- 9 Temmuz 2016
- 886
- 1.437
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür pozitifSonucunuz pozitiftir inşallah sizinde
Kurudukça koyulaşıyor ondan olabilir arkadaşım. Kan versene net olsunİlk test erken gebelik testi 7. Gün yaptım, ortada ki 8. Gün en alttaki 9. Gün en son yaptığım daha silik, neden böyle sizce düşüyor mu ? Gebelik var mı ? 4. Gün embriyosu çok mu erken
10. Gün 13,24 çıktıKurudukça koyulaşıyor ondan olabilir arkadaşım. Kan versene net olsun
Yaa gerçekten çok sevindim tebrik ederim darısı inşallah bizlerin başına bende iki kez kimyasal geçirdim şimdi aralık ayında transfer olacağım dondurulmuş embriyolarım ile. Biri 5 diğeri 6.gün inşallah ikisi de tutar da sağlıkla kucağıma alırım bende bebişlerimi galiba çift embriyo transfer ettirmek şansı arttırıyormuşÇok şükür pozitif
İki güne bir ikiye katlıyor mu diye baktır bence. Bu arada taze transfer mi donmuş mu ?10. Gün 13,24 çıktı
İnşallah arkadaşım gönlüne göre olur Çok teşekkür ederim Valla şimdilik pozitif Allah’tan birşey çıkmazsa. 8. Gün 140 , 11.gün 506, 15. Gün 2020 çıktı kan testlerim. Doktor 10 gün sonra ultrason dedi direk hayırlısı olur inşallah kalp atışını duyarız bizdeYaa gerçekten çok sevindim tebrik ederim darısı inşallah bizlerin başına bende iki kez kimyasal geçirdim şimdi aralık ayında transfer olacağım dondurulmuş embriyolarım ile. Biri 5 diğeri 6.gün inşallah ikisi de tutar da sağlıkla kucağıma alırım bende bebişlerimi galiba çift embriyo transfer ettirmek şansı arttırıyormuş
Artışların çok güzel canım benim Allah bi dert sıkıntı göstermesin hayırlı vakitte kucağına sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin inşallahİnşallah arkadaşım gönlüne göre olur Çok teşekkür ederim Valla şimdilik pozitif Allah’tan birşey çıkmazsa. 8. Gün 140 , 11.gün 506, 15. Gün 2020 çıktı kan testlerim. Doktor 10 gün sonra ultrason dedi direk hayırlısı olur inşallah kalp atışını duyarız bizde
Evet pazartesi tekrar istedi doktor ilaçları bırakma dedi, dondurulmuş 4. Günİki güne bir ikiye katlıyor mu diye baktır bence. Bu arada taze transfer mi donmuş mu ?
katlandı mı değeriniz?10. Gün 13,24 çıktı
31 olmuşkatlandı mı değeriniz?
12. Gün değerim bubu artış yeterli mi peki 13. gün sonucunuz sanırım
Sonucunuz ne oldu acaba katladı mı bir arkadaşım için soruyorum12. Gün değerim bu
Yarın tekrar bakılacak
Evet şükür şuan 8 haftalığımSonucunuz ne oldu acaba katladı mı bir arkadaşım için soruyorum
Oh maşallah inşallah sağlıkla kucagınıza alırsınızEvet şükür şuan 8 haftalığım
Amin inşallahOh maşallah inşallah sağlıkla kucagınıza alırsınız