kuzi hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin analı babalı büyütesin inşallah
Sağol canım amin, darısı başına en kısa zamanda inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzi hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin analı babalı büyütesin inşallah
kuzicim tebrik ederim canim Allah anali bayali buyutsun hayirli evlat olsun insallah bebegin....
tebrikler canım.allahım sağlikla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
inşallah darısı başımıza.
kızlar benimde yarın yumurtalarım toplanacak sanırım pazarteside transfer yapılacak.Yalnız ben transferden sonra izin kullanamıycam sanırım.bu aralar çok kullandım çünkü.Acaba çalışsam bişey olurmu?Ağır bi işim yok zaten.belki sadece 1 gün izin kullanabilirim.Bu arada transfer işlemi nasıl oluyo?ayrıntısıyla anlatırmısınız.sadece mesane dolu oluyomuş onu biliyorum.içeri yerleştirme bi aletle falanmı oluyo?zor oluyormu?
kızlar benimde yarın yumurtalarım toplanacak sanırım pazarteside transfer yapılacak.Yalnız ben transferden sonra izin kullanamıycam sanırım.bu aralar çok kullandım çünkü.Acaba çalışsam bişey olurmu?Ağır bi işim yok zaten.belki sadece 1 gün izin kullanabilirim.Bu arada transfer işlemi nasıl oluyo?ayrıntısıyla anlatırmısınız.sadece mesane dolu oluyomuş onu biliyorum.içeri yerleştirme bi aletle falanmı oluyo?zor oluyormu?
merhaba transfer 15 dk sürüyo korkulacak veya can yakacak bişey yok ben 30dk yattım sonra tuvalete gittim gezdim ertesi gün işe gittim bende pazartesi 12 günüm test yaptırıcam gerçe dayanamayıp dün yaptım 27.74 çıktı b hcg ama korkuyorum yinede herşey kısmet ama keşke evde dinlenseydim çok vicdan azabı çekiyorum senağlamasenağlamasenağlama bence 2 gün evde yat demiyorum ama evde dinlen CADIARZU
Canım değerin 9.gün değeriyse fena değil, en azından negatif değil, inşallah pazartesi günü hayırlı haberler alırsın üzülme[/QUOT teşşekkür derim canım içimi rahatlattın biraz bakalım beklemek ne zor nep sabır işi bu tedavi süreci yumurta kaçtane olcak diye bekle toplanır ,kaçtanesi döllenecek diye bekle,sonra en korkuncu test gününe kadar bekle olursa bu seferde dr. keseyi görmesi için bekle kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar a.s.
öncelikle kuzi.yi ve diğer tüm hamiş arkadaşları tebrik ederim bi süredir giremedim ne güzel haberler oldu bunlar ya .
bende bahçecide tedaviye başladım 31 yumurtam toplandı 20 tanesi iyi çıktığı söylendi transfer içinde bugün tekrar konuştuk pazartesi günü çağıracaklar . ben zonguldakta oturuyorum istanbulda ananemde kaldım yine orada kalıyım hafta sonuan kadar diyorum sonra evime gelirim aman aman iş yapmasamda bakalım gerçi durum ne göstericek
umarım mutlu haberi size vermeyi allahım banada nasip eder
kızlar şimdi haberini aldım 6 tane yumurtada döllenmiş.Ama kaçıncı kalite bilmiyorum.Yarın tekrar arıycaz pazartesi büyük ihtimal transfer var.Hayırlısıyla şu pazartesiyide atlatsam ondan sonra bide sabırsızlıkla 12 gün beklemesi var.Yalnız anlamadığım benim sonuç büyük ihtimal 7 haziranda belli olacak.Ama benim 3 haziran adet tarihim.Zaten adet olmazsam testten 2-3 gün önce pozitif olduğunumu düşünmem lazım.