Transferin 4. Günü akşamı idrar testi

hadi senin ikiz olma ihtimali var benimki nasıl çıktı o zaman ya o da aklıma takılıyor benim. tek embriyo çünkü birde sürpriz oluyormuş tek yumurta ikizi oluyormuş :)
4.gun çıktığına göre değerin test tarihinde yüksek çıkacak.bence bu iyi birşey. Bende yaparken kesin çıkmaz demiştim ama çıktı.ikiz istermiydin.

4.gun çıktığına göre değerin test tarihinde yüksek çıkacak.bence bu iyi birşey. Bende yaparken kesin çıkmaz demiştim ama çıktı.ikiz istermiydin.
Allah'ın gücüne gitmesin isteyene versin. Ben iki tane olursa layıkıyla bakamam diye korkuyorum. desteğim de olmayacak. annem kanser kayınvalidem uzak zaten bakmaz baştan söyledi. bir tane olsun sağlıklı hayırlı olsun benim olsun. laf aramızda ilk negatifi gördükten sonra ikinci transfer öncesi birliktelik olmuştu korkuyorum valla düşünsene o da tuttuysa :) ilk tüp bebekten sonra doğal yolla gebelik oranı çok yüksek oluyormuş.

Canım transver öncesi estrofem başlıyorsun adetinle birlikte o yumurta baskılayıcı bir ilaç yani transver olacağın ay yumurtlamiyorsun.

Merhaba bende 5. Günde test yaptım silik çıktı sonucunuz nedir çok merak ettim benim testimde bu şekilde

Benim testimde böyle çıktı sizde sonuç nedir acaba bende 5. Gün yaptım testi

Eklentiler

• 81F75DC8-7509-4D72-8BC0-16AE4B40EBEB.jpeg
    56 KB · Görüntüleme: 263
Benim de 5. Gün böyleydi arkadaşım hayırlı olsun diyelim sağlıkla ilerler inşallah
Ciddi misin canım şimdi ne durumdasın kuruyunca daha çok belirdi ben acaba yumurta çatlatma iğnesinin etkisi mi siye düşündüm kararsız kaldım açıkçası

Merhaba kızlar bende 23 kasımda yanı dun transfer oldum 5.gün embrıyosu 2 aralıkta yap dedıler bana testı oncesınde kaçıncı gün yapmamı tavsıye edersınız

Merhaba kızlar bende 23 kasımda yanı dun transfer oldum 5.gün embrıyosu 2 aralıkta yap dedıler bana testı oncesınde kaçıncı gün yapmamı tavsıye edersınız
Sana gene 9. gün yap demişler bana 12. gün demişlerdi ki benim 6. gün embriyosuydu. 6. gün yapabilirsin bence donmuş embriyo ise

Merhaba bende transferimi 18 kasımda oldum bugün 7. Günüm öğlen test yaptım. Hayalini kurduğum çift çizgiyi sonunda gördüm ama kan testini yapmadan çok umutlanmak istemiyorum. Salı günü test günüm. Umarım herşey yolunda gider Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Eklentiler

• D0E16F4B-FD40-44B0-AFBC-897C72E770E6.jpeg
    147,1 KB · Görüntüleme: 270
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…