negatif tedaviler, yıkılan umutlar ,hayal kırıkları, ardından psikolojik sorunlar ,maddi_ manevi yıkım bu sebeplrden dolayı tedaviye uzun bir süre ara vermemize neden olmuştu bir yandan hemen başlamak istiyorum bir yandan da korkularım var yine olmazsa diye ama boş durmuyorum bu sefer daha iyi bir merkez bulmalıyım içimin rahat edeceği bir merkez beni anlıyabilecek bir doktor !
kk sitesi hayatıma çok şey kattı diyebilirim ,nerdeyse aklıma takılan bütün sorularımı burdan cevabını alıyordum...dostlarım oldu .sağlam,!beni seven sayan..benim gibi hasretle özlemle binbir umutla bekleyen
2 arkadaşım ,dostum ! (,sevdanehri,sevdamcee) onlarda benim gibi özlemle hasretle bin bir umutla bekliyorlar ...isteğimiz ,beklentimiz, hayallerimiz hep aynı
yine kk sayesinde merkezimizi de bulduk.. bu sitede tanıştığımız dostlarımızdan birinin vesilesiyle ..o da bu merkez sayesinde hayallerine kavuştu çok şeker bir kızı var hatta şuan doğal yoldan hamile neyse .
.
2 arkadaşımla araştırdık hemen .kk da okuyoruz başlık açmışlar ,nerdeyse hiç olumsuz bişey yok.. merkez ve doktorlar hakında herkes olumlu şeyler yazmış ,çok memnunlar çoğu da hayallerine kavuşmuş
kafamıza yattı bide bi ayrıcalığı var şehir dışından gelenlere ücretsiz konuk evi açıyorlar ohhh mis gibi
ben ve bahsetiğim 2 arkadaşım düşündük taşındık eşleri ikna ettik
ve bu merkeze gitmeye karar verdik .evet beraber gidecektik
ama adetlerimiz aynı döneme den k gelecekmiydi sat larımız arasında günler var nasıl olacaktı neyse. 3 ay vardı önümüzde bell,mi olur denk gelir belki
çok isiyorduk beraber başlamayı ..derkenn 3 ay içinde birimizin erken birmizin geç geldi adetleri böylelikle denk geldi böyle bişey olamaz
şaşkınız, bir okadarda mutlu ..beraber başlıycaz çünkü ..bu zorlu yolda destek olacaz birbirimize ..odalarımızı ayırttık üçümğznde yan yanyana duruyor odaları herşey güzel ama benim nagatif düşüncelerim devam edyor olmuycak düşüncesi sarmış beynimi kafam allak bullak halbuki olumsuz bişey yok tedavi güzel ilerliyor arakadaşlarımında öyle ..geziyoruz tozuyoruz alışveriş yapıyoruz, beraber yemekler pişiriyoruz , oyunlar oynuyoruz okey masası kurmuşuz dörtlümüzde var
halaylar çekiyoruz
kısacası gırgır şamata ..yavaş yavaş düzeliyorum sanki olumlu düşünmeye başlıyorum o ortam rahatlattı beni bir kaç gün içinde ..
evet artık tedavinin sonlarına geliyoruz..üçümüzünde tedavisi güzel geçiyor transferimiz oldu eve geldik artık bekleme süreci ahh o bekleme süreci yıllar geliyor sanki ..sevdamcee akadaşımın 4 şubatta test günü benim 5 şubatta diğer arkadaşımında 8 şubattı galiba
sabahın köründe uykudan uyandırdı beni sevdamcee
nurcaaaaannnnnnnnn ben hamileyimmmmmm diye bağırıyor eşim bile sesi ilee uyandıı
.nasıl mutlu nasıl çığlık çığlığa bağırıyor duymalısınız
.çok mutlu olduk tabii heyecan sardı bizide yarına dayanamıyoruz eşim hadi diyor bizde yapalım halbuki günü gelmeden karşıydı böyle bişeye
ben hemen hazırım hadi diyorum gidelim ayaklarım zangır zangır ÇOK KORKUYORUM...kanı verdim sonuç 1 saat içinde çıkacak bahçeye çıktım bir o yana bir bu yana volta atıyorum sesli dualar eşliğinde ..eşim başka kızkardeşim başka bir yerde o heyecan hiç bişeye benzemiyor 1 saat bekliyemedim çıktım hemen eşim gelmedi çıkmamıştır daha diye yada heyecanlandı gelmiyim ben sen git dedi kız kardeşimle çıktık , laboratuvara gittim sonucum çıktımı dedim ,çıkmış :18:
çıkmış amaa dedi hemşiree amaa demesi beni bitirdi tamam dedim olmadı yinee
sonuç zayıf pozitif dedii ee ne demek oluyor dedim .valla ne var diyebilirm ne de yok doktora gösterin dedi kızkardeşime eniştene söyle çıksın yukarı dedim ben doktorun odasına koştum bi elimde sonucum diğer elim kalbimde. küt küt atıyor çünkü ..
doktor yok odasında.. arıyorum .. bi baktım merdivenlerden iniyor karısı ile beraber ..karısına uzattım sonucu ağlayarak.. hımmm tebrikler hamilesiniz dedii ben inanmadım doğru söyleyin demişim
bide kendi doktoruma uzattım o da baksın diye
aynı şeyi söyledi gözün aydın hamilesinnn..eşimle birbimize sarılıp hüngür hüngür ağladık sadece ordaki hastalr bize bakıyor kimiside eşlik etmiş bize :)
amannnn Allahımm bunca yıl bu anı beklemiştim ,hatta hayal olmuştu anne olamıycam hiç bir zaman, hamile kalamıycam ..şimdi bittimi gerçekten? hamilemiyim? özlemim hayellerim gerçekleştimi? o kötü günler geçtimi ?ben annemi olacam? karnımda canımdan kanımdan bir can mı taşıyorum ?
o şoku atlatmak uzun sürdü ...eve gelirken daha yolda aramaya başladık aileleri, eşi dostu öyleki yolumuzu şaşırdık nereye gidiyoruz biz
kendimize gelelim artık yoksa evin yolunu bulamıycaz .
evett sırada diğer arkadaşımız var onun için heyecanlanmaya başlıyoruz artık dayanamıyor oda ertesi günü yapıyor testii evetttt o daa hamileeeeee
böylelikle biz erdik mradımıza okuyanlar çıksın kerevetineeee :44::44::44:44:
çok şükür Rabbim bize yaşatııı bu duyguyu..Allah isteyen herkese nasip etsinn
çok zor ve meşakkatli bir sınav Allah bu yolda çaba sarfeden herkese sabır ve güç versin .her zman dua ediyorum Allahım kimsenin kucağını boş bırakma isteyen herkese hayırlı evlatlar ver diye
Allah büyük kadarde varsa er yada geç nasip ediyor sabırlı olmak lazım