarak Allah yardımcınız olsun. Hala devam ediyor mu agrıyla birlikte kanamaBiz dün keseyi gördük ama bebeği tam göremedik yeterince büyümemiş bugün yarım saat karnıma adet sancısı gibi bi ağrı girdi lavaboya gittim kanama olmuş saatlerdir ağlıyorum o kadar korktum ki bişey oldu diye doktorumuz sağolsun geldi baktık yerinde duruyormuş çok şükür ama çok kötü oldum hala kendime gelmiş değilim
Transferin ilk günü hariç 5. Gündeyim dayanamadık test yaptık 3 kere 3üde silik ikinci çizgi çıktı ama gözle net görülüyor umutlanmalımıyım Varsa silik de olsa çıkar. . Yediginize içtiğinize dikkat edin dinlenin. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Ağrı ara ara oluyor şuan yok kanama var mı bilmiyorum lavaboya gitmeye korkuyorumCok zor psikolojik olarak Allah yardımcınız olsun. Hala devam ediyor mu agrıyla birlikte kanama
Merhaba sonuç ne acaba ben de dün transfer oldum ama hiçbir belirti yokSenin su an durumun ne durumda, valla hic bir belirti olmamasi beni acaba birsey yok mu diye dusundurmuyor da degil
Kan verdim şimdilik herşey yolunda kese görmeyi belli inşallahKoyulaşması ilk 3 günde beklenmiyor benimkide aynıydı kan verdiniz mi
Çok haklısınız bende korka korka giderdim lekelenme yoksa nasıl sevinirdim uff . Sizinde geçer inşallah yaaAğrı ara ara oluyor şuan yok kanama var mı bilmiyorum lavaboya gitmeye korkuyorum
Allah razı olsun hayırlı sonuçlar çıkar inşallah 5. Gün embriyosumu 3. Gün müMerhaba Arkadaşlar pazartesi transferim oldupozitif gören arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağınıza aldığınız günler olsun
Allah’a şükür inşallah sağ Salim kucağınıza alınKan verdim şimdilik herşey yolunda kese görmeyi belli inşallah
Sağol inşallah insanın ilk kez başına gelince korkuyor işde Allah beterinden korusunÇok haklısınız bende korka korka giderdim lekelenme yoksa nasıl sevinirdim uff . Sizinde geçer inşallah yaa
Aminn inşallah cümlemizinAllah razı olsun hayırlı sonuçlar çıkar inşallah 5. Gün embriyosumu 3. Gün mü
Sizde pozitif görmüşsünüz sanırımAllah razı olsun hayırlı sonuçlar çıkar inşallah 5. Gün embriyosumu 3. Gün mü