Transferin 4. Günü akşamı idrar testi

selocan20

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
402
221
Merhaba arkadaşlar ekim ayında taze transfer oldum sonuç negatifti. 11 kasım saat 13:30 da son kalan tek embriyom transfer edildi. 4bc kalitede 6. Gün embriyosu. Bugün transfer günü hariç 4. Gün. Bu akşam i idrar testi yaptım önce silik pembe çizgiyi gördüm ama çok umutsuz olduğum İçin pek umursamadım şimdi tekrar baktım bekledikçe daha belirginleşmiş sanki. Sizlerde bir bakar mısınız ve bu kadar erken çıkması mümkün mü acaba ?

Eklentiler

• 1F8C581D-D8CD-4380-A3D9-223C902F63AE.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 576
  • 6C8FEA10-919A-4341-BE18-AA6E3EE39853.jpeg
    51,1 KB · Görüntüleme: 568
Benim transferin 6.günü böyleydi ve gün geçtikçe koyulaşır tekrar deneyin bence var hayırlı olsun

ayy ağzından bal damlıyor arkadaşım inşallah dediğin gibidir :) inşallah kimyasal falan değildir ve hayal görmüyorumdur
Eğer donmuş embriyo ise şuanlık pozitif görünüyor Rabbim sağlıkla ilerleyip kucağına almayı nasip etsin
Ben öyle çıktığında gidip kan vermiştim sonrada 2 günde bir kan vermeye başlamıştım dayanamamıştım ne yapayım. Ne kadar erken denilse de o pozitifini o kan değerininin yükseldiğini görmek mutluluk veriyor .şimdiden kimyasal mı boş gebelik mi onları düşünme hep iyi düşün iyi olsun .Rabbim size de nasip etsin.

evet donmuş 6. gün embriyosu çok teşekkür ederim çok sağol bana moral odu söylediklerin. acaba kan mı versem napsam? ikinci idrar testi yapmaya korkuyorum şuan ya negatif çıkarsa ve bir önceki test bozuktuysa diye o kadar istiyorum ki Allah'ıma dua ediyorum inşallah doğru zaman şimdidir inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim. hepimize tüm isteyenlere inşallah

Bir daha test yap koyulaşma varsa git kan ver korkma benim içimde öyle bir his var
Doktor kan alınca 6.günüm demiştim bu zamanda çıkar mı boşuna kan aldırdın diye kızdı bana ama değerim 33 çıktı

ben 7 yıldır hiç pozitif görmediğim için korkuyorum çok ya test bozuksa ((

ben 7 yıldır hiç pozitif görmediğim için korkuyorum çok ya test bozuksa ((
Canım bu akşam yine yaptım bu şekilde çıktı sanki biraz koyulaşmış değil mi ? inşallah kimyasal olmaz

Eklentiler

• BA624D8B-7D1C-4890-8326-64135354F9AD.jpeg
    40,3 KB · Görüntüleme: 483
  • 74D5080F-866A-4F4B-AAD8-5FBA37EFC1AF.jpeg
    83,9 KB · Görüntüleme: 403
Dün 4.gunumdu bugün 5.gundeyim donmus 5.gun emriyosu.23 Kasım test tarihim bu akşam da yapacağım İnşallah hala çizgi çıkar.
benimde donmuş 6. gün embriyosuydu şimdilik git gide koyulaşıyor ama kan testi vermeye korkuyorum değerim düşük çıkarsa diye.11 kasım benim transfer tarihim. 1 tane mi transfer edildi peki ? benim testlerim şöyle. bugün 7. gün. bugün yapmadım artık belki akşama :) 4 ve 5. gün kuruduğu için daha koyuydu resmi çekerken

Eklentiler

• 4E784F62-F73E-48D5-8901-23EE964901AA.jpeg
    77,3 KB · Görüntüleme: 303
Bana iki tane transver edildi 13 Kasım transver tarihim.evet kuruyunca daha siliklesiyor.senin test tarihini 12.gune vermişler bence 10.gunde yapabilirsin.3.gun emriyolarina 12 gün sonrayı veriyorlar

Bana iki tane transver edildi 13 Kasım transver tarihim.evet kuruyunca daha siliklesiyor.senin test tarihini 12.gune vermişler bence 10.gunde yapabilirsin.3.gun emriyolarina 12 gün sonrayı veriyorlar
hadi senin ikiz olma ihtimali var benimki nasıl çıktı o zaman ya o da aklıma takılıyor benim. tek embriyo çünkü birde sürpriz oluyormuş tek yumurta ikizi oluyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…