- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
sonuç negatifffffffff...![]()
uzulme ne olur insallah bidahaki sefere sozun bittigi yer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonuç negatifffffffff...![]()
slm cnm ben 6 yıldır bebek istiyordum hiç korunmadımve bebegimiz olmadı ilk aşılama yaptırdım olmadı 2010 yılında nisanın 24 tüp bebek yaptırdım kadıköy acıbademde ilk teneme ve tek embriyor 2. kalıte 8 hüçreli çok şükür hamile kaldım bu yeni yasa çıktıgında hiç ümüdim yoktu ama rabbime bin kere çok şükür rabbim bana nur topu gibi bir kız verdi bak profildeki fıstık benim 64 günlük yeni dogum yaptımm ve tek embriyoyla hamile kalan yaklaşık benim 30 yakın arkadaşım var bizimde topiktekilerin hepsi tek embriyoyla hamile kaldı hatta 3 tanesi tek yumurta ikizi dogum yaptıı ve şimdi hepsi dogum yaptıı rabbim sanada tez zamanda hayırlı ve saglıklı evlat versin inşşşşş aminn sakın tek tutmuyor de düşünme sen sadece yaradana sıgın ve hep hayırlısını iste allahım isteyen herkese evlat versin inş aminnn
arkadaşlar mrb ben aranıza yeni katıldım benim hikayem sizlerden biraz farklı, ben 3 cocuk annesi bir bayanım ancak annelige doymadıgımdan mı yoksa kaybettigim son bebegim içinmi bilmiyorum ama 4 kez anne olmak olmak istedim ve tüp bebege baş vurdum cok araştırdım allah razı olsun kadınlar kulubü sayfalarından cok şey ögrendim ve seçimimi ona göre yaptım beylikdüzü medicana selman laçin' e muayne oldum dün daha önceden anne oldugum ve tüplerimin baglı olmasından başka bir sorunum olmadıgı için bana cok ilgili ve umut dolu yaklaştı selman ve ekibi inşanlah olur nedim selman bey tek bir kaliteli embiryo nakledecegim dedi biraz üzldüm dogrusu ya tek embiryo tutmazsa korkusu sardı aranızda selman beye tek embiryo nakli ile bir veya ikiz hamiş kalan varmı rabbim hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısı artık amam ben sizler dahada duacıyım en azından ben annlik nedir biliyorum 4 kez anne olmak için düştüm yollara tüm dularım sizlerle
inşanlah cnm bebşinde hayırlı olsun rabbim güzel bir hamilelik geçirip bebşini kucagına alıp koklamayı nasip etsin inşanlah :)
benimde 17 sinde belli olcak inş olur rabbim isteyen herkeze wersin..