slm arkadaşlar bu uzun ve yorucu aşamada hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzzzzz.benim evlilikte 9.yılım ve bu benim 3.denemem bizde sorun ilk başta sebepsiz infertilite idi ama en son denemelerimde öğrendimki yumurta rezervimde azalma var.en son denemem de 9 yumurtam toplanmıştı çok sevindim tabiiki o gün ve eve çok mutlu geldik eşimle öğleden sonra aradılar 6 tanesi olgunmuş.erteswi gün aradıklarında ise ise 4 tanesi döllenmiş çok sevinçliydim bu kez herşey yolunda gidiyordu.ve transfer günüm geldi.çok sıkışık olduğum için çok bunaldım ve ilk önce beni aldılar ve transfer sonrası hoca geldi tek embriyo transfer edildiğini söyledi ben çok üzüldüm tabikii ama içimde bi tuhaftı şaşkındım ne tepki vereceğimi şaşırmış bi haldeydim.eşimin ise o üzüntülü bakışını asla unutmayacağıımm.aslında benim 9 yılda yaşadıklarım bu kadar değil tabiki bu sadece en son yaşadıklarım.ve bugün tek ve 7 hücreli embriyomun transferinin 8.günü diğerlerinde hep 2 tane transfer edilmişti bu kez tek bundada bir hayır vardır diyorum bakalım birkaçgünüm kaldı hayırlısı ile artık inşallah tutar.benim merak ettiğim tek ve 2.kalite embriyo ile hamile kalan varmı bana yaşadıklarınızı anlatırmısınız.iyiki burası var iyiki sizler varsınız ben burayı çok seviyorum.şayetki bebişim olursa bile ben burada hep beraber büyütmek istiyorummm.
inşallah allahım yardım ederse gözyaşlarım bitecekkkkkk..