4.gun çıktığına göre değerin test tarihinde yüksek çıkacak.bence bu iyi birşey. Bende yaparken kesin çıkmaz demiştim ama çıktı.ikiz istermiydin.hadi senin ikiz olma ihtimali var benimki nasıl çıktı o zaman ya o da aklıma takılıyor benim. tek embriyo çünkü birde sürpriz oluyormuş tek yumurta ikizi oluyormuş :)
Allah'ın gücüne gitmesin isteyene versin. Ben iki tane olursa layıkıyla bakamam diye korkuyorum. desteğim de olmayacak. annem kanser kayınvalidem uzak zaten bakmaz baştan söyledi. bir tane olsun sağlıklı hayırlı olsun benim olsun. laf aramızda ilk negatifi gördükten sonra ikinci transfer öncesi birliktelik olmuştu korkuyorum valla düşünsene o da tuttuysa :) ilk tüp bebekten sonra doğal yolla gebelik oranı çok yüksek oluyormuş.4.gun çıktığına göre değerin test tarihinde yüksek çıkacak.bence bu iyi birşey. Bende yaparken kesin çıkmaz demiştim ama çıktı.ikiz istermiydin.
Canım transver öncesi estrofem başlıyorsun adetinle birlikte o yumurta baskılayıcı bir ilaç yani transver olacağın ay yumurtlamiyorsun.Allah'ın gücüne gitmesin isteyene versin. Ben iki tane olursa layıkıyla bakamam diye korkuyorum. desteğim de olmayacak. annem kanser kayınvalidem uzak zaten bakmaz baştan söyledi. bir tane olsun sağlıklı hayırlı olsun benim olsun. laf aramızda ilk negatifi gördükten sonra ikinci transfer öncesi birliktelik olmuştu korkuyorum valla düşünsene o da tuttuysa :) ilk tüp bebekten sonra doğal yolla gebelik oranı çok yüksek oluyormuş.
ayyy içim rahatladı : )Canım transver öncesi estrofem başlıyorsun adetinle birlikte o yumurta baskılayıcı bir ilaç yani transver olacağın ay yumurtlamiyorsun.
Merhaba bende 5. Günde test yaptım silik çıktı sonucunuz nedir çok merak ettim benim testimde bu şekildeMerhaba arkadaşlar ekim ayında taze transfer oldum sonuç negatifti. 11 kasım saat 13:30 da son kalan tek embriyom transfer edildi. 4bc kalitede 6. Gün embriyosu. Bugün transfer günü hariç 4. Gün. Bu akşam i idrar testi yaptım önce silik pembe çizgiyi gördüm ama çok umutsuz olduğum İçin pek umursamadım şimdi tekrar baktım bekledikçe daha belirginleşmiş sanki. Sizlerde bir bakar mısınız ve bu kadar erken çıkması mümkün mü acaba ?
Benim testimde böyle çıktı sizde sonuç nedir acaba bende 5. Gün yaptım testibenimde donmuş 6. gün embriyosuydu şimdilik git gide koyulaşıyor ama kan testi vermeye korkuyorum değerim düşük çıkarsa diye.11 kasım benim transfer tarihim. 1 tane mi transfer edildi peki ? benim testlerim şöyle. bugün 7. gün. bugün yapmadım artık belki akşama :) 4 ve 5. gün kuruduğu için daha koyuydu resmi çekerken
Valla transferin 8. Günü kan testi yaptırdım 140 çıktı inşallah katlanırMerhaba bende 5. Günde test yaptım silik çıktı sonucunuz nedir çok merak ettim benim testimde bu şekilde
Benim de 5. Gün böyleydi arkadaşım hayırlı olsun diyelim sağlıkla ilerler inşallahBenim testimde böyle çıktı sizde sonuç nedir acaba bende 5. Gün yaptım testi
Ciddi misin canım şimdi ne durumdasın kuruyunca daha çok belirdi ben acaba yumurta çatlatma iğnesinin etkisi mi siye düşündüm kararsız kaldım açıkçasıBenim de 5. Gün böyleydi arkadaşım hayırlı olsun diyelim sağlıkla ilerler inşallah
Testiniz duruyor mu acabaValla transferin 8. Günü kan testi yaptırdım 140 çıktı inşallah katlanırşimdilik hamile görünüyorum Allah’ın izniyle
Benimki donmuş embriyoydu arkadaşım çatlatma iğnesi yapılmadı banaCiddi misin canım şimdi ne durumdasın kuruyunca daha çok belirdi ben acaba yumurta çatlatma iğnesinin etkisi mi siye düşündüm kararsız kaldım açıkçası
Anladım teşkkür ederimBenimki donmuş embriyoydu arkadaşım çatlatma iğnesi yapılmadı bana
Sana gene 9. gün yap demişler bana 12. gün demişlerdi ki benim 6. gün embriyosuydu. 6. gün yapabilirsin bence donmuş embriyo iseMerhaba kızlar bende 23 kasımda yanı dun transfer oldum 5.gün embrıyosu 2 aralıkta yap dedıler bana testı oncesınde kaçıncı gün yapmamı tavsıye edersınız
Kandamı baktırayım pekı testmı alayım erken yapanlar ilk çişlemi yapacagıznsabahSana gene 9. gün yap demişler bana 12. gün demişlerdi ki benim 6. gün embriyosuydu. 6. gün yapabilirsin bence donmuş embriyo ise
Direk kan yaptır idrar ile varsa da görünmeyebilir henüzKandamı baktırayım pekı testmı alayım erken yapanlar ilk çişlemi yapacagıznsabah
Ilk transferımde 8.gun kanda baktırmıstım ama bunda nedense bekleyemeyecek gıbıyımDirek kan yaptır idrar ile varsa da görünmeyebilir henüz
Sonucunuz pozitiftir inşallah sizindeDirek kan yaptır idrar ile varsa da görünmeyebilir henüz