tek embriyo ile hamile kalan varmııııııııı

aminnn cnm benim çok tşk ederim rabbim sanada böyle güzellllll bir fıstık versin inş mevlam tez zamanda kucagını bebekle doldursun yeminle bak o kadar içten diyormki sana hep dua edicem allahın izniyle inş mevlam peygamber efendimizn yüzü suyu hürmetine saglıklı bir evlat verir sanaa şuan sanki ben geçmişime döndümmm gecen sene bu zamanlar bende d.r araştırıyordum cnm nerde oturuyorsun ve hangi d.r gideceksin allahım ne olur bu kulunu sevindirrr aminnn

canımmm allah senden kat kat razı olsun ben anatoliada tüpbebek yaptırdım ve transferimin 8.günü cuma günü test yaptırcam dr um hakan yaralı.3.denemem inşallah bu kez olucakk inanıyorumm rabbimeeee ve sizlerin dualarınaaa.

rabbim sizdende razı olsun kızlarrr

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar:maşallah sübhanallah
<script src='http://img715.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0236.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>6 yılın özlemi

canımmm allah senden kat kat razı olsun ben anatoliada tüpbebek yaptırdım ve transferimin 8.günü cuma günü test yaptırcam dr um hakan yaralı.3.denemem inşallah bu kez olucakk inanıyorumm rabbimeeee ve sizlerin dualarınaaa.

ooo cnm benim çok sevindim hadi bakalım yaradanım o güzel yüzünü güldürsün inş aglarsanda sevinçten mutluluktan aglaaa bebeginin sevincinden agla aminnn

bu fıstık size moral olsun kızlarrr allahım sizlerede nasip kısmet etsin inşşş aminnn sakın negatif olmayın ne olur hep pozitif düşünün ki yaradanım pozitif sonuç versinn

amin cnm inşş sizin bebişleride görmeyi rabbim bizlere nasip eder

ama ben bu meleği yerimmmm :56: pek tatlı maşşallah nazar değmez inşallah allahımmmmmm ben de bir tane istiyorum hatta 3 e tamamlamak istiyorum ilerde inşallahhh:54::54::54::54:

ama ben bu meleği yerimmmm :56: pek tatlı maşşallah nazar değmez inşallah allahımmmmmm ben de bir tane istiyorum hatta 3 e tamamlamak istiyorum ilerde inşallahhh:54::54::54::54:

inşallahh canııımm inşallahhhhh.yarın birincisinin haberini alıyosun ve başlıyosunnn zaten hayırlısıylaaaa..

beeeeeeeeen varıııım. 3. gün sekiz hücreli 1. kalite. ilk denememde 4 embriyomdan biri tuttu. kaybettim bebişimi. bu ikincisi tek vuruş oldu :90: mesele hamile kalmak değil eve bebek götürmek. tabi sağlıklı ve hayırlısıyla....... rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun aminn........

<script src='http://img715.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0236.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>6 yılın özlemi
ay bu zilli ne tatlı bişiiii yazmadan edemiycem vallahi.
allah analı babalı uzun mu uzun bir ömür versin bahtı açık olsun. heh bide öğretmenlerinin gözdesi olsun işallah:) maşallah

ay bu zilli ne tatlı bişiiii yazmadan edemiycem vallahi.
allah analı babalı uzun mu uzun bir ömür versin bahtı açık olsun. heh bide öğretmenlerinin gözdesi olsun işallah:) maşallah

cnm benim iyi dileklerin için tşk ederim darısı başınıza inşş

cvp yazıyorm hep iki tane çıkıyor anlamadım nie böyle oldu bakıyorm iki kez yazmışımmm kk kafayı yedi sanırım:)))))))

Son düzenleme:
evet arkadaşlar başka başka aynı kaderi paylaşanlarrrr.başka başkaaa...:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

teyzesi kurban olsun bunaaaa maşallah benim yiğenime:nazar::nazar::nazar: yerim ben seniiii tontiş tontiş yanaklarını ısırıcam senin yaaaa

Oyyyyy cnm sen ne zaman geldin tatlım yaaa:)))))))) nasıl büyümüşmü zillimm :)

ayyy canım benim cadıyı uyuttum canım çıktı salla salla uyumuyo yaaa neyse kocaman olmuş meleğim benim yaaa maşallah yerim ben bunu çok tatlı

:)))))))) yerim ben onu bitanem benim valla bende şimdi bir yandan sallıyorm bir yandan yazıyormm tatlı kız canım bak bu topigi acan arkadaşımız tüp bebek yaptırıyor tek embriyoyla hamile kalanlardan destek istiyor tatlım seninde tekti demi şimdi hamdolsun cadı büyütüyorz rabbim onlarada nasip etsin inş emeklerini boşa çıkarmasın allahım aminn

:)))))))) yerim ben onu bitanem benim valla bende şimdi bir yandan sallıyorm bir yandan yazıyormm tatlı kız canım bak bu topigi acan arkadaşımız tüp bebek yaptırıyor tek embriyoyla hamile kalanlardan destek istiyor tatlım seninde tekti demi şimdi hamdolsun cadı büyütüyorz rabbim onlarada nasip etsin inş emeklerini boşa çıkarmasın allahım aminn

evet canım tek embriyo transferi benimkide rabbim olmayan herkese nasip eder inşşş emeklerinin karşılığını versin inşşş tamam bende gelirim buraya artık zaman buldukça dualarım hep bebek sahibi olmak isteyenler için bu zorlu yolda rabbim yanlarında olsun inşşş

Back